![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Bu gece yarısı harekat başlasa...
Yarın Cumhuriyet Bayramı...Bir bayram daha yapsak da etnik döküntüleri de yerin dibine gömsek , her iki bayramı da coşkuyla kutlasak...
Bütün milletlere de anlamlı bir ders versek...Çok şey mi istiyorum..??? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İnan bende sizin kadar istiyorum ama elden ne gelir....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ŞU HARİTAYA BAKINCA BAŞBUĞ ATATÜRK AKLIMA GELİYOR MSUL VE KERKÜK'Ü SINIRLARIMIZ İÇİNDE GÖRSEK NE İYİ OLUR
LOZAN ANTLAŞMASI'NDAN 10 YIL SONRA 1933 YILINDA BAŞBUĞ ATATÜRK'LE GENERAL MAC. ARTHUR GÖRÜŞMESİ ESNASINDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ŞÖYLE DER: ALLAH NASİP EDER,ÖMRÜM VEFA EDERSE MUSUL, KERKÜK VE ADALARI GERİ ALACAĞIM. SELANİK DE DAHİL BATI TRAKYA'YI TÜRKİYE HUDUTLARI İÇİNE KATACAĞIM ATAM İNŞALLAH TANRI YARDIM EDERSE MUSUL VE KERKÜK VE BATI TRAKYA VE ADALARI ALACAĞIZ VAZİFEMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ ATAM BU GÖREVİ YERİNE GETİRMEK EN BÜYÜK VAZİFEDİR ATAM RAHAT UYU BAŞBUĞUM |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim de umudum bu.Hatta Cumhuriyet adı verilir harekata.
Tayyipos ABDe gidecek 5 kasimda. Bir komutanımız bundan önce de harekat başlayabilir demişdi. Umarım bu 5 kasımı beklemek yanıltma poltikasıdır ve bu gece başlar harekat |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Keşke olsa bu dediğiniz ırktaşım.Cumhuriyet Bayramımızın büyük ruhuna yeni bir kutsallık katardı bu durum.Elbet o günler de gelecek.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|