![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bira içen türbanlı!
Öncelikle Türkçü arkadaşlarıma merhaba diyorum. Otağı aylardır okuyordum, üye olup yazmak bugüne nasipmiş.
İşte herkesin içinde çekinmeden bira içen türbanlı: |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Bu da birşey mi? Erotik Shoplardan çıkmayan türbanlıları biliyorum. ( istanbulda bi memleketlim çalışıyodu )
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu sıkmabaşlar zaten aile zoruyla takıyorlar o türbanı aile baskısı olmasa hepsini mini eteklerle görürsünüz.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bira içtiklerine göre domuz da yiyebilirler. Çünkü domuz yemek de günah bira içmek de...Biri diğerinden daha ağır bir günah değil.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler ben de Atsızcılar.com sitesine yeni katıldım. Size tanık olduğum bir olayı anlatayım. Geçenlerde sinemaya gitmiştim. Bir de ne göreyim, ön koltukta sevgilisiyle sevişen bir türbanlı vardı
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
türban dini bir simge olmaktan çok siyasi bir simgedir.hatta bir nefret simgesidir.Türk'lüğe olan nefretin simgesidir.Laikliğe ve Atatürkçülük'e olan nefretin simgesidir.bu gayet doğaldır ı yüzden
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ya bira içmesi de birşey mi. Konyadayken kızın biri birkaç metre uzağımızda tramvaya yetişeyim derken pardesüsü açıldı. Birde ne görelim. Minicik bir etek! Bacak olduğu gibi dışarıda. Koşamıyor bile eteğin darlığından. Tabi biz şoktayız.
Millete namus konusunda olmadık iftirayı atan bu fitneci tiplerin ne mal olduklarını o yıllarda öğrenmiş olduk. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mezarlıkta uluorta sevişirken gizli kameralara takılan türbanlı kızları unutmadık değil mi?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bira , içen , türbanlı! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|