![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Biz Atatürk Gençleriyiz Marşı ve Videosu
Değerli Arkadaşlar,
Biliyorsunuz, içinde bulunduğumuz günler; Türklük'le, ümmetçiliğin; cumhuriyetçilikle, şeriatçılığın; laiklikle, dinciliğin; çağdaşlıkla, ilkelliğin; ilericilikle, gericiliğin; soylulukla, soysuzluğun; aydınlıkla, karanlığın, kısaca, Atatürk gençleriyle, ümmetin soysuz itlerinin arasında yaşanan savaşa sahne olmaktadır. Biz de, bu günlerin anlam ve önemine uygun olarak, otağımızın arka planında "Biz Atatürk Gençleriyiz" adlı marşın çalmasını uygun gördük. Buradan ümmetin soysuz itlerine sesleniyorum, karşınızda cennet-cehennem hesabı yapmaksızın, sizler gibi; vatan, millet, Atatürk, laiklik ve cumhuriyet düşmanı olan soysuzları yok etmek için göz kırpmadan ölüme atlamayı ve tarihte olduğu gibi, yobazları yine kızıl tamuya (cehenneme) yollamayı bekleyen; ülkesine, milletine, Atalarına ve Atalarının kutsal kitaplarına iman etmiş olan Ata-Türk gençleri var. İsterseniz biraz daha kaşının da, akıbetinizi torunlarınız film ve belgesel olarak izlesinler. Türklük ruhu, bedevi ruhundan üstündür. Çünkü Türklük ruhu ulu ve asildir; diğeri ise aşağı ve soysuzdur. Bu yüzden de, asil Türklük ruhunun, bedevi ruhunu silindir gibi ezip geçmesi kaçınılmazdır. Not: Okurken veya yazarken, Otağımızın arka planında çalan marşı durdurmak gereksinimi duyan arkadaşlar, aşağıdaki resimde görüleceği üzere, tarayıcılarının üst kısmında bulunan kırmızı renkteki "çarpı işareti"ne yani "dur" düğmesine dokunarak marşı durdurabilirler.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çağatay abi Allah razı olsun çok güzel olmuş...Siteye girince marş başladı heyecanlandım mutlu oldum...Gözlerim doldu, bugüne kadar Ata'ya layık olamadığım için utandım...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bugün siteye girdigime kulaklarima inanamadim ne kadar harika olmus mars, cok duygulandim, elleriniz dert görmesin, sonsuz sükranlarimi sunuyorum sevgili Cagatay.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bazı arkadaşlar, marşı durdurmak istediklerinde durduramadıklarını söylediler. Biz de, bu yüzden otağa müzik çalar koyduk. Otağın üst kısmında bulunan müzik çaların düğmesine tıkladığınızda, marşı durdurabilir veya tekrar dinleyebilirsiniz.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
sagloun Gök Yeleli Bozkurt cok güzel bir mars elinize saglik.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gök Yeleli Bozkurt ağabey bu marşı bizlere tekrar kazandırdığın için teşekkürler. Türklüğe dair unutulmaya başlayan ne varsa Atsızcılar olarak peşinde olacağız.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu da, marşın Tsk Armoni Mızıkası tarafından seslendirilmiş şekli :
Biz Atatürk Gençleriyiz Marşı >>> indirmek için TIKLAYIN