![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu işaretler ne anlama geliyor?
Bilmek istiyorum.
Atsız atamızın sitesinde gördüğüm.Göktürk alfabesi ile yazılmış olan bu harflerle ne yazıyor? kısaca anlatırsanız sevinirim.. Bunu Atsız Ata'nın kardeşine yazdığı bir mektuptada görmüştüm. Yüce Allah Türk'ü Korusun. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
DEĞERLİ GARDAŞIM BEN BİRAZ BİLİYORUM ''ORKUNCA''YI....
SAĞDAN SOLA DOĞRU T S Z YANİ ''ATSIZ'' YAZIYOR ORDA SENDE ÖĞRENMEK İSTERSEN www.nihalatsiz.org'a girip orkun abacası bölümününden öğrenebilirsin... ALLAH'A EMANET OLUN... !!!GÖK BÖRÜ BOLSINGIL URAN!!! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu konuya cevap verdiğimi hatırlıyorum. Sanırım Otağa yapılan ddos saldırılarından dolayı, otağın tarihinin eskiye alınması sonucu bazı cevaplarımız silinmiş.
IR_VU_TU soydaşımızın da belirttiği gibi orada "TSZ" yazmaktadır. Orkun abacasında bazı özel kurallar vardır. Sessiz harflerin yazılışı yanındaki sesle harfe göre değişebiliyor. Sağdan sola yazılır vs... Kısacası aLbeyaz'ın sorduğu bu imge Atsız Ata'nın özel imzası idi. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
evet agabey daha önce actıgım ve ağabeylerimizin gereksiz dedikleri ve sildikleri konular dahi geri gelmiş..
"TSZ" yazıyor demissiniz.bende bir süre önce çözmek için Türk alfebesi ile karsılastırıyorum ve baya karısık ve zor gelmişti."TSZ yazıyor neden böyle kısaltmalı" demiştim.. verilen alfabede biraz karısık gelmişti. GökTürk agabeyim daha bana Azerbaycan Türkçesini ögretecek söz verdi bir defa :) Tanrı Türkü Korusun.. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
KÖK TENGRİ TÜRKÜNÜ KORUYA |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
,![]() ![]() TÜRK. Ayrıca bu resimler daha önce otağımıza eklenmişti. Bu resimler doğrultusunda istediğiniz yazıya ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
evet bu simgeyi bende merak ediyordum konuyu acan ve cevap verenler arkadasların ellerine saglık
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|