Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.07.2008, 18:28   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 37
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Büyükanıt Paşa'dan Türklere mesaj !

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

''18 Temmuz 2008 tarihinde bir günlük gazetede, Hava Kuvvetleri Komutanlığında uzun süredir devam eden bir soruşturma, yeni bir olay gibi kamuoyuna yansıtılmıştır. Bu soruşturmanın, basın organında iddia edildiği gibi halen Türkiye'nin gündemindeki soruşturma ile bir ilgisi yoktur.

Türk Silahlı Kuvvetleri, personelinin karıştığı her türlü disiplinsizlik olayını büyük bir duyarlılıkla inceler ve kanunların kendisine verdiği yetki çerçevesinde gereğini yerine getirir.

Üç sene önce vuku bulan bir olayda mahkeme kararıyla ordudan ilişiği kesilen bir personelin durumu dahi, bazı basın ve yayın organlarında yeni bir olay olarak kamuoyuna duyurulmaktadır.

Bu tür yayınlarda kasıt aramamak mümkün değildir.

Her fırsatta Türk Silahlı Kuvvetlerini ve onun mensuplarını olayların içine çekme gayretinde bulunan ve görünüşte özgürlük ve demokrasi savunucusu olduklarını vurgulayan çevreler, Türkiye'nin istikrarını bozan odaklar haline gelmiş bulunmaktadırlar.

Kaynağı neresi olursa olsun; bu tür haberlerle Türk Silahlı Kuvvetlerine yöneltilen hukuk dışı saldırılara karşı yalnız Türk Silahlı Kuvvetlerinin değil, onun gerçek sahibi yüce Türk milletinin de yasal ve demokratik tepki göstermesi doğal bir beklentidir.''

Bunu fikri ve kanı Türk olarak emir telakki ederiz ve en yakın zamanda gereken tepkiyi vereceğimize söz veririz. Gerici bölücü liboş mandacı cahil çoğunluk istedi diye son Türk devletini çakallara bırakacak değiliz.

Yetişecek çocuklarımıza Türkiyenin istiklaline kendi benliğine ve milli ananelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir.
M. Kemal ATATÜRK
27_Mayıs Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2008, 22:07   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Avşar Girayhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 135
Sayın Genelkurmay Başkanımızı kutlarım. Ordumuzu bölmek isteyen neye kime hizmet ettiği belli olmayan odaklara gerekli cevabı vermiş. Sonuçta gücünü Türk milletinden yani ırkından alan tek kurum kaldı o da Türk Ordusu, başka yok. Ülkemizi ve milletimizi birilerinin maşası haline getirmeye çalışan hainlere ordumuz gerekli cevabı vermiş ve daha verecektir de.
Avşar Girayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2008, 22:20   #3 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Ülkede şüphesiz olarak tek güvenebildiğim kurumumuzdur.

Onlarlayız , Tanrı sizleri ve Türk ongunu Bozkurtları korusun.
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.07.2008, 22:43   #4 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkçısı

Başoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 102
Büyükanıt paşa aşırı derecede saygı duyduğum ve hep imrendiğim bir paşamızdır.Ama bu aralar ona biraz sitemkarım ...

Şimdi Büyükanıt paşamda bizde iyi biliyoruz ki Tolon ve Eruygur paşalarımızın satılmış medyada söylendiği gibi "terör örgütü" (!) bağlamında bir eylemde bulunmadılar :
Ben Büyükanıt paşamdan diğer paşalarımızı kollamasını isterdim ,çıkıp bunu açık açık medyada (!) söylemesini beklerdim...
Bu yüzden Büyükanıt paşama biraz kızgınım...
Alt 20.07.2008, 16:13   #5 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Alıntı:
Başoğlu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Büyükanıt paşa aşırı derecede saygı duyduğum ve hep imrendiğim bir paşamızdır.Ama bu aralar ona biraz sitemkarım ...

Şimdi Büyükanıt paşamda bizde iyi biliyoruz ki Tolon ve Eruygur paşalarımızın satılmış medyada söylendiği gibi "terör örgütü" (!) bağlamında bir eylemde bulunmadılar :
Ben Büyükanıt paşamdan diğer paşalarımızı kollamasını isterdim ,çıkıp bunu açık açık medyada (!) söylemesini beklerdim...
Ona kızgınlık değil de , kırgınlık diyelim...

Bende kırgınım.
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.07.2008, 17:16   #6 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 447
Alıntı:
Başoğlu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Andalarım, Paşamız 2000 küsür yıllık ordumuzun Genelkurmay Başkanıdır. Bu mevkiye gelebilen bir subay ne zaman ne söyleyeceğini hesaplayacak kadar akıllı ve tedbirlidir. Biz buradaki bütün değerlendirmelerimizi haberlerden takip ettiğimiz doğruluğu şüpheli ve yüzeysel bilgilerle yapmaktayız. Bizim bilmediğimiz kim bilir neler dönüyor? Ortalıkta gezinen bilgi kırıntılarıyla Paşamıza sitem etmeyelim vardır bir bildiği.

Etiketler
! , büyükanıt , mesaj , paşa'dan , TÜRKLERE

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler