![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu programi çok begeneceksiniz!
Irkdaslarim, sundugum bu program ile bilgisyarinizdaki istediginiz resmi sonsuza kadar büyültüp poster afis halinde yazicinizdan çikartabilirsiniz.
kalite kaybetmeden resim büyültme neredeyse imkansiz veyahut sinirli'dir, büyültseniz bile en fazla A4 büyüklügünde olur. Bu program ile bu engel bir hile ile asilabiliyor. Hangi hile? diye sormayin hiç anlamam bilgisayar isinden uygulamalar: misal vermek gerekirse odanizin tüm bir duvarini Basbugumuzun resmi ile kapliyabilir, veya bozkurt resmi ile TÜRK IRKI SAGOLSUN YAZISI yazabilirsiniz. tercih sizin duvar büyüklügünde kagit olmadigindan resim yap boz halinde A4lere basilip sonradan birlestiriliyor, programin internet sitesindeki resim odasindan bir kaç örnek ![]() ![]() ![]() Irkdaslarim Nokta büyüklügü ne kadar küçük olursa(mm) o kadar kaliteli olur(programi kullanirsaniz neyden bahsetmek istedigimi anlarsiniz.) [/img] Esen kalin Indirmek için
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
kandaşım bu proğram hata veriyo indirmeyiniz...
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anliyamadim ne hatasi irkdasim?
Ben indirdim daha açik olabilirmisiniz, ayrica bu siteyi ben televizyon araciligiyla ïogrendim problem olmasi biraz tuafima geldi.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sağol soydaşım
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yükledim. gayet güzel çalışıyor. daha çok, siyah-beyaz yazılarda işe yarayabilir. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
çok güzel saol
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
saol
gerçekten kullanışlı saol
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım teşekkür ederim poster ve pankartlar için ideal.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begeneceksiniz! , bu , Çok , programi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|