![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çankaya Yemek Salonu
UluBaşbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün memleket meselelerini konuştuğu ülkenin ilerigelenleriyle fikir alışverişi yaptığı Çankaya Yemek Salonu seneler sonra tekrar açıldı.
Yanlız değişiklikler var tabi. Ulubaşbuğ un yeri boş... O dönem Başbuğ un orada konuştukları ile bu gün konuşulacak olanlar farklı. Belki cemaat muhabbetleri belki amerika meseleleri belki dubai sohbetleri. Keşke açılmasaydı da UluBaşbuğ dan hazin bir hatıra olarak kalsaydı. Araplaşmak yerine antikalaşsaydı. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Başbugumuz memleket meselerini hep verdigi özel yemeklerde konuşurdu..onun için önemli olan herkesin gerçekleri bilmesi ve ortak çözüm üretmekti..hiçbir zaman ben böyle istiyorum bu iş böyle olucak demezdi.etrafındaki herkesin görüşünü alır ve bunları hep yemeklerde dile getirirdi..altarcan ırkdaşımın dedigi gibi bende buranın tekrar açılmasını hiç hoş karşılamadım..bugün orda bir yemek verilirde Başbugumun yerinde tayyeep oturursa bu benim kanıma dokunur bunu TÜRK lüge hakeret sayarım..
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|