![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu Video Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
Buradan izleyebilirsiniz:
HABER24.COM - VATANIN VE MİLLETİN TARAFINDA! - Nevruz bitti olaylar bitmiyor En az 10 defa izledim Polisimizin eline sağlık |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ayni kinle ve ayni kararlilikla coplarin "yesil kommunist" olan islamist terröristlerin basina inmesi dilegiyle. Yoksa sevincim yari kalir. Bilmem anlatabildim mi BursaKurt
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Polisimin ellerine sağlık.Cinsel ayrım yapmadan kıro karılarını da aynı şekilde dövmeleri ve dincilerin de hakkını vermeleri en büyük dileğim.
Esenlikler.
Konu C* Ergenekon C* tarafından (26.03.2008 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İmla hatası |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yürümeye mecali olmayan Kürt kevaşeleri, iş Türklüğe saldırıya geldiğinde nasıl da sözde nevruz kutlamalarına katılıyorlar. Aralarından birinin yazması açılıyor. Saçları bem beyaz olmuş belki 60 70 yaşlarında ama hala içi Türklere karşı kin dolu. İçindeki o kin onu meydanlara kadar götürecek güçte anlaşılan.
Merak ediyorum acaba Saddam bunları Halepçe' de it gibi gebertirken, sınır kapalarını açıp yardım ettik diye mi ? Yoksa bedava eğitim götürüp, elektrik ve sudan para almadık diye mi ? Bizlere karşı böyle kin ile dolular. Elbet yedikleri kapa edenlerin sonu tarihin tozlu sayfalarını arasında yok olmaktır. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Soysuzlarin hepisini cop manyagi yapacaksin.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bencede az bile yapmışlar inşallah daha beterlerini de göstereceğiz onlara TTK
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ne büyük zevk orda olmak ve defalarca vurmayı çok isterdim.Ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
En baştaki kroyu çok güzel dövüyorlar hoşuma gitti :)
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Polisler güzel dövmüşler, ben de kutladım. İşte böyle izletileri yaygınlaştırmak lâzım. Bunları izleyen anarşist kürtler korkacak, yılacak ve bu tür gösterilerden geri duracaklardır. Şunu kabul etmeliler; "biz ezeniz, onlar ezilen"
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben begenmedim malesef:(
Yeterli degil gaz maskeylen tazikli suylan olcak ismi? Buyuk balik aglari kullanmalari lazim yukardan atip sora milletin elinede cop verip bu intikami onlara vermeleri lazim begenmedim bole. Accaip sovuyorlardi hem coplayip hehe sizde duydunuzmu? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bu , Çok , gitti , hoşuma , istedim , paylaşmak , video |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|