![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir ülkücüden gelen e-posta
Bir ülkücü başlığı attım ama bu e-postayı gönderen kardeşimizin bundan sonra ülkücü olmayacağı kesindir. Damarlarında dolaşan asil kan, bedevi töresinden daha ağır basan ülkücüler er ya da geç Atsızcı olacaklardır.
Bu e-postayı gönderen kardeşim, seni de en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz. TTK
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bize katılamıyor olsa da aramıza hoşgeldi en azından fikirleriyle. Bir ülkücüyü daha kazanmanın mutluluğu içindeyim. Ben de ülkücüydüm anlayabiliyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kafası dank etmiş sonunda. Buna sevindim. Darısı diğer ümmetçilerin ve himmetçilerin başına.
Kıroların zararlarını sadece teröre indirgeyen aymazlığa lanet olsun! Bunların memleketimize ve yüce ırkımıza verdiği zarar, PKK'nın verdiği zarardan çok daha büyüktür. İliğimizi kemiriyor adi şerefsizler! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Bu yazıyı yazan kandaşımı kutluyorum sonunda doğru yolu bulmuş demek ki.Keşke aklı yerinde kafası ümmetçilik zehriyle dolu bütün Türkler bunu görebilsede doğru yolu bulsa.Aramıza katılamaması gerçekten üzücü.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kimliği Türk olanların Türk'e ve Türklüğe düşman olanlara hoşgörüsü, aymazlık değil ihanettir, onursuzluktur.
Onur; Kişinin kendisine ve kimliğine öz saygısıdır. Kendisine saygısı olmayanların bırakın milliyetçi olmasını ve buna göre tavır geliştirmesini haysiyetli olması bile beklenemez. Neden Ülkücülerin Türklüğe bakış açısında başlıca unsur ''ulus'' ( komşuluk bağına benzer bir kültür birlikteliği ) kavramıdır bilir misiniz? MHP genel merkezinde Türk kökenli çok az kişi vardır. Çerkezlerin, Gürcülerin, Arnavutların ve kürtlerin doldurduğu MHP genel merkezi ve onun güdümündeki Ülkü Ocaklarındanda başka türlü bir tavır sergilemesi beklenemezdi. Artık Türk milliyetçiliğini kendi tekelinde zanneden bu güruh ve cehalet içindeki, ümmet batağına saplanmış tabanı bilmelidir ki; Nasıl ki Türkeş Türk milliyetçiliğinin ilk ilhamını Atsız Atadan almışsa sizlerde bizden öğreceneksiniz bu işi. Biliyoruz okuyup kuduruyorsunuz, kıskanıyorsunuz bizim tavizsizliğimizi. Aranızda Türk kanı taşıyan Türk soylular her geçen gün saflarımıza katılıyor titreyip kendine, özüne dönerek. Er ya da geç tarihin karanlık sayfalarında yerinizi alacaksınız..
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kendine dönmüş sonunda kandaşımız.İstesede Ülkücü-Çapulcu olarak ölemez.Çünkü onun damarlarında Başbuğ'un söylemiyle "Tunç kaynaklı asil kan" mevcut.
Hoşgeldin kandaşım. TTK. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Bir ülkücüde gerçekleri farkederek doğru yolu bulmuş aynı benim gibi yani
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türkiye'de ırkçılık yükseliyor. Artık bunu çevremde bile rahatlıkla görebiliyorum. Ancak çoğunun Atsızcılardan haberi yok. Aradıklarının ülkü ocaklarında olduğunu sanıyorlar ama bu arkadaşımız gibi hüsrana uğruyorlar. Bence daha çok kişiye ulaşmanın yollarını bulmalıyız.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu kandaşımızın geleceğini kesin olarak söylüyorum ama yalnız geleceğini sanmıyorum.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Pusatlı
|
Daha önceleri bikaç kez tehdit,ajanlık,saçma sapan iftara mesajları geldiğini yazardınız. Konuyu okuyunca şaşırdım doğrusu. Şimdide Türk kanı taşıyan ırkdaşımın, asil kanının verdiği onur ile düşüncelerini kelimelere aktarmış olmasına sevindim.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yalnızca kırolar değil, ülkücüler TÜRK'ün dışında her etnik kimliğin en önde savunucusudur.Lider düzeyindeki kişilerin ruh düzeyinde TÜRK olmaması ve hatta çoğu yerde kancada TÜRK olmadığı tespitlerle kanıtlanabilir bir gerçektir.Onlar kıroları ve son dönemlerde çerkezleri bile TÜRK boyu yapan, irticai işlerde bulunan piyonlar olmaktan öteye gidemez.Birçok TÜRK soylu maalesef uyutulmaktadır ve saçma sapan telkinlerle aralarındadır.Bu damarlarda dolaşan kutlu kan isyan edinceye kadar böyle devam eder.Temennim birçok soydaşımın geç kalmadan gerçeği görmesi ve bu yola yönelmesidir.Bizim bizden başka dostumuz yok!TÜRK soyluların izlemesi gereken yolda bellidir.Gerçeği gören kandaşımız adına çok sevindim.En ufak bir doğru fikirde nasılda karşıtlık yaptıklarını ve herşeye saygı duyanların TÜRK'lerin milli değerleri olunca sözde saygılarının tuzla buz olduğunu iyi bilirim.Bu ırktaşımızın aramızda bulunmasını dilerim.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ülkücüler,bu gibi konulari aralarinda tartisamadiklarindan,kimin ne düsündügünü bilemiyorlar.Kendi düsüncelerinin,diger ülkücülerdede oldugunu varsayiyorlar.Biat kültürü orada iyi islediginden,kendilelerin hangi düsüncede olduklarini dahi bilemiyorlar.
Bircok ülkücü ile yaptigim yazismalardan,konusmalardan bu sonuca vardim.Hatta bir cogu,Irk nedir? Din nedir? sorularina yanit veremiyorlar.Özü Türk ülkücü kesim,Türkcü olmaya yatkin aslinda.Türkcülük,siyasi bir parti olarak örgütlenemediginden,Türkcülügü yaymak zor oluyor bence. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Güzel içerikli e-postaların sayısının yanında; tehdit, küfür, iftira vs. kötü içerikli e-postaların sayısı devede kulak misali kalır. Tabii ki, övgü dolu mesajları yayınlamıyoruz. Gelen yüzlerce e-postadan ancak birkaç tanesi kötü içerikli oluyor. Kötü içerikli e-postaların sayısının az olmasının sebebi de, bize kötü bir söz söyleyene, söylediğinin 1000 mislini geri iade etmemizdir. Zaten bizi tanıyan bize bulaşmaz. Tanımayanlar da tanıdıktan sonra bulaşmaz.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Buradan şu sonuç ortaya çıkıyor, asil Türk kanı damarlarında dolaşan biri er yada geç kanının gereğini yapıyor, zaten orda burda çapulculuk yapıp kürdü arabı vb başka etnik döküntüleri kendine kardeş ilan eden çapulcuların yüzde yüz Türk kanı taşıdıklarına inanmıyorum, taşıyorlarsa bile kesin ailelerine gelin damat almışlardır ki döküntülerden böyle konuşuyorlardır. Kanıyla canıyla Türk çocuğu bu kardeşimiz gibi bir gün bu saçmalıklara itiraz eder.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|