Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 22.07.2007, 21:10   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

hakanbaktemen - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 29
hakanbaktemen Rss Beslemesi
Bundan Sonra Ne Yapmalıyız?

Durum ortada Atatürkün Gençliğe Hitabede bahsettiği durum bugunden itibaren acık ve net bir şekilde başlamıştır.Gönlüm el vermesede ülkemiz artık devşirmelerin eline geçmiş bulunmakta ancak bundan sonra yapmamız gereken şeyleri bilmemiz gerek. herkes bir kaç şey yazarsa en azından bu itlere karşı bir şeyler yapmalıyız.
Bana göre ;
1-Acilen teşkilatlanmamız lazım
2-%50 si kesin cahil olan halkımız acilen bilinçlendirilmeli
3-Bu itlere karşı yaptıkları tüm pislikleri ortaya cıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız
Benim aklıma gelen su anda bu kadar....
Son olarak TANRI TÜRKÜ KORUSUN
hakanbaktemen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007, 22:07   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 101
trakyalı Rss Beslemesi
anda durumun acilliği artık kalmadı bence.teşkilatlanma bir türlü aşamadığımız bir engel bu konu üzerinde artık ciddi şekilde kafa yormamız gereken bir sorun olmuştur.halkımızın bilinçlendirilmesi konusuna gelince kim neyi duymak istiyorsa onu duyuyor veya neye inanmak istiyorsa ona inanıyor.bu bilinçlendirme işi baya zor bir iş
trakyalı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007, 22:45   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Arkadaşım biz teşkilatlanamıyoruz. Daha önce (eski) otağımızda defalarca kez denedik ama teşkilatlanalım diyenler çağrılarımızı duymazdan geldiler. İşlerimizi birbirimizle görelim dedik kimse yanaşmadı. Herkes bi teşkilatlanma lafını almış ağzına çiğneip duruyor ama icraata gelince tık yok. Yaparız diyorsanız bi adımda siz atın ama ben sıkıldım artık bir hevesle giriştiğimiz planlardan başımız yerde ayrılmakdan...
Halkımızı bilinçlendiremeyiz. Bu mümkün olsa zaten bugüne kadar yapabilirdik. Ne dersek diyelim ırkçı oluruz ayrımcı oluruz. Bu millet anca düşman gelip toprağımıza bayrağını diktiği zaman uyanır o zaman da yine kanını dökecek kesim bizler oluruz; gider can alır can veririz geriye yine bu akp ye oy yağdıran kısım kalır onların ekmeğine bal sürmüş oluruz.
Bu itlerin yaptıkları pislikleri açığa çıkaramayız. Tv lar, gazeteler ve akla gelebilecek her türlü iletişim araçları bu hainlerin elinde. Kaç Türkçü gazete, kanal var? Bizse bu otağdan ya da bunun gibi birkaç forumdan kaç kişiye ulaşabiliriz? Ulaştıklarımız da zaten bizim gibi düşünen kesim olacaktır. Dışarıda birebir giriştiğimiz bilinçlendirme mücadelelerinde ise ne kadar başarılı olabildiğimiz ortada. ""Sen ne diyon akp bana kredi veriyor bas "evet"i" "akp "m"üslüman parti diğerleri hep dinsiz bas"evet"i" Akp önlerine bi dilim ekmek atıp vatanı satmış kimin umrunda. Herkes karnının doyduğuna bakıyor.
Tek çare darbe. Ona da ordu yanaşmıyor.
Allah sonumuzu hayır etsin. Atam'ın kemikleri sızım sızım sızlıyor şimdi.
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 00:25   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TemüçiN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Turan
İletiler: 285
TemüçiN Rss Beslemesi
Soydaşım sonuna kadar haklısın evet teşkilatlanamıyoruz ama iş forumlarda yazmaya geldiğinde yağıp gürlüyoruz.Yeter artık şu teşkilatlanma işini aşmalıyız yoksa bugünlerimizi arar olacağız.Bu teşkilatlanmanın önündeki en büyük engel liderimizin olmayışıdır her kafadan bir ses çıkmasıdır eğer bunu aşarsak bence birlik olmamamız o kadar da zor görülmüyor.Tekrar üstünü basa basa söylüyorum liderimizi seçmeliyiz aksi takdirde bugünlerimizi mumla arayacağız
TemüçiN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 00:48   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Yapalım o zaman. Her seferinde heveslenmiycem nasıl olsa olmayacak iş diyorum ama dayanamıyorum. Otağ yöneticileri bu işe el atarlarsa çok kolay halledebiliriz. İlk önce şehir şehir gruplara ayrılırız. Sonra kim olup ne işle uğraştığımıza dair bilgi veririz böylece ihtiyaç olduğunda nereye kime gideceğimizi biliriz. Yöneticiler şehirlerde de güvendikleri birini lider seçerler ve teşkilatlanmanın temelleri atılmış olur.
Ama bişey daha var ki sanal alemde güvendeyiz. Bu otağda kaç tane bizim gibi düşünmediği halde ortalığı karıştırmak için giren kişi var. Onlar da "başta bayan üyelerimiz için " büyük tehlike oluştururlar. Şahsen ben "Türk'üm " diyen herkese hemen inanırım. Günümüzde bunu gururla söyleyen o kadar az kişi kaldı ki bulduğum zaman limana giren gemiler gibi huzur dolar içim. Aklıma kötülük gelmez. Eğer Türklük bilinci taşıyorum diye içimize giren biri farklı zihniyet taşıyorsa çok üzülürüm ve eğer "Ben Türk'üm" diyen birine güvenemezsem de kaybedecek hiçbişeyim kalmaz.
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 01:05   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 82
serdar Rss Beslemesi
Bundan sonra bir işe giripte çalışmayı düşünmüyorum,
hertürlü oluşuma varım
serdar adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 01:12   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 816
Balbal Rss Beslemesi
Sitenin görüşler kısmından , nüfus bilgilerinizi ,şu an ikamet ettiğiniz yer ,telefon numaranızı , özgeçmişinizi ve becerikli ya da tecrübeli olduğunuz alanlarla ilgili bilgileri yazınız. Biz telefonla size ulaşırız.
Alt 23.07.2007, 01:24   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

NOGAYTÖRÜK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 42
NOGAYTÖRÜK Rss Beslemesi
Ben Türkçü televizyon kanalının kurulmasından yanayım...Bence en güzel yöntem budur diye düşünüyorum...
NOGAYTÖRÜK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 01:33   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 82
serdar Rss Beslemesi
Alıntı:
Balbal´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sitenin görüşler kısmından , nüfus bilgilerinizi ,şu an ikamet ettiğiniz yer ,telefon numaranızı , özgeçmişinizi ve becerikli ya da tecrübeli olduğunuz alanlarla ilgili bilgileri yazınız. Biz telefonla size ulaşırız.
Tamam yazıyorum, Balbala diyemi yazmalıyım iletiyi
serdar adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 01:38   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 816
Balbal Rss Beslemesi
Alıntı:
NOGAYTÖRÜK´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Türkçü televizyon kanalının kurulmasından yanayım...Bence en güzel yöntem budur diye düşünüyorum...
Sen önce dediğim gibi kendin hakkındaki bilgileri bize ilet. Televizyonculuk konusunda tecrübeli ,bilgili ve bu konuda elini taşın altına sokacak arkadaşlarımız var ama herşeyi 5-6 kişinin yapmasını beklerseniz bu işler olmaz.Zaten ilerde otağa üyelik için TC Kimlik No isteyeceğiz. kürt kadar cesareti olmayanın Türklüğe hiçbir faydası olamaz.
Alt 23.07.2007, 01:50   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TemüçiN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Turan
İletiler: 285
TemüçiN Rss Beslemesi
BAKIN SOYDAŞLARIM EĞER BU TÜR BİR OLUŞUM İÇİNDE OLMAK İSTEYEN IRKDAŞLARIN SAYIN OTAĞ YÖNETİCİMİZİN İSTEDİĞİ BİLGİLERİ HARFİYEN İLETMELİDİR VE TEŞKİLATLANMA HEMEN OLMAYACAKTIR ZAMANA İHTİYACIMIZ VARDIR.BU ZAMAN İÇİNE BİRBİRİMİZİ DAHA YAKINDAN TANIMALIYIZ Kİ İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ GÖRÜP POSTALAMALIYIZ ANCAK O ZAMAN BİR TEŞKİLATLANMADAN SÖZ EDEBİLİRİZ.
TemüçiN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler