![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu kürtler iyice azdı
bu sabah işyerime geldim arkadaşım dün akşam olanları anlatınca inanamadım kürtler şehidimizin mezarındaki bayrağı indirmeye kalkmışlar jandarma yakalamış ayrıca belediyenin diktiği dev bayrak vardı oda kurşunlanmış onun failleri henüz bulunamadı bu it soyları akp hükümeti ile artık iyice azdı bayrağa sıkılan kurşun çok kanıma dokundu buna yetkililer bir çözüm bulmassa sanırım sokağa ineceğiz
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tanrı tüm hainlerin belasını versin.
TTK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici Notu:Iletilerinizde küfür, hakaret vb. ibareler bulundurmak otag kurallarina aykiridir. Bu tip iletiler yollamaya devam ettiginiz takdirde uyeliginiz iptal edilecektir.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
gönlümüzde yatan darbe gerçekleşmez ise sanırım başka çareler düşünmemiz gerekecek...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bayrağı alınmak istenen şehit bu vatan için canını veren TÜRK evledı arkadaşım olur. ve birde üstüne bayrağımızı kurşun sıkılması beni gerdi. konuştuğum kelime küfür değil ama bundan sonra yazarken dahada dikkat edrim. ve burda mustafa muğlalalı paşamızın sözünü hatırlatmak isterim "Kürtlere ilişkin davranışları normal kurallar altında çözmek imkansızdır."
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
andam nerede oldu bu olay?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
O duzeltme sana degil rumeliTurk e gelmistir. Yapilan uyarilari dikkatli okumani tavsiye ederim. Otag kurallari cercevesinde ileti yollanmalidir ki otagimiz devamliligini koruyabilsin. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
eceli gelen köpek cami duvarına işermiş/TÜRK ATASÖZÜ
galiba kürtlerin eceli ve sonu geldi tarih sahnesine ne zaman çıktıkları belli değil ne yaptıkları belli değil ama sonları belli geberip gidecekler... |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
afedersin doğru dikkatli okumamışım ama benim gibi doğuda askerlik yapmış kucağında arkadaşınızı şehit verdiyseniz bu konularda birazdaha hassas oluyorsunuz tekrar özür dilerim
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|