Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.08.2006, 21:47   #1 (İleti Bağlantısı)

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
BOZKURTLARIN ÖLÜMÜ VE BOZKURTLAR DİRİLİYOR

Elbetteki her Türkcü Atsiz Atamizin bu büyük eserini okumustur. Kendim henüz 14 yasindayken bir büyügümün tafsiyesi dolayisiyla kitap okumaya bu essiz eser ile basladim. Ve hayatimda büyük etkisi oldu kanimdaki asil kanín farkina vardim.

Simdi kandaslarim diyebilirler; Alpgiray bize bunlari niye anlatiyorsun,biz zaten bu kitabi biliyoruz diye. Zaten benim derdim okuyanlarla deyil okumayanlarla.

Cocukluk dedigimiz yastan genclige gecilirken kisi kendisini boslukta hisseder hepimiz bunu biliriz. Iste bu genclige ilk adim atilan yillarda hangi düsünceden etkilenirsek yönümüzü o yöne dogru yönlendiririz.

Benim düsümcem su; her Türkcü cevresindeki bu dönemdeki gencleri yönlendirmelidir. Yönlendirmenin en iyi yoluda Bozkurtlarin ölümü ve dirilisini okumalarini saglamaktir. Yakinimizdakilere hediye olarak Bozkurtlarin ölümü ve dirilisini vermeliyiz.

Nedenine gelince bu kitabi okuyan zehirlenmemis beyinler özünü bulacagindan eminim kaninda bir sorun yoksa. Cünkü bu kitapi okurken akiciligi mükemmel sanki konunun icindeymisiz gibiheycan veriyor insana.Kisiye okuma hevesini asiliyor. Tarihimizin dömüm noktalarindan biri olan dönem mükemmel bir sekilde anlatiliyor.

HER TÜRKCÜ ELINDEN GELDIGI KADAR ATSIZ ATAMIZIN BOZKUTLARIN ÖLÜMÜ VE BOZKUTLAR DIRILIYOR ESERLERINI GENC BEYINLERE HEDIYE VEYA OKUMASINA ÖNCÜ OLSUN BU BIZE GÜC KATACAKTIR!!!!!
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.08.2006, 00:17   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Özge Terken adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 228
Sayın Alpgiray,

Çok yerinde bir başlık açtınız..Yazdıklarınıza tamamıyla katılıyorum. Bozkurtlar'ı şimdiye kadar okuması için kime verdiysem çok etkilendi..Atsız Ata o kadar büyük bir yazar ki, yazdıklarını okuyan herkeste çarpıcı bir etki yaratıyor.."Atlıyı atından indirecek" bir kaleme sahip...
Yolların Sonu'ndaki şiirleri okuyup etkilenmeyecek bir Türk olamaz...Ben, Ata'nın şiirlerini "bilenme" dürtüsüyle çok sık okuyorum..Çok sık olarak da tanıdıklarıma dinletiyorum..İstiyorum ki Türkler O'nu duysun...Saygılar.......
Özge Terken Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.08.2006, 01:13   #3 (İleti Bağlantısı)

Cx GOKTURK Cx adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,073
ESENLIKLER! DEYERI ALPGIRAY SOYDASIM TEMAMIYLE KATILIRAM SIZE, COK IYI OLIR, BEN BUTUN ATSIZ ATANIN KITABLARIN HETTA ALDIM GUNEY AZERBAYCANA VE BAKUYA YOLLADIM, BU GUN HER BIR YUCE TURKUN ASIL EVLATTARI GEREK ATSIZ ATANIN KITABLARIN OKUSIN.

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!

Etiketler
bozkurtlar , bozkurtlarin , dİrİlİyor , ve , ÖlÜmÜ

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler