![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bıyıklı ve bıyıksız RTE, bıyıksız hali nereliye benziyor acaba?
Burada RTE'nin bıyıklı ve bıyıksız halleri bulunuyor(Fotomontaj ile bıyıkları silinmiş durumdaki resmi.)
Otağımızın başına bir şey gelmesin diye bir şey diyemiyorum, hele ki bıyıksız hali "Aa bakın şu ülkenin soyundan gelme birine benziyor." hiç demiyorum, gerisini anlamışsınızdır umarım.Sansür ve baskı ile buraya kadar, resim zaten konuşuyor. Bıyıklı ve Bıyıksız RTE: ![]() ![]() Yapısal bir benzerlik söz konusu değil mi?* ![]() Gürcistan Başkanı M.Saakaşvili
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Birseyler yazacagim ama bu adam aglayarak kalkip bizi sikayet edecek insan haklari mahkemesine.Hadi insanlik bizde kalsin .
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Adam kendisi Gürcü'yüm dedi,daha onun Gürcistan Başkanı'na benzetmeye mi çalışacağız?
Kısa ve net; Adam Gürcü TÜRK değil! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Halâ bunu ısrarla kabul etmeyenler için ekledim resimleri, Gürcü'ye benziyor.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tayyip gürcüdür.
Benim bildiğim bu. Yok değildir diyene de sormak gerekir e peki nedir? |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Sayin Emin bey tayyip'in kökenlerini uzun uzun kitabinda ele almistir. Gürcü oldugunu kendi agzindan açikladigina göre, bize de inanmaktan baska bir sey kalmiyor. 11 Ağustos 2004' de, Gürcistan gezisi sirasinda "Ben de Gürcü'yüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir" demis.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
resimleri yorumlamayı severim...
ama bu resmi yorumlamayacağım...Türk Otağının zor duruma düşmesini hiç bir TÜRKÇÜ istemez.. ama anlayan anladı... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Zaten rtenin kendisi ben gürcüyüm karım araptır demişti bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tayyibin hangi ırka mensup olduğunu sağır sultan bile duydu o yüzden yorum yazmaya bile gerek yok
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ADAM BIYIKLI VE BIYIKSIZ HALİYLE DE TİPSİZ GÖRÜNÜYOR NE DE OLSA GÜRCÜ
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
RTE, nereden geldiğini gizlemiyor ki zaten.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Saakasviliye de baya benziyormus a!
O degil arada iki fark var, Saakasvili olmasi gereken yerde bu bir, iki afedersiniz hayatimda Recep kadar cirkin birine az rastladim yani Saakasvili daha yakisikli, bu da iki! |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne olduğunu kestirmek zor bir ara Türkiyeli olmuştu (ne demekse) , sonra "Gürcüyüm" dedi, bir ara da memleketinde rumlar "Pontus'a Hoşgeldin" diye pankart açmıştı.
Daldan dala, Daldan dala. Resimler herşeyi anlatıyor zaten. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Armuda benziyor.
|
|
|