![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
bülent arınç Çiftçiyi azarladı!
Alıntı:
Görüntüdeki tartışmayı izlerseniz arınç sürekli oruçtan, ramazandan, iftardan malal okuyor. İnsanları dinle kandırdıkları ap açık ortada olan bu zihniyet bir türlü yok olmuyor. Sürekli oruçluyum bilmem ne diyerek kendisini dindar göstermek istiyor. Ne kadar reklamcı bunlar. Artık bu soysuzların sonu gelmeli! Milletimiz uyanmalı! Daha ne kadar çiftçi azarlanacak? Kaç insan tartaklanacak? Hangi Millî değerimiz ayaklar altına alınacak? Ey Türk Milleti neyi bekliyoruz? |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 TÜRKÇÜ
|
işte bu kadar pervasız ve saygısızsız bu yaratıklar bide oruçlu ağzıylaymış hay senin o ağzını ben yazık çok yazık adam çok emin ya kendinden git o zaman diyor başka parti bünyesine gir diyor adami kovuyor ama o adama haktır çünkü bülent arınç kepaze etti adamı adam hala salondan çıkarken bende en az sizin kadar akepeliyim diyor evet 2nizinde akepeli olduğu belli bir ikinizde bir birinizden betersiniz herşeyden öte birinize saygınız yok pervasız şuursuz insanlar...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İşe bakın yahu; Bülent ARINÇ çiftçiye; "sen git CHP'ye kaydol ve onun iktidarını bekle" diyor. Peki neden böyle diyor? Çünkü çiftçi "konuşuyor" ve "sorguluyor." Yani AKP'nin ve AKP zihniyetinin nefret ettiği işi yapıyorlar.
Bunların istediği insan motifi, konuşmayan, sorgulamayan, düşünmeyen şekildir. Konuşan ve düşünen, buna bağlı olarak da yapılanları sorgulayan insan bunların hoşuna gitmez. Çünkü eğer herkes düşünürse ve sorgularsa, bu iki yüzlü yalancıların bütün oyunlarını bozacaktır. Elbet inersiniz bir gün çıktığınız o tümsekten... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bosverin gitsin. Secim zamaninda akp ye oy vermek icin sandiga kosa kosa gider.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
ATSIZ'CI
|
Dincidir,ne yapsa yeridir.Arınç bey seçim zamanı oy istediği partilisini azarlar;''Kalk ayağı bakayım, Git CHP li ol,aziz mübarek iftar zamanı;(gözüm açlıkltan dönmüş
Siz bey efendi size oy verene tepeden bakıyorsunuz. Kandırılmış partilinize çay ısmarlayıp özür diliyorsunuz? Bence ne insanları kandırın nede hamam parası verin. Ahlakın meydana gelmesinde en önemli sebep soydur. Bir toplumun ahlakı, soyunun karışması ile değişebilir.H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bülent arınç daha önce de aynı şeyi yapmıştı.
Bunlar hep böyledir. Kabahat oy verenlerindir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bülent Arınç denen kişi salonda çiftçiyi kölesi gibi azarlıyor. Salondaki diyer çiftçiler korkudan ağızlarını bile açamıyor. Çünkü, konuşan kişi oruçlu ağızıyla konuşma nazikliğini! göstermiş. Azarlanan çiftçi bunu çoktan hak etmiştir. Bu kafayla daha çok azarlanacaktır.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
E bu müptezelin başbakan dediği kişide aynı tavrı sergilememişmiydi?
Ve bu hareketine karşılık onu çiftçimiz %47 ile ödüllendirmemişmiydi? Bu konu aslında boş yere açılmış bir konudur bence. Bu tartışma akp nin oy sayısını artıracaktır buna eminim. Çünkü artık siyasette başarı hakaretten geçiyor. Ülkeyi çalkalayan yolsuzluklara karışmaktan geçiyor. Düşmanı olan, kendisi gibi düşünmeyenleri sansürlemektan geçiyor. Bende buna karşılık çiftçilere diyorum ki ; -Ananı alda git!!! Belki oyunu bana verirsin!!!! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Saygıdeğer kandaşlarım konuyla yakından ilgili görerek, bugün aldığım bir örütbağ iletisini paylaşmak istiyorum sizlerle. Ulu Başbuğ'un yaverinin naklettiği bir anı.
''Gazi, çiftliğinde dolaşıp hava alırken oldukça yaşlı bir kadına rastladı. Atatürk attan inerek bu ihtiyar kadının yanına sokuldu. - Merhaba nine. Kadın Ata'nın yüzüne bakarak hafif bir sesle; - Merhaba dedi. - Nereden gelip nereye gidiyorsun? Kadın şöyle bir duralayıp; - Neden sordun ki, dedi. Buraların sahibi misin? Yoksa bekçisi mi? Paşa gülümsedi. - Ne sahibiyim ne de bekçisiyim nine. Bu topraklar Türk Milleti'nin malıdır. Buranın bekçisi de Türk Milleti'nin kendisidir. Şimdi nereden gelip nereye gittiğini söyleyecek misin? Kadın başını salladı. - Tabii söyleyeceğim, ben Sincan'ın köylerindenim bey, otun güç bittiği, atın geç yetişdiği, kavruk köylerinden birindeyim. Bizim muhtar bana bilet aldı trene bindirdi, kodum Angara'ya geldim. - Muhtar niçin Ankara'ya gönderdi seni? - Gazi Paşamızı görmem için. Başını pek ağrıttım da... Benim iki oğlum gâvur harbinde şehit düştü. Memleketi gâvurdan gurtaran kişiyi bir kez görmeden ölmeyim diye hep dua ettim durdum. Rüyalarıma girdi Gazi Paşa. Bende gün demeyip mihtara anlatınca, o da bana bilet alıverip saldı Angara'ya, giceleyin geldimdi. Yolu neyi de bilemediğimden işte agşamdan belli böyle kendimi ordan oraya vurup duruyom bey. - Senin Gazi Paşa'dan başka bir isteğin var mı? Kadının birden yüzü sertleşti. - Tövbe de bey, tövbe de! Daha ne isteyebilirim ki.. O bizim vatanımızı gurtardı. Bizi düşmanın elinden gurtardı. Şehitlerimizin mezarlarını onlara çiğnetmedi daha ne isteyebilirim ondan? Onun sayesinde şimdi istediğimiz gibi yaşiyoz. Şunun bunun, gâvur dölünün köpeği olmaktan onun sayesinde kurtulmadık mı? Buralara bir defa yüzünü görmek, ona 'Sağol Paşa'm!' Demek için düştüm. Onu görmeden ölürsem gözlerim açık gidecek. Sen efendi bir adama benziyon, bana bir yardım ediver de Gazi Paşa'yı bulacağım yeri deyiver. Atatürk'ün gözleri dolu dolu olmuştu, çok duygulandığı her halinden belliydi. Bana dönerek; - Görüyorsun ya Gökçen, işte bu bizim insanimizdir... Benim köylüm, benim vefalı Türk anamdır bu. Attan indim. Yaşlı kadının elini tuttum anacığım dedim, sen gökte aradığını yerde buldun, rüyalarını süsleyen, seni buralara kadar koşturan Gazi Paşa yani Atatürk işte karsında duruyor. Köylü kadın bu sözleri duyunca şaşkına döndü. Elindeki değneği yere fırlatıp Atatürk'ün ellerine sarıldı. Görülecek bir manzaraydı bu. İkisi de ağlıyordu. İki Türk insanı biri kurtarıcı, biri kurtarılan, ana oğul gibi sarmaş dolaş ağlıyorlardı. Yaşlı kadın belki on defa öptü atanın ellerini. Ata da onun ellerini öptü. Sonra heybesinden küçük bir paket çıkarttı. Daha doğrusu beze sarılmış bir köy peyniri. Bunu Atatürk'e uzattı; - Tek ineğimim sütünden kendi ellerimle yaptım Gazi Paşa, bunu sana hediye getirdim. Seversen gene yapıp getiririm. Paşa hemen orada bezi açıp peyniri yedi. Çok beğendiğini söyledi. Sonra birlikte köşke kadar gittik. Oradakilere şu emri verdi; - Bu anamızı alın burada iki gün konuk edin. ( 'Ananı da al git' deyip, bir anlamda vatandaşa küfredenler var artık zamanımızda ) Sonra köyüne götürün. Giderken de kendisine üç inek verin benim armağanım olsun.' '' İletinin sonunda ise şöyle bir yazı daha var: ''Acaba kendisini 2 kilo şekere, 5 kilo kömüre satan, bugünkü insana mı benziyor bu NİNEM... Yada ülkeyi babalar gibi satan siyasilere benziyor mu, ATA'M... Ne dersiniz? ...'' (Yazım ve noktalama hatalarıyla doluydu ileti düzeltmeye çalıştım ancak gözümden kaçan varsa affola kandaşlarım.) Esenlikler.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kubilayı Şehit eden derviş mehmetin öz torunu bülent arınç yaptıkların yanına kalmayacak hesap er geç sorulacaktır.
-Yaşasın Kahpeler için İstiklal Mahkemeleri!!!!!! |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ne yorum yapsak azdır bunlara . Çiftçi hakkını arıyor , Arınç ona Chp li ol ve onun iktidarını bekle diyor. Var mı böyle bir zihniyet ? |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
%101 Türk!
|
Tabi ki kimse sesini çıkarmaz,niye mi?
Çünkü cümlelerinde "İnşallah,hamdolsun,Allah'ın izniyle vs.." gibi kelimeler kullanıyorlar,dindarlar ya ondan kimse ağzını açmaz. O kadar küfür etsin,Chp'ye laf desin,daha çok Millet'in işine gelir,ne de olsa dindarlar. Konuşmayı bilmeyen adamlar bu Ülke'yi yönete dursun,biz de burda kan ağlayalım.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Adi asagilik insan blnt arnc , utanmiyorsun senin dinin sana orucluyken ciftciyi azarla insan icinde kücük düsürmü diyor.
Yoksa insanlara cifte standart uygula, cok orktugun Allahindan cekinmeden sen git CHP iktidarini bekle bizden sana ve senin gibilere hizmet yok de. Iste siz busunuz. Rabbena hep bana, milletin gözünü kör edin din diye diye, sonra her naneyi yiyin. Cifte stendart, hak hukuk yemek, ciftciyi azarlamak, anasina küfür etmek. Tabaninizdakilerde birahaneden, kerhaneden cikmazlar yanlarinda pantolonlu hatun gecse salya sümük olurlar, ama dinciliktende geri durmazlar. Senin gibilerde yok orucluyum, yok abdestliyim deyip ama daha icindeki seytani söndürememis gafillerde gittigi heryerde PROVOKATÖR yani kiskirtici diyerek masum ve yokluktan beli bükülmüs vatandasi azarlarlar. Dikkat edinde birgün ararladiklariniz sizi tepelemesin!
|
![]() |
| Etiketler |
| arınç , azarladı! , bülent , Çiftçiyi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|