![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir Türkçünün Rap veya Rock Dinlemesinde Sakınca Var Mıdır ?
Değerli Türk büyüklerim Rap desek daha doğru olur çünkü Rapin açılımında american diye birşey var Türkçeleştirmek lazım her neyse Rap veya Rock dinlemesinde sakınca var mıdır ?
Türkçe Rap dinlemeyi seven bir insan olarak sakınca var mıdır aydınlatılmak ve eğer yanlış yapıyorsam gözden geçirmek isterim Saygılarımı sunuyorum... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
benim fikrim şudur TÜRK HALK ve SANAT MÜZİĞİ dinlenmelidir
ancak amerikan sapık zenci acizleri dinleyip çıldırmaktansa en azından illa ki rep dinleyeceksen TÜRKÇE rep olabilir . rak müzikte aynı şekilde.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tabi bunu bahsederken 50 cent gibilerden bahsetmiyorum.Huyunu,suyunu ve dilini anlamadığım insanları dinlemem tabi ki yamyamlardan Türkçe rap veya rocktan bahsediyorum.
Ama maalesef şimdiki yaşıtlarım 50 cent,Evancanse,Amy Lee,Linkin Park,Marlyn Mansoon gibi anlamadıkları sadece arkadaşlar tarafından kabul görmek için dinliyorum moduna giriyorlar.Nereye gidiyoruz anlamıyorum :( |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
işte senin bu gençlerle (özenti) işin olmamalı sen TÜRKÇE müzik dinleyerek en başta tavrını orataya koyuyorsun.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kulağına güzel gelen hoşuna giden ve Türkçe olduktan sonra ben şahsen her türlü müzigi dinlerim...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu sorunun cevabı defalarca verildi. Onları arama gereği duymuyorsunuz. Canınız eğlenmek mi istiyor?
İt kopuk özenti kimliksiz milliyetsiz bunlar rap dinler.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İnsanların müzik zevki herkes istediğini dinler bence ama Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bütün müziklerin üstünde tabi
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ne saygısı! Ya Türkçüsün ya özenti. Bitti!
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçe rapten bahsediyorum ;) Türkçe rapte özentilik midir ? Ona bakılırsa kullandığınız işletim sistemi Windows biz şimdi özenti mi oluyoruz ;)
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben özentilikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum biri rap müzik dinledi diye amerikalı oldu demek değil bu ya da yabancı müzik dinledi diye vatan haini oldu da değil, zevk meselesi.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O zaman git bir zenci sevgili bul amerikalı olma. Cahilce, aptalca ve özentice olan fikirlerini hele yaşına bakmaksızın kendin yapıyorsun diye savunmaya kalkma yoksa ülkücü çapulcu itlerin veya ahlaksız nazi özentilerinin forumlarına gidersin.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Popta yabancılardan alındı örneğin şu an bu sitenin tabanı vBulletin yabancı bir yazılım bir Türk yazılımı değil ama gayet yararlı bilgiler yaymada öncülük ediyorsunuz.Yani adam gibi Türkçe rap veya rockın ne sakıncası vardır ? |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu otağ Atsızcı düşünceyi kayıtsız şartsız kabul edenlerin otağıdır. Bakın Ulu Atsız ne demiş: "Milliyetçi dergiler ortalığı kapladıktan sonra, o paçavra gibi komünist şiirleri (!) ortalıkta azaldı. Bir de şu caz denilen zenci musikisi, balo denilen Avrupa rezaleti, bar denilen Amerikan kepazeliği kalksa, hele şu tercüme kanunlar yerine millî örf ve ahlâkımızdan alınmış yasalar yapılsa, yâni tam manasıyla millî olsak ne olur biliyor musunuz? Yine dünyanın birinci milleti oluruz." (Bozkurt, 7. sayı, 2 Temmuz 1942) O zamanlar Rap yoktu yoksa Atsız Ata rap denilen kalitesiz müzikimsi zırıltı için de iki kelam ederdi.
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen o Cartelci cahillerin, "Türk-kürt kardeştir" dedikleri zırıltılarını da dinledin mi? Şuursuz ve alık kardeşim, teknolojiyi kullanmakla özenti olmak aynı şeyler midir? Vbulletin kullanıyoruz ama sitenin içeriği nasıl? İstersen senin gibilerin hoşuna gitsin diye aşağılık zencilerin ve kenar mahalle serserilerinin müziği olan Rap'i de arka plan müziği olarak koyalım, ne dersin? Kendiniz uğraşı Türkçüsüsünüz, sanıyor musunuz ki, sizin gibilerin aptalca düşüncelerine ve uygulamalarına izin verilecek? Siz Türkçü falan değil, zamanın birinde kürtten bir kazık yediği için kürt düşmanı olan, ama Türkçülükten başka kürtlere karşı çıkan bir ideoloji olmadığı için, kendini Türkçü sanan ve Türkçülüğe yamayan tiplersiniz.
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|