Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 04.09.2007, 22:03   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 116
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ÇAnkaya'nın Özgeçmişsiz Hanımefendisi!

Haberler etkili oldu. Bayan Gül'ün ismi ve fotoğrafı girdi. Ama özgeçmiş yok
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’den sonra kaldırılan
Cumhurbaşkanlığı’nın resmi web sitesindeki "Sayın Hanımefendinin Özgeçmişi" başlıklı bölüm, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün talimatıyla yine siteye kondu.

Cumhurbaşkanlığı web sitesinde “Sayın Hanımefendi’nin özgeçmişi” bölümü açıldı; ama sadece Hayrünnisa Hanım’ın eşiyle ve tek başına iki fotoğrafı kondu, özgeçmişi yayınlanmadı.Haberler etkili oldu. Bayan Gül'ün ismi ve fotoğrafı girdi. Ama özgeçmiş yok.

"Sn. Hanımefendinin Özgeçmişi" başlığı altında yer alan iki fotoğraftan ilkinde Gül çifti, bir cami tablosu önünde poz veriyor
Kaynak: internethaber

Aslında hanımefendinin özgeçmişi pek parlak denilebilir. Hayrulnisa Gül, Türkiye Cumhuriyeti'ni Avrupa İnsan Hakları MAhkemesine şikayet eden bir dava açmış ve dava başvurusunda 100 bin avro tazminat istemiştir. Ancak dava sürerken eşi Abdullah Gül dışişleri işleri bakanlığı koltuğuna oturmuştur.AİHM Hayrulnisa Gül ve Leyla Şahin hakkında olumsuz bir karara varmış türban yasağının Türkiye Cumhuriyeti yasalarıyla karara bağlandığını kesinleştirdi. AİHM'deki davayı geri çeken hanımefendi "Haklılığıma inancım sürüyor" demektende kendini alamıyordu. Bunun gibi Çankaya'ya oturan başka bir hanımefendi yok. Hayrulnisa hanımın özgeçmişi yazılmasında kimin yazılsın diye düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyetini yabancılara şikayet eden ilk Türk Cumhurbaşkanı eşi olma sıfatının özgeçmişine yazılması kanaatindeyim.
AYZIT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.09.2007, 22:09   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Mengü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 157
Bu adamın ve böyle bir karının Cumhurbaşkanlığı köşkünü işgal etmeleri bile bu milletin tarihe en önemli ayıplarından birisi olarak geçecektir. Bu yüz karası durumdan tüm şuurlu Atatürk çocukları gibi utanç duyuyorum.
Mengü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.09.2007, 22:37   #3 (İleti Bağlantısı)

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 818
Devsirmelerin cirit attigi Ulkemizde bu tur olaylarin olmasi oldukca dogal geliyor.
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.09.2007, 23:16   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

yagmur adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
15 yasında evlenmiş bir köşk hanfendisi.ne gunlere kaldık.özgecmişi abdullah gul.15 yasında bi kıza bakarsan bizde sübyancılık olur.Türklüğn yüz karası karı koca köşkü işgal ediyor;ya biz ne yapıyoruz.film seyreder gibi seyrediyoruz.ATSIZ ATA olsaydı şimdi dayanabilirmiydi.TÜRKLÜĞÜN ayaklar altına alındıgı bu gunlerde.Tanrı daglarından bizi seyrediyor ve eminim bize cok kızıyordur.biz ne yapmalıyız. ''TÜRK IRKI SAĞOLSUN''
yagmur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.09.2007, 23:41   #5 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Soysuz olanın geçmişide olmaz o yüzden geçmişlerini nerden bulsunlarda koysunlar
GökTürkAlp Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 02:34   #6 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 631
Özgeçmişine

İlgilenilen Alanlar: Türban,ılımlı islam ve şeriat

Etkinlikler : Türkiye'yi AİHM'e şikayet etmek, insanları kışkırtmak 'tan başka bir şey yazabilir mi? O kadar boş insanlar ki Özgeçmişlerine bile yazı yazılamıyor.
Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 02:57   #7 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 89
Tengri, bu sıkmabaş özentilerinden vatanımızı korusun...Geçmişine koyacağı şey hile, hülle, düzenbazlık olabilir.
baba erenler Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 05:23   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 148
14 yasinda itibaren ev hanimi olarak hacilara hocalara servis yapmis bir kadinin ne özgecmisi olacak..
8 yasnda ip atlamada birinci 12 de ise saklamacta ebe oldu mu yazacaklar?
14 ünde de gelin. Merak ediyorum Hayrünisa Gül'e sordularmi evlenmek istermisin diye...
kartalTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 07:17   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Alıntı:
kartalTÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Merak ediyorum Hayrünisa Gül'e sordularmi evlenmek istermisin diye...
Sorsalar ne olacak ki, eminim oyle biri 14-15 yaşında evlenmeyi gayet normal karşılıyordur.Bana da sıkmabaşın teki 15 yaşımda, "okuyor musun" demişti, ben agzım acık bir şekilde kalmıştım ne diyor bu yaa diye,annem "okuyor tabii" dedi kadın da "okuyup da naapcaksın,otur evinde,Kuranını oku,namazını kıl,sonra da hayırlı bir kısmetle evlenirsin" demişti, ben yine agzım acık bir şekilde kalakalmıştım... Bu tür kimselere gore cocuk yaşta evlenmek gayet normal...
Tolunay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 07:25   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 922
Alıntı:
Tolunay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sorsalar ne olacak ki, eminim oyle biri 14-15 yaşında evlenmeyi gayet normal karşılıyordur.Bana da sıkmabaşın teki 15 yaşımda, "okuyor musun" demişti, ben agzım acık bir şekilde kalmıştım ne diyor bu yaa diye,annem "okuyor tabii" dedi kadın da "okuyup da naapcaksın,otur evinde,Kuranını oku,namazını kıl,sonra da hayırlı bir kısmetle evlenirsin" demişti, ben yine agzım acık bir şekilde kalakalmıştım... Bu tür kimselere gore cocuk yaşta evlenmek gayet normal...
Bunlar mahoyu örnek alıyorlar normaldir.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 12:24   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 53
Sikayet ettigin bir devletin,cumhurbaskaninin esi olmak.Bu seriatcilar cok sinsiler.Karakterleri sinsiligi goturuyor...
tugtekinalp Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2007, 12:55   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 993
Alıntı:
yagmur adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
15 yasında evlenmiş bir köşk hanfendisi.ne gunlere kaldık.özgecmişi abdullah gul.15 yasında bi kıza bakarsan bizde sübyancılık olur.
Bizde sübyancılık olur, doğru... Ama bazı kesimler için sübyancılık olmuyor çünkü "balık baştan kokar"...
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.09.2007, 22:49   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Orkun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Eninde sonunda korktuğumuz başımıza geldi, ve şeriatci, din istismarcısı kürt ve arap hayranı gül Cumhurbaşkani seçildi. Böyle bir döneğin bu yüksek ve yüce mevkiye cıkması ve sikmabaş eşiyle poz vermeleri kafamı bir hayli bozuyor. Türkiye Cumhuriyetini böyle ümmetçilerin temsil etmesi kahredici bir olay.
mhp´ye de teşşekür edelim! Ne kadar karektersiz olduklarını bir kere daha ispat ettiler. Malum, ümmetçi Türk-k.rt kardestir, rehberimiz kuran diye sayıklayan capulculardan ne beklenenirdi?

Bir de benimle ayni Türklük sevdasını kalbinde ve kanında taşıyan kandaşlarimla bu güzel forumda bir arada olmanın mutluluğunu yaşiyorum.
Hepinizi saygıyla selamliyorum!

Esenlikler
Orkun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.09.2007, 00:36   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ASENA adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 98
BUTUN BUNLAR COK IYRENC. HEP BU ZIRVEYE LAYIK OLMAYANLAR YETISIYORLAR. AZERBAYCANDA DA ILHAM ELIYEVIN HANIMI MINI ETEK DEKOLTE ILE KONUKLARI KARSILIYORDU. ZAVALLI KONUKLAR NEREYE BAKACAKLARINI BILEMIYORDULAR. GURCUSTANA SEFERINDESE SAAKASVILI MEHRIBAN ELIYEVAYA HETTA KOYU TEKLIFDE BULUNMUSDU. NE YAZIK. TURK DEVLETLERINI KIMLER TEMSIL EDIYOR.
ASENA Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.09.2007, 21:41   #15 (İleti Bağlantısı)

TemüçiN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 321
Gelecek tarihe bugünü kara bir leke olarak yazacaktır.TTKVY
TemüçiN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
Çankaya'nın , hanımefendisi! , Özgeçmişsiz

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler