![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bu seçimde Türkçüler kime oy verecek ?
Seçimlere az bir zaman kaldı.
Bu seçimde Türkçüler kime oy verecek? Ümmetçi-kürt ortak partisi akp ye mi? Sahte Atatürkçü, beceriksiz, vizyonsuz chp ye mi? Apo cular ovaya insin, kaynaşalım koklaşalım diyen sahtekar dyp ye mi? Turizmci, özal taklitçisi anap a mı? Türkçülerin önüne bir duvar gibi çekilen, Türk-kürt kardeştir diyen mhp ye mi? KİME? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Ben oy vereceğim partiyi söyleyeyim;
Şu sözleri veren partiye: 1) Türkçü bir Devrimi gerçekleştirecek bir DEVRİM PARTİSİ'yiz, 2) BİRLEŞİK TÜRK DEVLETLERİ CUMHURİYETİ‘nin oluşum çalışmaları ile birlikte,Tüm Türk devletlerinin askeri katılımları ile oluşturulacak ordu, Musul, Kerkük, Erbil ve Süleymaniye’ye girecek ve Türkmeneli Devletinin kurulumuna destek verecektir. 3) Bu operasyonda Talabani ve Barzani gibi Türk düşmanlarının önce "Kerkük kürt şehridir" diyen dilleri kesilecek, daha sonra idam edileceklerdir. 4) Irakta Türk bayrağını yakan alçaklar cezalandırılacak, parlamento, hükümet, idari kurumlar ,ordu vs. gibi uyduruk kürt devleti oluşumları dağıtılacaktır. 5) İdam cezası yeniden getirilecek ve başta A.Öcalan olmak üzere tüm terör suçlularına uygulanacaktır. 6) Irakta barınan PKK sürüsü,Türkiye’de ve Avrupa'da ki uzantıları ile birlikte yok edilecektir. 7) PKK’nın siyasi kolu, Türk ve Türkiye düşmanı tdp kapatılacak , yöneticileri vatana ihanet suçu ile yargılanacaktır. Alçakların kanı dökülecek, kanı bozukların ocakları söndürülecektir. Türk ve Türkiye düşmanlarına asla aman verilmeyecek, hainlik yapanlar yaptıklarına pişman edilecek, yapmayı düşünenler düşüncelerinden vazgeçeceklerdir. 8)Vatanın ve milletin birliğinden, dirliğinden başka hiç bir kanun, hiç bir hüküm ve hiç bir değer tanımıyoruz. 9) AVRUPA BİRLİĞİNE KATILIMI KESİNLİKLE REDDEDİYORUZ. 10) Büyük Türk Milleti'nin her türlü zengin kaynağa sahip olduğunu biliyor, başarmak için yalnızca bu kaynakları harekete geçirecek bağımsız ve milli bir hükümet iradesinin yeterli olacağına inanıyoruz. 11)Türk vatandaşları; ilde, ilçede, bağda, bahçede, köyde, mezrada, tarlada, tapanda, çarşıda, pazarda, gökyüzünün göründüğü her yerde, devlet dairelerinde, basım, yayın ve tüm iletişim araçlarında Türkçe konuşmak zorundadırlar. Türk vatandaşları için ,topluma açık alanlarda Türkçe dışında bir dille konuşmak,basılı ve görüntülü yayın yapmak ağır ceza gerektiren suçlar kapsamına girer. ----------------------------- İşte bunları vaad eden bir parti biliyormusunuz? Ben oyumu o partiye vereceğim. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şimdilik Genç Parti'ye vermeyi düşünüyorum. Diğer partileri az çok gördük biliyoruz. Bir de bunu deneyelim diye düşünüyorum.
Genç Parti'ye alternatif olarak Halkın Yükseliş Partisi olabilir.Ancak Yaşar Nuri liderlik vasfına sahip olmayan antipatik birisi. Boş oy atmayı ya da MHP,CHP,AKP,DYP,ANAP'tan birine oy atmayı kesinlikle düşünmüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Demokan ve Balbal soydaşlarım ayrı ayrı güzel tespitlerde bulunmuşsunuz. İkinizede katılıyorum.
Boş oy atmak veya örneğin adında Milliyetçi sözcüğü geçiyor diye mhp'ye oy verme budalalığının ne kadar yanlış olduğunu soydaşlarımıza anlatmak gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kerhen de olsa oyumu bu kez CHP'ye vermeyi düsünüyorum,cünkü araplasmanin karsisinda duran en güclü cekim merkezi CHP'dir su an icin.
Diger partilerin cogu laik Türkiye devletinin düsmani konumundadirlar.Buna DYP ve ANAP gibi libos partiler de dahil.Genc Parti o kadar propaganda ile gecen secimde ancak yüzde 7 aldi.Bu secimde propaganda yapmadan yüzde 3.5 elde ederse alsin basina koysun.MHP ile AKP'nin arasinda zaten bir farkin olmadigini biliyoruz.Birisi daha vatansever, digeri biraz daha kürtcü ama merkez'de bulusuyorlar.Ikisi de laikligin düsmani ve sistemi degistirmek isteyen yobaz partiler.MHP baraji gectigi anda AKP ile koalisyon yapabilecegini deklare edecektir.Dolayisiyla MHP'ye giden her oy kürtcülüge giden oydur. Bu saatten sonra artik sag-sol kavrami kalmadi.Sadece laik-yobaz ayrimi var.Türkiye'nin sag partileri (GP haric diyelim) hepsi dini yönden hassas ve dini istismar eden oy avcilaridir. Türkcülerin büyük cogunlugu zaten bu dönem bos oy atmamak icin CHP'ye rey vereceklerdir.Sevdikleri ve benimsedikleri icin mi?KESINLIKLE HAYIR!!!Türkiye'deki irticanin önüne gecmek icin!Istemeyerek de olsa ve baska bir senecegin görünmemesi sebebiyle sahsen CHP diyorum! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu saatten sonra artik sag-sol kavrami kalmadi.Sadece laik-yobaz ayrimi var.Türkiye'nin sag partileri (GP haric diyelim) hepsi dini yönden hassas ve dini istismar eden oy avcilaridir.
Açıkçası tespitin beni oy verme konusunda yeniden düşünmeye sevketti. Oy verme gününe kadar çok şey değişebilir. Şayet GP dediğin gibi oy alamayacak gibi görünürse CHP bir seçenek olabilir.Aslında yönelişi değiştirecek kilit nokta Tayyiposun cumhur başkanı olup olmaması. Eğer olursa oy verirken laik-yobaz ayrımını göz önünde bulundurmak zorundayız.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
türkçüler kitlesel olarak oylarını belirli bir partiye vermeyecektir.sebebi şu an türkçü bir parti olmayışındandır.o yüzden idolojik olarak deyil bireysel seçim koşulları ön plana çıkmalıdır.benim oy vereceyim parti anap olacaktır bunun sebebi parti idolojisi fikrinden çıkıp domokrasi çerçevesinde mücadele vermeye başlamış olmasıdır.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bu durum bize tek bir yol gösteriyor;
Amblemi BOZKURT , fikri önderi ATATÜRK , hedefi TURAN olan, ilimde, kültürde, ekonomide, eğitimde TÜRKÇÜ DEVRİM yapacak ; TÜRKÇÜ PARTİ KURULMALIDIR. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Politika delikanliyi bozar. Cünkü dansözler bile onlardan az kivirtiyor.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
MERAK EETTİĞİM BİRŞEY VAR ACABA OY KULLANMAKTA KARARSIZ KALINAN BAŞKA ÜLKELER VARMI.50 DEN FAZLA SİYASİ PARTİNİN OLDUĞU ÜLKEDE NEDEN BBİZİ TEMSİL EDECEK BİRİNİ BULAMIYORUZ.BU DURUM DEVAM EDERSE BEN OYUMU BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNE VERECEĞİM.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() Çerkez Muhsin Dep milletvekili terörist kırolarla ![]() Çerkez Muhsin şeyh denen çapulcunun sakalını öperken
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
mhp veya bbp bence diğer alternatifler daha zararlı.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|