![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bitlenen Öcalan'ın Saçları Kazındı
Maymun apo hapiste bitlenmiş ve saçları kazınmış. Gayet normal.
Bir maymunda her türlü bit pire olabilir. Ama ilginç olan DTP'nin "Öcalan'ın saçları iradesi dışında kazındı" diye protesto yapması. "Öcalan'ın saçları kazıtıldı" - Hürriyet |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
çingenler nasıl kapı gıcırtısına oynarsa bunlarda en ufak bahaneyle Türkiye'yi protesto ediyorlar.Türk'e,Türkiye'ye zarar versinlerde nasıl olursa olsun.Bahane çoook.
Biz Türk milleti hala mışıl mışıl uyuyalım.Bizim protesto etmemiz gereken,irademiz dışında yapılan neler var neler!!!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu hayvana kene bulaşmıştır diyeceğim, ama kene bu kansız herifin hangi kanını emecek.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu pire torbasını yakalayıp Türkiye'ye getirdiklerinde ilk sözü hizmet için herşeye hazırım olmuştu kosakoca TSK'ya bu pire torbası nasıl yardım edebilirki o daha kendini temizleyemiyor birde TSK'ya hizmet edecekmiş pireli apo :)
Ey Batı Trakyalı asil Türk çocuğu ne mutlu sana, Sen hayat verdin kanınla millî kurtuluş savaşına. Yüce kahramanlığın nakşedildi cihanın her yanına, Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Andalarım ben mi yanlış biliyorum? Bu maymunun saçları ceza olarak kazındı. İçeriden avukatları aracılığıyla kıro örgütüne talimat verdiği gerekçesiyle yumurtaya çevirdiler.
dtpye gelince onları normal karşılıyorum, bitlenme olayı olmuşsa eğer "bunlar Genelkurmay'ın bitleri ya da bitler Jitemci çıktı" diye yırtınacaklarına da eminim :)
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 TÜRK
|
neden garip bir olaymış gibi haber yapıyorlar ki? bütün k.rtlerin vücudunda mutlaka bulunur zaten..
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cok merak ediyorum, acaba pire bu itin kokarca misali vücudunda dolaştığın da ölmüş müdür? Bu itin sağına, soluna ağrı bile girse TSK'dan bulacak kadar kansızdırlar.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
akşam dtp provokatif mitinginde diyarbakırda aponun saçının kazıtılmasını protesto eden kürt teröristler TÜRK bayrağımızı indirip bez parçalarını asma girişiminde bulundular ne günlere kaldık vatanseverler cezaevinde terörist kürtler bayrağımızı indirecek hayasızlaşmakta yazıklar olsun kendi vatanımızda TÜRKÜN düşürüldüğü hallere
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt olduğu için atılmıştır
|
Keşke bitlensede saçı kazınsa ama böyle bir şey olduğuna ihtimal vermiyorum bence ceza olarak kesilmiştir çünkü maymun başına imralıda her biri dalın da uzman olarak bilinen dal doktorlarndan oluşan bir heyet bakıyor
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Kro olmasından ötürü günde 20 kerede yıkansa o saçların bitlenmesi normaldir.
Dtpliler ise boşuna çırpınmasın ,herkes çok iyi biliyor o soysuzun artık tahret tutmayacağını !
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım bu nasıl güzel bir fotoğraftır? Hangi bağın üzümü bu? Yazık olmuş lüle lüle saçlara. Ortadoğunun en kıvrak oryantali pala zehra şimdi sanatını imralıda icra ediyor
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Saçlarını değil kafasını gövdesinden kazımak lazım itin.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Ya zaten bir maymunda bit olması kadar doğal bişey olamazki.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|