Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Türkçülük Ve Spor > Spor (Genel)

Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.10.2007, 17:41   #1 (İleti Bağlantısı)
Töles

İletiler: 62
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bunlar doğru olamaz!

Kandaşlarım, antu isimli fenerbahçeli taraftarların otağında, Milli Takım ve Yunanistan maçı hakkında aşağıdaki inanılmaz anlatımlara rastladım, kaynak'taki siteden gördüm, önce inanmadım, ancak anlatımların bağlantılarına gidince, gerçek olduğunu gördüm. Bu sözleri edenlerin Türk'lük ya da fenerbahçelilikle ilgisi olduklarını sanmıyorum. Ne olursa olsun, bu gibi anlatımlara site yöneticilerinin izin vermesini kabul edemiyorum. Tanrı bunlara akıl fikir versin!

“hiçbir maçta desteklemeyeceğim”

“milli takıma karşı bi hissiyatım kalmadı”

“bana göre o takım artık Türk milli futbol takımı değil”

“Milli maç gelmiş heyecanım yok”

“Desteklemiyorum.. Desteklemediğim için hain damgası falan yemeyi de umursamıyorum..”

“heyecani olmayan veya karsi takimi destekleyen arkadaslara saygi duyuyorum.”

“Milli maç arası bir an önce geçse de Fe***bahçe´mizi izlesek..”

“bazı arkadaşlarımız da ay-yıldızı her zaman desteklerim diyorlar‚gayet milliyetçi‚gayet vatansever gayet doğal duygularla‚ onlara da itiraz edemiyorum”

“göğsünde ay-yıldız taşıyan her takım Türk takımı değildir”

“Milli maçları izlemeyi bırakalı çok oldu.”

“ben artık milli takımla ilgilenmiyorum umarım yeniliriz”

“O TAKIMA MİLLİ TAKIM DEMEYECEĞİM.”

“Milli maç milli dava değil ki. Alt tarafı futbol… Bu nedenle de “desteklememe” hakkımı kullanıyorum.”

“Banane yahu Yunanistan´ı yenmişiz yenmemişiz..”

“milli maç arası verilip lig maçlarının ertelenmesinede uyuz oluyorummmmm…”

“Tek umursadigim sey Volkan´in sakatlanmamasi o kadar …”

“zerre kadar destekleyesim gelmiyor.”

“benim içimden gelmiyor milli takımı tutmak.”

“milli takimla ilgilenmiyorum acikcasi”

“artık Türkiye milli takımına yabancılaşmaya başladım.. “

“gel milli takımı tut sevin.. ne tutuyorum ne seviniyorum arkadaş”

“Desteklemiyorum! Desteklemediğim de bilinsin arkadaşım‚ niye saklayacağım?”

“Benim milli takımım değil ve terim´in takımının şampiyonaya katılmasını istemiyorum. Forza Hellas”

“yaziklar olsun böyle milli takima !”

“Tek temennim ve dilegim‚ kalan maclarin hepsinden fark yemeleri.”

“Benim milli takımım değil..”

“Bu milli takım falan değil”

“inşallah yunanistan takımı gol şov yapar.”

“Tek istediğim yunanistanın gol şov yapıp ft ve ulusoyun biraz daha köşeye sıkışmasıdır. Zerre utanç duymuyorum. Kimin bana katılıp katılmadığı da umrumda değil.”

“üstünüze yıkılsın emi o stad…”

“ben maclari seyretmiyorum ilgilenmiyorum ulusun takimi olduguna inanmiyorum”

“yunanlılar kazanırsada üzülmem bilakis sevinirim belki…”

“A milli futbol takımını desteklemiyorum”

Kaynak: http://www.anti-fener.info/11-10-200...-carpiyor.html
Alt 11.10.2007, 19:05   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,349
fenerde Türk futbolcu 2 veya üç tane. Doğal olarak da milli takıma futbolcu herhangi bir Anadolu takımı kadar veriyorlar. Kuyruk acıları buradan. Fanatiklikleri Türklüklerinin önünde gelen bu kansızlardan ancak futbol terörü beklenir.
Alt 11.10.2007, 19:43   #3 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Atsızcı_16 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 368
Yabancı oyuncu sınırlması kalksın diyen bir takım benim gözüm de asla TÜRK takımı olamaz!
Atsızcı_16 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2007, 19:54   #4 (İleti Bağlantısı)

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 714
Evet Milli takımımızda bile oynayan ne oldukları belirsiz zencilerin milli takıma girmelerini istiyorlarıdı
Yeri gelince en büyük Atatükçü olurlar!

KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2007, 23:41   #5 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 131
Zencileri aldıkları günden beri, ben de soğudum milli takımdan. Adam Brezilya'da doğmuş. Ana hispanik, baba hispanik. Renk zenci. Ama Türk milli takımının orta sahasını yönetiyor. Biz milli takımı ille kazansın diye desteklemiyoruz ki. Eni sonu futbol bu. Oynat Türkleri. Kazan kaybet, önemli değil. Ama Türkleri oynat. Elin Brezilyalılarına, Ay Yıldızlı forma giydirince, Türk olmuyor onlar.
Alt 12.10.2007, 00:10   #6 (İleti Bağlantısı)

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 321
Fenerbahçe cumhuriyeti saçmalığınıda bunlar çıkardı.Kendilerini futbola adamış hayattan hiçbir beklentisi olmayan insanlardan pek fazla birşey beklenemez zaten ki Türkçülükte bunlardan biri.
Alt 29.10.2007, 11:24   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 29
Fenerbahçe takımı Türk futbolunun iyiliği için kapatılmalıdır...
Ötükenlibozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 02:05   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
............
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 02:35   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?g...D=1484&sayfa=1
http://forum.antu.com/konular.aspx?gID=6&fID=12
http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?g...ID=11&kID=2246
http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?g...ID=11&kID=2227
http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?g...ID=54&kID=1433
Bunlar dışında Nihal Atsız Ata ile ilgili kilitlenen başlıklarada,Şehitlerimiz ile ilgili başlıklara bir bakın bakalım sonra Türkçülüğü tartışın bu takımı tutanların madem öyle yorumlar var diyorsunuz neden bunları demiyorsunuz renkler mi gözünüzü karartıyor yoksa insanların TÜKÇÜLÜĞÜNÜ tuttuğu takıma göre belirliyorsunuz? Kriteriniz bu mu? 25 milyon Fenerbahçe Taraftarını bir bütün halinde görmek doğru mu o zaman birisi çıkıpta panatinaykos maçında ona başarılar dileyen destekleyen galatasaray tribününü sormaz mı ?cska maçında rusya da TÜRK takımı rus ile oynarken cska lı aslanlar başarılar diler yazısı ne olacak ? Ya da orhan pamuk'un ab destekli aldığı nobelden sonra beşiktaş tribününde anarşi işareti ile olan Nobeli Alkışlıyoruz pankartını öyle kolay mı kişileri Türklüğünü sogrulamak,
Hangi klüp 1 Milyon dolar bağışlamış kasasından ,klüp diyorum şahıs değil!!,hangisi 3 milyon dolar ödeyip konser iptal edebilir bu hareket de mi yanlış ? Ya da o sitede vatan için bağış kampasında yapılan tüm klüplere birlik çağrıları, bir çok bağış onlarıda mı yok sayacaksınız .O zaman yiğidi öldürüp hakkınıda vermemek olmuyor mu sizce ? Nasıl bir anlayıştır ki kendi takımınızın dışında ki bir takımı tutana Türkçü değil Klubü kapat diyorsunuz ,O klüp 1900'lü yıllarda gavurları yenerken kapatılmadı,o yıllarda şehit olan futbolcuları da mı unuttunuz ? Bu Klüp Gurur duymuştur onlar ile.
Şimdi gelelim o yorumlara o yorumları yapan yapanı bağlar sizce bağlamaz mı? Peki o yorumlar ne zaman yapıldı yazmamışsınız nedense ben o yorumların bir bölümünü de okudum gerçekten var ama umarım yenilir,yunanistan gol şov yapsın diye bir şey okumadım ,belki de gözümden kaçmıştır ama okumadım ,şimdi o yorumlar neden yapıldı hangi hararetle yapıldı ,F.terim'in hakan şükür ısrarı kendi kafasınca takım kurup bazı oyuncularda ısrar etmesi ve bazı oyuncuları oğlu gibi görmesi sonucu kaybettiğimiz puanlar sonucu yapıldı ,milli takımdan soğudum denmiş orada yazılan tüm yorumları yazmak zorundasın o zaman soğumuş çünkü terim kendi takımı gibi kullanmakta ,kişisel kaprisleri sonucu moldovaya dahi puan kaybetmemizin baş aktörü olmasından ötürü yazılmış.Ben kimseyi savunuyor muyum ? Hayır yorum yazanı bağlar Topluluğu bağlamaz ,siz nasıl bağlıyorsunuz peki ? yunan maçında 3 tribün terim istifa derken sadece 1 tribünün karşı çıkması gibi renkler ile düşünülmüşse, burada da mı renkler milli rengin önüne geçiyor yoksa ? Kimse kimseden beyaz değil ama nedense sporda rakip gördüğünüz kişileri hemen diğer düşüncelerde de rakip mi görüyosunuz ? Takım renkleri mi kamaştırıyor Türkçülük düşüncenizi sonra karşı takım taraftarına hakaret eder gibi sözler yazıyorsunuz?Futbol ne zaman sahada kalır bu düşünceler ile nerede yan yana izlenen maçlar ,Otağ da dahi takım kavgasına meydan aradıktan sonra dışarısı ne durumda belli oluyor . . .

Fenerbahçe Cumhuriyeti sözünü dahi böyle yorumlayabiliyorsunuz ya ilginç :

Ya bir hafta öncesinde beşiktaş tribünlerinin küfürlerini mağruz kalmış takımın taraftarının açtığı pankart yönetimin de bunda etkisi olmuştur bu pankartta buyrun :

Peki tayyip'in Şehitlerimiz için yan gelip yatıyor dedikten sonra stad da açılan pankart kaç takım açtı başbakanı karşısına alarak böyle bir pankart :

-----

[url=http://imageshack.us][IMG]
[url=http://imageshack.us]

Herkes önce kendi önüne bakacak kendine bakacak önce ben fanatik miyim diyecek daha sonra başka takım taraftarına laf atacak ?Fanatik olursunuz olmazsınız ama Türklük kıyaslamasını yaparken takım taraftarlığından başlıyorsanız ya da sözü oraya getiriyorsanız ,kendinize bir kez daha sorun buda benim görüşüm ,TÜRKÇÜ'yüm Fenerbahçeliyim ne değişti benim ya da başka bir takım taraftarı olan ile aramda bir sorun mu olmalı ya da bir acı mı hissedeceğim ya da üstünlük mü hissedeyim ?Madem yapılanlara öyle bakıyorsunuz o zaman bütün yapılanlara bakacaksınız ki gözünüzü takım rengi bürümeyecek karşınızdakileri suçladığınızı kendiniz yapmayacaksınız,kendi takımınıza bakacaksınız nedir ne değildir benim takımımı tutan soysuz var mıdır ,onların görüşleri onları mı bağlar bir bunları sorun lütfen. . .
Esenlikler dilerim . . .
Alt 31.10.2007, 10:54   #10 (İleti Bağlantısı)
Töles

İletiler: 62
Kimse zaten bütün "fenerliler böyledir" demedi. Ama ben futbola yakın biri olarak tüm taraftar otağlarını takip ederim. Antu isimli otağdan başka bir yerde böyle şeylere rastlamadım.

Sonra silah ticareti yapan bir süryaninin 1 milyon dolarına Türk Askeri'nin ihtiyacı yoktur. Önce Aziz Başkan, askere gitsin ondan sonra onu burda savunun!
Alt 31.10.2007, 12:56   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Ozan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kimse zaten bütün "fenerliler böyledir" demedi. Ama ben futbola yakın biri olarak tüm taraftar otağlarını takip ederim. Antu isimli otağdan başka bir yerde böyle şeylere rastlamadım.

Sonra silah ticareti yapan bir süryaninin 1 milyon dolarına Türk Askeri'nin ihtiyacı yoktur. Önce Aziz Başkan, askere gitsin ondan sonra onu burda savunun!
Kimseyi savunduğum felan yok klübun kasasından çıkmıştır o para ayrıca ,keşke bir Türk yardım yapsaydı dimi bende onu isterdim,nedense kimisi duyarsız oluyor ...
Alt 31.10.2007, 16:58   #12 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

TürkFatih bırak bize pankart falan göstermeyi.Adamlar düpedüz vatan haini, Türklük düşmanı.Sen git yunanistan - Türkiye maçında aşağılık yunanı destekle, Türk milli takımı inşallah yenilir de, ondan sonra milliyetçilik ayağı yap, yok öyle.Sen git Fenerbahçe cumhuriyeti gibi saçma sapan kavramlar yarat, Türk futboluna yatırım yapmak varken(Galatasaray gibi) sınırsız yabancı isterim diye ağla dur.Kurtuluş savaşında diğer takımlar vatan için cepheye koşarken Fenerbahçeli vatan hainler düşman ingilizlerle maç yapıyordu.Aynı zihniyet hala değişmemişki bununla övünen bir yığın Fenerbahçeli vatan hainleri var.Bu kadar tebiyesizlik ve şerefsizleri yetmiyormuş gibi geçmişinde tatmadığı başarı kalmayan, bütün Avrupa'yı dize getiren, bu ülkenin en büyük kulubü olan Galatasaray'ı fransız olmakla suçluyorlar.Ben seni aşağılık bir gürcü olan Aziz Yıldırım'a tapan gerizekalılarla baş başa bırakıyorum.
Alt 31.10.2007, 17:20   #13 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Tüm herşeyi hallettiniz bir halledeceğiniz tek şey fener kaldı.Hanı bir atasözü vardır.Tüm kuşları s.... bir kaldı hacı leylek.Şimdi bazıları var galatasarayı savunuyor bazıları fenerbahçeyi.Futbol ayrı bir şey onu buralara karıştırmamak lazım.He şu yazılanlara gelince onları yazan fenerbahçeli olsa bile %99 Türk değildir.Yani futbolda pek ırkçılık yok oraya girmemiz bile abez kaçar.Çünkü takımları ırka göre tutan çok az kişi var.Ben şimdiye kadar kaç kürt tanıdım sırf renkleri için gsyi tutan gs gol atınca sevinen maçtan sonra Atatürk'e küfreden.Ama ben diyor muyum tüm gsliler haindir diye?Hayır sizde böyle bir yanılgıya düşmeyin....Ötüken ayrıca futbol siyaset gibidir.Başarılı olmak için her yol denenir.Acaba gsnin maddi durumu iyi olsaydı hala yabancı sınırının olmasını isteyecek miydi?Bir de ordan düşünsen iyi olur...
Alt 01.11.2007, 00:57   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Ötükenlibozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
TürkFatih bırak bize pankart falan göstermeyi.Adamlar düpedüz vatan haini, Türklük düşmanı.Sen git yunanistan - Türkiye maçında aşağılık yunanı destekle, Türk milli takımı inşallah yenilir de, ondan sonra milliyetçilik ayağı yap, yok öyle.Sen git Fenerbahçe cumhuriyeti gibi saçma sapan kavramlar yarat, Türk futboluna yatırım yapmak varken(Galatasaray gibi) sınırsız yabancı isterim diye ağla dur.Kurtuluş savaşında diğer takımlar vatan için cepheye koşarken Fenerbahçeli vatan hainler düşman ingilizlerle maç yapıyordu.Aynı zihniyet hala değişmemişki bununla övünen bir yığın Fenerbahçeli vatan hainleri var.Bu kadar tebiyesizlik ve şerefsizleri yetmiyormuş gibi geçmişinde tatmadığı başarı kalmayan, bütün Avrupa'yı dize getiren, bu ülkenin en büyük kulubü olan Galatasaray'ı fransız olmakla suçluyorlar.Ben seni aşağılık bir gürcü olan Aziz Yıldırım'a tapan gerizekalılarla baş başa bırakıyorum.
Neden bahsediyorsun ne yatırımı Fenerbahçe kendi cebinden yapmadı stadı ya da tesisini ? Ya Türk Amatör sporlarına destek onlara bir göz at bakalım Türkiyede kaç tane spor dalı varsa orada şampiyon olan Fenerbahçeli var mıdır yok mudur onu sor yatırım var mı yok mu bir araştır!Bak gene renk gözünü döndürmesin kimsenin kimseyye taptığı felan yok ayrıca Aziz Yıldırım k*rt bırak pankart göstermeyi diyorsun da iyide sen o sözlerin yazdığı başlığı okursan o zaman o başlığın tamamını okumalısın ayrıca inşallah yunanistan kazanır diye okumadım o başlıkta ya da gözüme mi çarpmadı bilmiyorum ama sana diğer cevapların bir kısmını okudum o da yazanı bağlar terim'in milli takımı hayla lig takımı gibi kullanıp fetullahçıdan bıkmak usanmadan ilk 11 oynatmasından bıkanlar oraya bir kaç ileti eklemiştir bu yazanı bağlar öyle milyonları felan bağlamaz zaten .Herkes kendi tarihine bakacak önce biraz bilgin olsun ÇANAKKALE savaşında cepheye kim koşmuş kim Şehit vermiş sen diyorsun ki onlar maça koşuyor bu kadar da renk körü olunmaz ki adamlar Şehit olmuş sen bunu görmezden gelerek belki de bilmiyorsundur onu bilemem tabi böyle suçlayıcı yazıyorsun.Şimdi fransaya teşekkür mektubu ,bushun neden galatasaray üniversitesini seçtiğine felan da girelim istiyorsan buralardan nereye varacağız ki ? Ya da galatasarayı tutan hainlerden mi girelim bu kimi hain yapar ?Kimi bağlar 3 kişiyi 5 kişiyi tüm galatasaraylıları ?Bence kimseyi bağlamaz ,sence bağlarsa bilemem tabi, Vatan hainliğinin takımı olduğunu düşünüyorsan bunu da bilemem.Hain hangi takımı tutarsa şerefsizdir,rengi önemli değildir,başka takım tutuyorsa daha mı az hain olunur ki zaten ?Kimler galatasaray'ı tutuyor kimler Fenerbahçe'yi tutuyor ya da Beşiktaş'ı tutuyor ne önemi vardır Vatan sevgisinde ,kişilerin düşünceside tuttuğu takımda kendini bağlar ...

Pankart göstermeyi bırak diyorsun önce bir pankartlara bak ya da o başlıklara bak bakalım 3Mayıs TÜRKÇÜLÜK günü ya da Atsız Ata ile ilgili olanlara,madem başlıkta ki bir kaç iletiden yola çıkıyorsun aynı yolla buralarada ulaşmanı beklerdim ama diyorsun ki ayak yapma .Pankartı okumamışsın bile Fenerbahçe Cumhuriyeti sözünü bile suçlayıcı ifade kullananlar için yazılmıştır bir oku bakalım ,sonra yorumla ,Bu ülkede tek Cumhuriyet TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR,Bu değiştirilemez yıkılamaz.

Milliyetçilik ayağı felan yapmam ,o ayakları bilmem zaten nasıl olur ,TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM zaten ,gözümü takım rengi bürümez Milli rengim varken.Spordan ötürü Türklük sorulması ya da tartışma yapılmasının pek de taraftarım değilim bırak o sahada kalsın TÜRKLÜK kanımda-özümde kalsın ...
Alt 01.11.2007, 02:18   #15 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Demek Milli takımı fettullahçıları dolduruyor diye milli takımın karşısında yunanistan'ı tutuyorlar Fenerbahçeyle alakası yok öylemi
Yanıtla

Etiketler
bunlar , doğru , olamaz!

Bu konuyu şu anda toplam 3 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Konuk)

Seçenekler