![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BOZKURTLU ANITLAR
Degerli kandaslarim animsayacaklardir, iki baska iletimde bu konuya degindim.
Ancak yanitlayan cikmadi. Türkiye Cumhuriyeti sinirlari icinde Bozkurtlu anitlar yasakmi? Bir tek Ergenekondan ciksi simgeleyen Yozgattaki Atatürk anitinda bozkurt görülüyor. Böyle bir yasak söz konusumudur, yoksa neden Türkcü heykeltraslar bir girisimde bulunmuyorlar. Yobazlara inat yurdun dört bir yaninda Atatürk heykelleri varsa en az o kadar da Bozkurt heykelleri olmali. Italya, Japonya gibi ülkelerden (Boz) Kurt örnek fotograflari ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ülkemizde ne yazık ki BOZKURT o kadar bastırılmış ki "Bozkurt" diyince küfür ettik zannediyorlar. Bu da cennet Türkiyemizin başka bir özelliği. Bozkurtu ön plana çıkarmak da yine bize düşüyor sanırım..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Hep Bozkurt deyince akıllarına "ülkücü" geliyor ya...Şerefsizler namını kirletti ongunumuzun!
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk'ün ongunu bozkurt, mhp denen ümmetçi parti yüzünden ne yazık ki kötü sembolleştiği için bugün Türk insanın kafasında pek iyi çağrışımlar yapmamaktadır. Türk mitolojisinde adı geçen bu asil hayvana sahip çıkılması, ümmetçilerin elinden kurtarılması gerekir, bu görev de biz Türkçülere düşüyor.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İkinci resim yozgat meydanından mı?ben çok benzettimde.eline sağlık kandaşım.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Ankara, Ulus'ta yer alan Atamızın ata binmiş olan heykelini herkes bilir. Ama bu heykelin yanında bulunan iki adet bozkurt kafasını çoğu kimse bilmez. Heykel ilk yapıldığı zaman ön tarafta sağlı sollu yer alan bu kurt kafaları ilerleyen zamanlarda oradan sökülerek heykelin sol tarafına konulmuş ve görülmemesi için uğraşılmıştır. Yakından baktığınız zaman sonradan ekleme yapıldığı kolaylıkla fark ediliyor. Ankara'da yaşayan kandaşlarımın giderek bakmalarını isterim. Ben heykelin ilk yapıldığı dönemdeki resmi ve kurtların yer aldığı yerleri resimde işaretledim. Diğer resimde ise kurtların son değişiklik ile yer aldığı yerleri de işaretleyerek gösteriyorum.
İlk yıllar: http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=Ankara_20Old_20Ulus.jpg Günümüz: http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=r_ywb49kr0qtx3wksnslzx.jpg |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Adana'da bir köprü yapıldı ya bilenleriniz vardır. Onun karşısında bir tepede çok büyük bir Türk bayrağı dalgalanıyor. Altında da Bozkurt heykeli var. Yani en son öyleydi.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Buda hep mhp nin suç, Bozkurt u politize etti....Türk'ün sembolünü siyasete alet etti ve sonuç bu....
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Bir anda söylemişti bana; K.Maraş şehrimizde, yanılmıyorsam kale burcunda bir bozkurt Türk bayrağına sarılmış bekliyor demişti. Sanırım o kaldırılmış. Ben de olan resimleri sizlerle paylaşayım. Tabi direkt resmi değil, önceden çekilerek tablo olarak duvara asılan resmi sizle paylaşacağım.
Birinci görsel: http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=06850005.JPG İkinci görsel: http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=06850006.JPG |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bizim en iyi ifade eden Bozkurt'un resimlerini ve heykellerini kaldırabilir bu kahpe devşirmeler ama yüreğimizde yatan bozkurt'u asla kaldıramazlar bu böyle biline . 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir fotografini bulup buraya ekleyebilirmisin?
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çalışacağım anda ama bu dediğim yere evimiz çok uzak.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK IRKÇISI
|
Kandaşlarıma katılıyorum eğer ülkemizde bozkurt sevilmiyorsa bunun tek sebebi milliyetçi geçinen çapulcu tayfasıdır.öyle hale getirdiler ki bozkurtu milletimiz kendi milli sembolünden korkar oldu.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|