![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkcü
|
Bozkirda atimi sürerken
Insaniz... Dalariz bazen hayallere. Bakarsiniz Bozkirda atimi sürüyor olurum. Gün olur Kür Sad Atam bir an karsimda bana sert bakar. Ne yapacagimi sasiririm. Diz kirip önünde verecegi emri beklerim. O sert bakislarina cevrilecek göz ararim lakin destek verecek cesaret bulamam. Anlamis olmakla beraber cevap verecek yüz yoktur: Kandaslarim can verirken ben ne yapiyorum?
Sadece okuyup binlerce kez küfretmekten öteye gitmeyen tepkiyle mi Atama layik evlat ve hatta ceri olacam? Yoksa kendi kendimi bu sekil bitirecek miyim? Tabiki hayir. Benlerin olusturdugu BIZ ordusuna katilip temiz soylu, temiz kanli kandaslarimla beraber sürecegim atimi cinli sahsinda bütün azginlara. Bu gün kürt olur yarin bilmem ne pici. Bu yüzden burdayim. Atsiz Atam´a en az benim kadar bagli sizleri görünce üye oldum. Cepni boyundan gelmeyim. Burasi soru bölümü. Otagi biraz daha incelemem gerekir elbet. Lakin teskilatlanmamiz konusunda fikir almak istedim. Türklügünü haykiramayan Türk degildir. TANRI TÜRK´Ü KORUSUN |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kardeş hele yavaş gel. Şöyle birkaç yüz ileti ekle de senin bir Türkçülük aşkını görelim. Ondan sonra bilahare oturur teşkilatlanma konusunu konuşuruz.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkcü
|
Böyle buyrulduysa boynumuz kildan ince. Ama yazmis olmak icin de ileti yazmam. Aklimin erdigi olursa...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atimi , bozkirda , sürerken |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|