![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
buldum sizi affedin heyecandan konu açtım.
işte gerçek kandaş'larım burda çok aradım sizi ve buldum.Bu site'yi yapan arkadaşları ve emeği geçen herkezi kutlarım.Umarım benide aranıza alırsınız.herkeze sayğılar
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yetkilisi
|
Re: buldum sizi affedin heyecandan konu açtım.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler. Aramiza hosgeldin Azrail.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hoş gelmişsin kandaşım.
Esen kal |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Otagimiza hosgeldin kandasim...Tanri kut versin
TTK |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu ne bu? Atıldığın halde geri gelip sinsice yazılar yazıyorsun? Sen bizi ne zannettin bilmiyorum ama gitmen gereken yeri ben sana söyleyeyim: Panik Atak Dostları Derneği www.pandost.com Azrail üyeliğin iptal edildi. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ya hiç güleceğim yoktu.Kandaşım yazını okuyunca bayağı güldüm. Ya bazan bazı şeyleri yönetici kandaşlar görmezden gelseniz, ve bu kadar dikkatli olmasanız ne olur sanki :D :D :D Belli ki zavallı pişman olmuş , bir umut tekrar nasıl katılabilirim diye düşünmüş ve üye olmuş. Genç çocuklar bunlar.Zamanla daha iyi anlayacaklar herşeyi. Her neyse esen kalın |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
HOŞ GELDİN DEMEDEN ÖNCE ALDIĞI RUMUZA DİKKAT ETMEK GEREKİR:AZRAİL!BÖYLE BİR RUMUZ ALAN KİŞİOĞLU DA OLSA KESİNLİKLE TÜRK DEĞİLDİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| açtım. , affedin , buldum , heyecandan , Konu , sizi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|