![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bulgaristanda ne kadar türk var?
ve bunlardan ne kadarı türklük şuuruna sahip?
hemşehrim talat paşa kırcaali/bulgaristan doğumluymuş benim gibi ve 1915'te 1.5 milyon ermeniyi suriye çöllerine gömmüş ve kendisi berlinde ermeni bir soysuz tarafından ensesine 2 el ateş edilerek şehit edilmiştir soysuz veremli ve taşnak militanı olan ermeni mahkemede anamın babamın ve bütün ermenilerin öcünü aldım demiş ve sosyalist alman mahkemesi bu soysuzu serbest bırakmıştır? artı asimilasyon politikasından dolayı talat paşa gibi yiğit türkler oradan çıkar mı? mesela hemşehrim naim süleymanoğlu mhp'nin yalakası olmuş 3 kez olimpiyatta şampiyon olmuş türk bayrağını göndere çekmiş hemşehrime mhp'Den aday olduğu için türklük şuuru kaybolmuş diyebilir miyiz? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Naim Süleymanoğlu şöhret peşinde olan bir ümmetçidir. Tıpkı Hamza Yerlikaya ve Hakan Şükür gibi.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bulgaristan daki soyadaslarimiz ekseriyetle türklük bilincine sahiptir sadece bulgar degil bati trakya daki ve balkanlardaki diger soydaslarimiz gibi örnegin hiristiyan gagavuz türkleri , buda sundan ileri gelmektedir balkan toplumlarinda ki asiri milliyetcilik osmanlida ki türklük bilinci de balkanlardaki ulus milliyetciligi nin etkisi altinda olusmustur ömer seyfettin in eserinde de bunu görebiliriz .Balkanlardaki ki en komunisti nin icinde bile asiri bir milliyetcilik vardir bulgariustan daki bulgar milliyetciliginin de ordaki soydaslarimiz in türklük bilincine katkisi olmus fakat bu milliyetcilik burda savunulan irk milliyetciliginden cok islami da icine alarak türk islam sentezcileri nin savunduklari milliyetcilik anlayisina daha yakindir.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
geçen yaz Dedeağaç'tan başlayıp Selanik'e dek uzanan bir Batı Trakya turuna katılmıştım.
Bu bölgedeki canlı Türk kimliğini şahsen gözlemledim. Dükkan isimleri, şehir yerleşimleri, köyler hatta tabiat örtüsü bile Anadolu'dan farklı değil. Gençler kendi aralarında Türkçe konuşuyor ve tüm Batı Trakyalı Türklerin yüzleri Atina'ya değil, Ankaraya dönük. Sayıları konusunda bir bilgim yok ancak, Selanik'e kadar olan tüm sahil şeridinde Türklerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. --- Konu Bulgaristan'la ilgiliymiş, dikkat etmemişim. Hoşgörünüz. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Naim'i de Halil'i de tanırım.Halil Mutlu, kızılbaştır.Tamamen bilinçsizce mhp ye katılmışlardır ve amaçları özellikle Naim'in, kendini Türkçü gösteren bir partiye girerek, ün sağlamaktır.
Talatpaşa benim de hemşerimdir.Bulgaristan'a sık sık gitme imkanım olmaktadır.Orada var olan Türkler'in sayısı resmi rakamın üstündedir; çünkü şöyle bir durum var, Bulgar nüfusu sürekli azalmakta,göçe rağmen Türk nüfusu sabit bir oranda artmaktadır. Verilen sayılara göre 1.000.000 Türk yaşamaktadır 7.900.000'lik Bulgaristan'da..Orada özellikle ülkenin Batı Trakya bölümünde Bulgar nüfusu yok denecek kadar azdır.Ki onlar da 89'daki göçten sonra oraya yerleştirilmiş olanlardır. Bulgaristan'daki Türk partisi %20,26 oy alarak üçüncü parti olmuş ve 240 sandalyeli mecilste 25 sandayle almış ve bunların üzerine de Avrupa Parlamentosu'na 4 milletvekili gönderen Bulgaristan'ın o 4 milletvekilinden 2'si TÜRK olarak belirlenmiştir. Tahminimce Türkler'in sayısı 2 milyon civarındadır. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TARKHAN adlı hemşehrime ha it ha kürt ikisi de aynı 82 musul 83 kerkük
bu arada şunu söylüyorum evet son kale anadolu 22 milyon kilometrekareyi kaybettik ve müslümanclılık yaptığımız bazı müslüman toplulukların da katkısı oldu tabii örnek araplar kürtler artık kandaşlar sona doğru gidiyoruz bu son kalemiz anadoluyu da bize dar etmek isteyenler var askerliğimi hakkaride yaptım başımdan geçen bir olayı anlatayım çarşıda halı saha maçı izliyorum rast gele bir takımı tuttum ve 30-40 kişi seyirci var bayağ kalabalık var ben de kendimi tutamadım türk gibi oyna türk gibi vur dedim seyircilerden biri onlar kürt! türk gibi oynayamaz dedi yani her yerde bölücülük yapıyor kürt soysuzlar onları o kuzey ırak bataklığında imha etmeye elimizde benzin pompaları ile zafer işareti yapmaya atamızın misak-ı millide öztürk yurdudur dediği musul ve kerküğü kürt peşmergelerden kurtarmaya ileri aslanlar ileri gidelim ileri TANRI TÜRKÜNÜ KORUYACAKTIR |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hiç merak etme ırktaşım, koskoca savaşlar atlattık, hepsini geçelim art arda dünyanın yazgısını değiştiren üç savaş yaşadık Balkan Savaşları ve Birinci Dünya Savaşı..hatta bunlara ikinci beş yıllık iktisadi kalkınma dönemmizde çıkan İkinci Dünya Savaşı'nı da ekleyebiliriz.Biz TÜRKLER toparlanma dönemindeyiz.
Çok yakında, eminim ki o günleri yaşayacağız.Musul Kerkük , Batı Trakya ve Balkanlar... Karabağ... hepsini bir bir geri alacağız ! Öyle bir saldıracağız ki, yıldırım olup düşeceğiz, dolu olup yağacağız, gökler gibi gürleyip, bozkurtlar gibi uluyarak meydanı itten,çakaldan arındıracağız. Çünkü biz, Tanrı'nın kırbacı TÜRKLERİZ ! Kim ne derse desin bizden köklü bir ırk var mı şu cihanda !! Anadolu son kalemiz değil ırktaşım, Anadolu titreyip, kendimize geleceğimiz, yine en güçlü olacağımz yer !! İçinizi ferah tutunuz, bizim meselemiz tayyip'ten , itten , kürtten çok çok daha önemlidir.Bunlar yalnızca önümüze çıkan, postallarımızın aralıklarına kaçan küçük çakıl taşlarıdır.Önümüzdeki engel Türkler'in uykuda olmasıdır.Çok yakında da uyanıp kendilerine geleceklerdir !!! Biz Türküz, güçlüyüz !! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|