Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.09.2008, 17:54   #1 (İleti Bağlantısı)
Irklar Üstünde Türk Irkı

Bilgetegin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 141
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
bülent arınç Çiftçiyi azarladı!

Alıntı:
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın dün Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki kongrede, “Öldük bittik, sizden çare bekliyoruz” dediği için azarladığı çiftçi Süleyman Aksu DHA'ya konuştu. 65 yaşındaki Aksu, “Kongreye gittim, orada güllük gülüstanlık bahsediyorlardı. Benim vilayetimde üzüm ayak altında, onu ifade ettim. Bana ‘kalk ayağa’ dedi, ‘sen yalan söylüyorsun’ dedi. Ben de ‘yalan söylemiyorum’ dedim.

65 yaşındayım. Kimse beni bu yaşıma kadar yalancılıkla suçlamadı” dedi. MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan ise “AKP iktidarı her sene çiftçiye hakaret amacı taşıyan yeni bir slogan ortaya koymakta son derece maharetli” dedi.

Manisa Turgutlu'da dün akşam yapılan AKP ilçe kongresinde, Manisa AKP Milletvekili Bülent Arınç'ın, “Öldük bittik, sizden çare bekliyoruz” dediği için azarladığı ve daha sonra apar topar salondan çıkarılan Musacalı Köyü'nden çiftçi Süleyman Aksu DHA'ya konuştu. Soruları yanıtlayan 65 yaşındaki çiftçi Aksu, şunları söyledi:
“Kongreye gitti, orada güllük gülüstanlıktan bahsediyorlardı. Benim vilayetimde üzüm ayak altında, onu ifade ettim. Bana (kalk ayağa) dedi, (sen yalan söylüyorsun) dedi. Ben de (yalan söylemiyorum) dedim. 65 yaşındayım. Kimse beni bu yaşmıma kadar yalancılıkla suçlamadı. Bana (sen CHP yanlısısın) dedi. Ben (değilim, en az senin kadar AKP'liyim, bu kongrenin yarısı beni tanır) dedim. Olaydan sonra çok kötü oldum. Azarlanmayı hak etmedim. Turgutlu Belediye Başkanı AKP'li Serhat Orhan, Manisa İl Genel Meclisi Üyesi AKP'li Cemal Ölmez, AKP'li Mustafa Muharrem Aksoy geldi. (Arınç adına özür diliyoruz) dediler. (Yanlış oldu) dediler. Oturduk birlikte çay içtik. Benim kimseden korkum yok, çiftçinin yaşadığı sıkıntıyı anlattım.”

MÜSTEMLEKE VALİSİ GİBİ

Çiftçi ve AKP'li Bülent Arınç arasında yaşanan tartışmaya, MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan'dan da tepki geldi. MHP'li Orhan, şunları söyledi:
“AKP iktidarı her sene çiftçiye hakaret amacı taşıyan yeni bir slogan ortaya koymakta son derece maharetli. Dün Turgutlu'da yaşanan da böyle bir beceriydi. Sloganı da Sayın Bülent Arınç'ın ağzından ifade bulmuş olan, ‘kalk ayağa’ komutuydu. Artık bu iktidar, şımarıklığını, sandıktan yüksek oranda oy alarak çıkmayı bu millete, çiftçiye, fakire, fukaraya hakaret etme vesilesi olarak gördüğünü ispat etmiştir. Geçim derdinde olan Manisa çiftçisi şehirlerini ziyaret eden Türk siyasetinin önemli şahsiyeti TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'a sorunlarını aktarmak isterken yalancılıkla suçlanmış, hakarete maruz kalmıştır. Bu hakareti, çiftçimize reva görülen bu müstemleke valisi üslubunu şiddetle protesto ediyor ve kınıyorum. Hakarete maruz kalanları susturma işgüzarlığı içerisinde olanları da uyarıyor, vatandaşı susturmak yerine bu enerjilerini onların sorunlarının çözümünde kullanmalarını tavsiye ediyorum. Tüm çiftçileri Sayın Bülent Arınç'ın da ifade buyurduğu gibi bu unutulmuşluğa, vurdumduymazlığa karşı ayağa kalkmaya davet ediyorum.”

KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR

Turgutlu'da çiftçiyi azarlayan Manisa AKP Milletvekili Bülent Arınç'a bir tepki de CHP'den geldi. Manisa CHP Milletvekili Şahin Mengü, çiftçinin içinde bulunduğu sıkıntıyı anlatmaya çalışan Musulcalı Köyü'nden Süleyman Aksu'ya ‘yalancısın’ diyen AKP'li Arınç'a Atatürk'ün sözleriyle yanıt verdi. Mengü şöyle konuştu:
“Arınç’ın köylü vatandaşa ‘kalk ayağa, söyle bakalım’ diye hitap edilemeyeceğini bilmesi gerekir. Üzülerek belirtmeliyim ki, hukuk fakültesinden mezun olmak insandaki cehaleti gidermiyor. Bir gün parlamenterlik her milletvekili için biter. Sıradan vatandaş olarak sokağa çıkamayacak hale gelirsiniz. Sayın Arınç ‘ananı al da git’ diyen Başbakan’ı değil bugün yaşadığı özgürlükleri borçlu olduğu Mustafa Kemal Atatürk'ü kendisine örnek alsaydı, böyle sert bir üslupla vatandaşı terslemezdi. Unutulmamalıdır ki, köylü milletin efendisidir.”

AKP YÖNETİCİLERİNİN SİNİRLERİ BOZULMUŞ

Haklı yalancılıkla suçlamanın utanmazlıkla itham etmenin, köylünün sorunlarını bilmemekten öte görmemezliğe gelerek, derdini anlatan köylüye ‘utanmaz’ demenin ‘siyasi utanmazlığın ta kendisi’ olduğunu belirten Şahin Mengü, şöyle devam etti:
“Görülüyor ki, Başbakan dahil, AKP kadrolarının tüm yöneticilerinin sinirleri bozuktur. AKP kadrolarının Şaban Dişli, Gaziantep, Deniz Feneri, Zahit Akman, SPK Başkanı ve arkası gelecek birçok olaydan dolayı sinirleri bozuktur. Görülüyor ki medyanın yaptığı eleştirilere tahammül edemeyenler, artık kendi partililerinin dahi eleştirilerine katlanamaz duruma gelmiştir.”

NE OLMUŞTU

Geçen pazar günü Turgutlu Belediyesi Konferans Salonu'ndaki AKP Turgutlu İlçe Kogresi'ne katılan ve katılımın azlığından yakınan Bülent Arınç'a Çiftçi Aksu, “Çiftçi mağdur, haline bakın, piyasanın haline bakın. Bir Ak Partili olarak teessüf ediyorum” dedi. Bunun ardından ikili arasındaki diyalog şöyle sürdü:
Arınç, “Tesüf ediyorsun, isminiz ne, neredensiniz?”
Aksu, “Musulcalı Köyü'ndenim”
Arınç, “Bittimi sözünüz?”
Aksu, “Bitmedi. Borcumuzu ödeyemez duruma geldik Başkanım. Evet sözüm bitti.”
Arınç, “Geçen sene üzümden, üzüm fiyatlarından şikayetçi miydiniz Süleyman Bey? Seni memnun etmek mümkün değil, sözlerinizden belli.”
Aksu, “Bir AK Partili olarak ben sizden bir çare bekliyorum”

Konuşmasını sürdüren Arınç, “Anladım otur. Bakın bunlar doğru olan şeyler değil. Geçen yıl 3 YTL'ye kadar üzüm satıldı. Geçen sene hiç kimse kalkıp bize böyle ne hesap sordu ne de Allah muhafaza teşekkür etti. Ama siz daha lafın başında ‘öldük bittik’ derseniz, ben sizin Ak Partililiğinizden şüphe ederim. Kafanızı açın, bizim kavgamız çiftçi ile değil, çiftçi görüntüsü altında provokasyon yapmak isteyen gafiller ile ilgili. Hiçbir şey öldük bittik değildir. Öldük bittik diyen varsa burada lütfen Ak Parti'nin dışına çıksın ve kendisini hayata döndürecek bir partiyi en kısa zamanda bulsun, onun için çalışsın. Yalan söylüyorsunuz. Bu kadar utanmazlık olur mu? Bu nasıl saçma bir şey. Ne demek öldük bittik” dedi.

Çiftçi Aksu, Arınç'ın bu sözleri üzerine yine “Teessüf ederim” dedi. Arınç da “Baştan teessüf ettin zaten, sonradan söylemene gerek yok” diye karşılık verdi. Aksu, “Burada herkes biliyor ama kimse sesini çıkartmıyor” diye devam etti. Arınç “Herkes için söylüyorum o zaman. Biz veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bak beni oruçlu ağzımla çok konuşturma” diye çıkıştı. Çiftçi Aksu'nun konuşmak istemesi üzerine Arınç, “Lütfen lütfen hadi hadi konuştun konuşacağını. Şimdi beni dinle” dedi. Aksu'nun “Ben senin kadar Ak Partiliyim” demesi üzerine de Arınç, “Ak Partili gibi konuş o zaman. Mübarek oruç saatinde iftar saatinde bu kadar olmaz” dedi. Aksu'nun “Bana kimse yalancı diyemez” sözlerinin ardından Arınç'ın, “Tamam, hadi bakalım” demesiyle çiftçi Süleyman Aksu'nun yanına gelen partililer oturduğu yerden kaldırarak, kongrenin yapıldığı salondan dışarı çıkarttı.
İzit(Video): http://www.haber3.com/video.php?id=128

Görüntüdeki tartışmayı izlerseniz arınç sürekli oruçtan, ramazandan, iftardan malal okuyor. İnsanları dinle kandırdıkları ap açık ortada olan bu zihniyet bir türlü yok olmuyor. Sürekli oruçluyum bilmem ne diyerek kendisini dindar göstermek istiyor. Ne kadar reklamcı bunlar. Artık bu soysuzların sonu gelmeli! Milletimiz uyanmalı! Daha ne kadar çiftçi azarlanacak? Kaç insan tartaklanacak? Hangi Millî değerimiz ayaklar altına alınacak? Ey Türk Milleti neyi bekliyoruz?
Bilgetegin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.09.2008, 18:14   #2 (İleti Bağlantısı)
aGa
%100 TÜRKÇÜ

aGa adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 143
işte bu kadar pervasız ve saygısızsız bu yaratıklar bide oruçlu ağzıylaymış hay senin o ağzını ben yazık çok yazık adam çok emin ya kendinden git o zaman diyor başka parti bünyesine gir diyor adami kovuyor ama o adama haktır çünkü bülent arınç kepaze etti adamı adam hala salondan çıkarken bende en az sizin kadar akepeliyim diyor evet 2nizinde akepeli olduğu belli bir ikinizde bir birinizden betersiniz herşeyden öte birinize saygınız yok pervasız şuursuz insanlar...

aGa Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.09.2008, 18:16   #3 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
İşe bakın yahu; Bülent ARINÇ çiftçiye; "sen git CHP'ye kaydol ve onun iktidarını bekle" diyor. Peki neden böyle diyor? Çünkü çiftçi "konuşuyor" ve "sorguluyor." Yani AKP'nin ve AKP zihniyetinin nefret ettiği işi yapıyorlar.

Bunların istediği insan motifi, konuşmayan, sorgulamayan, düşünmeyen şekildir. Konuşan ve düşünen, buna bağlı olarak da yapılanları sorgulayan insan bunların hoşuna gitmez. Çünkü eğer herkes düşünürse ve sorgularsa, bu iki yüzlü yalancıların bütün oyunlarını bozacaktır.

Elbet inersiniz bir gün çıktığınız o tümsekten...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.09.2008, 21:28   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Demir adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Bosverin gitsin. Secim zamaninda akp ye oy vermek icin sandiga kosa kosa gider.
Demir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.09.2008, 21:48   #5 (İleti Bağlantısı)
ATSIZ'CI

beyler beyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 219
Dincidir,ne yapsa yeridir.Arınç bey seçim zamanı oy istediği partilisini azarlar;''Kalk ayağı bakayım, Git CHP li ol,aziz mübarek iftar zamanı;(gözüm açlıkltan dönmüş Ağzım misk amber kokuyor )insanı çileden çıkarma!!.Koyun can derdinde kasap et derdinde.Tokun açtan haberi yok.Sayın Bülent Bey hani sizin dininizde kibir yoktu??Kibir Allah'a mahsustu?
Siz bey efendi size oy verene tepeden bakıyorsunuz.
Kandırılmış partilinize çay ısmarlayıp özür diliyorsunuz?
Bence ne insanları kandırın nede hamam parası verin.

Ahlakın meydana gelmesinde en önemli sebep soydur. Bir toplumun ahlakı,
soyunun karışması ile değişebilir.H.Nihal ATSIZ
beyler beyi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.09.2008, 09:53   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
Bülent arınç daha önce de aynı şeyi yapmıştı.
Bunlar hep böyledir. Kabahat oy verenlerindir.
kızılbörteçine Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.09.2008, 10:10   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 487
Bülent Arınç denen kişi salonda çiftçiyi kölesi gibi azarlıyor. Salondaki diyer çiftçiler korkudan ağızlarını bile açamıyor. Çünkü, konuşan kişi oruçlu ağızıyla konuşma nazikliğini! göstermiş. Azarlanan çiftçi bunu çoktan hak etmiştir. Bu kafayla daha çok azarlanacaktır.
Alt 24.09.2008, 11:18   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 261
E bu müptezelin başbakan dediği kişide aynı tavrı sergilememişmiydi?
Ve bu hareketine karşılık onu çiftçimiz %47 ile ödüllendirmemişmiydi?
Bu konu aslında boş yere açılmış bir konudur bence.
Bu tartışma akp nin oy sayısını artıracaktır buna eminim.
Çünkü artık siyasette başarı hakaretten geçiyor.
Ülkeyi çalkalayan yolsuzluklara karışmaktan geçiyor.
Düşmanı olan, kendisi gibi düşünmeyenleri sansürlemektan geçiyor.

Bende buna karşılık çiftçilere diyorum ki ;

-Ananı alda git!!!

Belki oyunu bana verirsin!!!!
İlteriş Kağan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.09.2008, 14:32   #9 (İleti Bağlantısı)

Alp KARAHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 111
Saygıdeğer kandaşlarım konuyla yakından ilgili görerek, bugün aldığım bir örütbağ iletisini paylaşmak istiyorum sizlerle. Ulu Başbuğ'un yaverinin naklettiği bir anı.

''Gazi, çiftliğinde dolaşıp hava alırken oldukça yaşlı bir kadına rastladı. Atatürk attan inerek bu ihtiyar kadının yanına sokuldu.

- Merhaba nine.
Kadın Ata'nın yüzüne bakarak hafif bir sesle;

- Merhaba dedi.

- Nereden gelip nereye gidiyorsun?
Kadın şöyle bir duralayıp;

- Neden sordun ki, dedi. Buraların sahibi misin? Yoksa bekçisi mi?
Paşa gülümsedi.

- Ne sahibiyim ne de bekçisiyim nine. Bu topraklar Türk Milleti'nin malıdır. Buranın bekçisi de Türk Milleti'nin kendisidir. Şimdi nereden gelip nereye gittiğini söyleyecek misin?

Kadın başını salladı.

- Tabii söyleyeceğim, ben Sincan'ın köylerindenim bey, otun güç bittiği, atın geç yetişdiği, kavruk köylerinden birindeyim. Bizim muhtar bana bilet aldı trene bindirdi, kodum Angara'ya geldim.

- Muhtar niçin Ankara'ya gönderdi seni?

- Gazi Paşamızı görmem için. Başını pek ağrıttım da... Benim iki oğlum gâvur harbinde şehit düştü. Memleketi gâvurdan gurtaran kişiyi bir kez görmeden ölmeyim diye hep dua ettim durdum. Rüyalarıma girdi Gazi Paşa. Bende gün demeyip mihtara anlatınca, o da bana bilet alıverip saldı Angara'ya, giceleyin geldimdi. Yolu neyi de bilemediğimden işte agşamdan belli böyle kendimi ordan oraya vurup duruyom bey.

- Senin Gazi Paşa'dan başka bir isteğin var mı? Kadının birden yüzü sertleşti.

- Tövbe de bey, tövbe de! Daha ne isteyebilirim ki.. O bizim vatanımızı gurtardı. Bizi düşmanın elinden gurtardı. Şehitlerimizin mezarlarını onlara çiğnetmedi daha ne isteyebilirim ondan? Onun sayesinde şimdi istediğimiz gibi yaşiyoz. Şunun bunun, gâvur dölünün köpeği olmaktan onun sayesinde kurtulmadık mı? Buralara bir defa yüzünü görmek, ona 'Sağol Paşa'm!' Demek için düştüm. Onu görmeden ölürsem gözlerim açık gidecek. Sen efendi bir adama benziyon, bana bir yardım ediver de Gazi Paşa'yı bulacağım yeri deyiver.
Atatürk'ün gözleri dolu dolu olmuştu, çok duygulandığı her halinden belliydi. Bana dönerek;

- Görüyorsun ya Gökçen, işte bu bizim insanimizdir... Benim köylüm, benim vefalı Türk anamdır bu.

Attan indim. Yaşlı kadının elini tuttum anacığım dedim, sen gökte aradığını yerde buldun, rüyalarını süsleyen, seni buralara kadar koşturan Gazi Paşa yani Atatürk işte karsında duruyor.

Köylü kadın bu sözleri duyunca şaşkına döndü. Elindeki değneği yere fırlatıp Atatürk'ün ellerine sarıldı. Görülecek bir manzaraydı bu. İkisi de ağlıyordu. İki Türk insanı biri kurtarıcı, biri kurtarılan, ana oğul gibi sarmaş dolaş ağlıyorlardı. Yaşlı kadın belki on defa öptü atanın ellerini. Ata da onun ellerini öptü. Sonra heybesinden küçük bir paket çıkarttı. Daha doğrusu beze sarılmış bir köy peyniri. Bunu Atatürk'e uzattı;

- Tek ineğimim sütünden kendi ellerimle yaptım Gazi Paşa, bunu sana hediye getirdim. Seversen gene yapıp getiririm.

Paşa hemen orada bezi açıp peyniri yedi. Çok beğendiğini söyledi. Sonra birlikte köşke kadar gittik. Oradakilere şu emri verdi;

- Bu anamızı alın burada iki gün konuk edin.
( 'Ananı da al git' deyip, bir anlamda vatandaşa küfredenler var artık zamanımızda )

Sonra köyüne götürün. Giderken de kendisine üç inek verin benim armağanım olsun.' ''

İletinin sonunda ise şöyle bir yazı daha var:

''Acaba kendisini 2 kilo şekere, 5 kilo kömüre satan, bugünkü insana mı benziyor bu NİNEM...

Yada ülkeyi babalar gibi satan siyasilere benziyor mu, ATA'M...

Ne dersiniz? ...''

(Yazım ve noktalama hatalarıyla doluydu ileti düzeltmeye çalıştım ancak gözümden kaçan varsa affola kandaşlarım.)

Esenlikler.
Alt 25.09.2008, 00:09   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Malazgirt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 122
Alıntı:
Tanrıdağı Yolcusu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bülent Arınç denen kişi salonda çiftçiyi kölesi gibi azarlıyor. Salondaki diyer çiftçiler korkudan ağızlarını bile açamıyor. Çünkü, konuşan kişi oruçlu ağızıyla konuşma nazikliğini! göstermiş. Azarlanan çiftçi bunu çoktan hak etmiştir. Bu kafayla daha çok azarlanacaktır.
Azarlanan çiftçiyi showtv haber'de gördüm. Orada 200 çiftçi vardı, 1 kişi bile beni desteklemedi, sahip çıkmadı, sustular dedi. Ve çok önemli bir cümle daha kurdu. Bunlara müstahak dedi. Çiftçi de anladı kullanıldığını ama iş işten geçti.

Malazgirt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2008, 04:10   #11 (İleti Bağlantısı)
Irklar Üstünde Türk Irkı

Bilgetegin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 141
Alıntı:
''Acaba kendisini 2 kilo şekere, 5 kilo kömüre satan, bugünkü insana mı benziyor bu NİNEM...

Yada ülkeyi babalar gibi satan siyasilere benziyor mu, ATA'M...

Ne dersiniz? ...''

(Yazım ve noktalama hatalarıyla doluydu ileti düzeltmeye çalıştım ancak gözümden kaçan varsa affola kandaşlarım.)

Esenlikler.
Gerçekten çok güzeldi okudum duygulandım açıkçası. Keşke bizede nasip olsaydı Başbuğu görmek, elini öpmek keşke...
Bilgetegin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2008, 09:24   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

sonufkum adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 47
Kubilayı Şehit eden derviş mehmetin öz torunu bülent arınç yaptıkların yanına kalmayacak hesap er geç sorulacaktır.

-Yaşasın Kahpeler için İstiklal Mahkemeleri!!!!!!
sonufkum Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2008, 11:16   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İstemi Yabgu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 5
Alıntı:
Tanrıdağı Yolcusu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ağızlarını açmamak ile birlikte , bir de Bülent Arınç'ı alkışlıyorlar
Ne yorum yapsak azdır bunlara .
Çiftçi hakkını arıyor , Arınç ona Chp li ol ve onun iktidarını bekle diyor.
Var mı böyle bir zihniyet ?
İstemi Yabgu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.09.2008, 13:53   #14 (İleti Bağlantısı)
%101 Türk!

Ulu Başbuğ 34 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 85
Tabi ki kimse sesini çıkarmaz,niye mi?

Çünkü cümlelerinde "İnşallah,hamdolsun,Allah'ın izniyle vs.." gibi kelimeler kullanıyorlar,dindarlar ya ondan kimse ağzını açmaz.

O kadar küfür etsin,Chp'ye laf desin,daha çok Millet'in işine gelir,ne de olsa dindarlar.

Konuşmayı bilmeyen adamlar bu Ülke'yi yönete dursun,biz de burda kan ağlayalım.
Alt 25.09.2008, 22:40   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

Göktug adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 253
Adi asagilik insan blnt arnc , utanmiyorsun senin dinin sana orucluyken ciftciyi azarla insan icinde kücük düsürmü diyor.
Yoksa insanlara cifte standart uygula, cok orktugun Allahindan cekinmeden sen git CHP iktidarini bekle bizden sana ve senin gibilere hizmet yok de.
Iste siz busunuz. Rabbena hep bana, milletin gözünü kör edin din diye diye, sonra her naneyi yiyin. Cifte stendart, hak hukuk yemek, ciftciyi azarlamak, anasina küfür etmek. Tabaninizdakilerde birahaneden, kerhaneden cikmazlar yanlarinda pantolonlu hatun gecse salya sümük olurlar, ama dinciliktende geri durmazlar.
Senin gibilerde yok orucluyum, yok abdestliyim deyip ama daha icindeki seytani söndürememis gafillerde gittigi heryerde PROVOKATÖR yani kiskirtici diyerek masum ve yokluktan beli bükülmüs vatandasi azarlarlar.
Dikkat edinde birgün ararladiklariniz sizi tepelemesin!

Etiketler
arınç , azarladı! , bülent , Çiftçiyi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler