![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ÇAnkaya'nın Özgeçmişsiz Hanımefendisi!
Haberler etkili oldu. Bayan Gül'ün ismi ve fotoğrafı girdi. Ama özgeçmiş yok
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’den sonra kaldırılan Cumhurbaşkanlığı’nın resmi web sitesindeki "Sayın Hanımefendinin Özgeçmişi" başlıklı bölüm, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün talimatıyla yine siteye kondu. Cumhurbaşkanlığı web sitesinde “Sayın Hanımefendi’nin özgeçmişi” bölümü açıldı; ama sadece Hayrünnisa Hanım’ın eşiyle ve tek başına iki fotoğrafı kondu, özgeçmişi yayınlanmadı.Haberler etkili oldu. Bayan Gül'ün ismi ve fotoğrafı girdi. Ama özgeçmiş yok. "Sn. Hanımefendinin Özgeçmişi" başlığı altında yer alan iki fotoğraftan ilkinde Gül çifti, bir cami tablosu önünde poz veriyor Kaynak: internethaber Aslında hanımefendinin özgeçmişi pek parlak denilebilir. Hayrulnisa Gül, Türkiye Cumhuriyeti'ni Avrupa İnsan Hakları MAhkemesine şikayet eden bir dava açmış ve dava başvurusunda 100 bin avro tazminat istemiştir. Ancak dava sürerken eşi Abdullah Gül dışişleri işleri bakanlığı koltuğuna oturmuştur.AİHM Hayrulnisa Gül ve Leyla Şahin hakkında olumsuz bir karara varmış türban yasağının Türkiye Cumhuriyeti yasalarıyla karara bağlandığını kesinleştirdi. AİHM'deki davayı geri çeken hanımefendi "Haklılığıma inancım sürüyor" demektende kendini alamıyordu. Bunun gibi Çankaya'ya oturan başka bir hanımefendi yok. Hayrulnisa hanımın özgeçmişi yazılmasında kimin yazılsın diye düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyetini yabancılara şikayet eden ilk Türk Cumhurbaşkanı eşi olma sıfatının özgeçmişine yazılması kanaatindeyim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu adamın ve böyle bir karının Cumhurbaşkanlığı köşkünü işgal etmeleri bile bu milletin tarihe en önemli ayıplarından birisi olarak geçecektir. Bu yüz karası durumdan tüm şuurlu Atatürk çocukları gibi utanç duyuyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Devsirmelerin cirit attigi Ulkemizde bu tur olaylarin olmasi oldukca dogal geliyor.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
15 yasında evlenmiş bir köşk hanfendisi.ne gunlere kaldık.özgecmişi abdullah gul.15 yasında bi kıza bakarsan bizde sübyancılık olur.Türklüğn yüz karası karı koca köşkü işgal ediyor;ya biz ne yapıyoruz.film seyreder gibi seyrediyoruz.ATSIZ ATA olsaydı şimdi dayanabilirmiydi.TÜRKLÜĞÜN ayaklar altına alındıgı bu gunlerde.Tanrı daglarından bizi seyrediyor ve eminim bize cok kızıyordur.biz ne yapmalıyız. ''TÜRK IRKI SAĞOLSUN''
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Soysuz olanın geçmişide olmaz o yüzden geçmişlerini nerden bulsunlarda koysunlar
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Özgeçmişine
İlgilenilen Alanlar: Türban,ılımlı islam ve şeriat Etkinlikler : Türkiye'yi AİHM'e şikayet etmek, insanları kışkırtmak 'tan başka bir şey yazabilir mi? O kadar boş insanlar ki Özgeçmişlerine bile yazı yazılamıyor. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Tengri, bu sıkmabaş özentilerinden vatanımızı korusun...Geçmişine koyacağı şey hile, hülle, düzenbazlık olabilir.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
14 yasinda itibaren ev hanimi olarak hacilara hocalara servis yapmis bir kadinin ne özgecmisi olacak..
8 yasnda ip atlamada birinci 12 de ise saklamacta ebe oldu mu yazacaklar? 14 ünde de gelin. Merak ediyorum Hayrünisa Gül'e sordularmi evlenmek istermisin diye... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sorsalar ne olacak ki, eminim oyle biri 14-15 yaşında evlenmeyi gayet normal karşılıyordur.Bana da sıkmabaşın teki 15 yaşımda, "okuyor musun" demişti, ben agzım acık bir şekilde kalmıştım ne diyor bu yaa diye,annem "okuyor tabii" dedi kadın da "okuyup da naapcaksın,otur evinde,Kuranını oku,namazını kıl,sonra da hayırlı bir kısmetle evlenirsin" demişti, ben yine agzım acık bir şekilde kalakalmıştım... Bu tür kimselere gore cocuk yaşta evlenmek gayet normal...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sikayet ettigin bir devletin,cumhurbaskaninin esi olmak.Bu seriatcilar cok sinsiler.Karakterleri sinsiligi goturuyor...
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eninde sonunda korktuğumuz başımıza geldi, ve şeriatci, din istismarcısı kürt ve arap hayranı gül Cumhurbaşkani seçildi. Böyle bir döneğin bu yüksek ve yüce mevkiye cıkması ve sikmabaş eşiyle poz vermeleri kafamı bir hayli bozuyor. Türkiye Cumhuriyetini böyle ümmetçilerin temsil etmesi kahredici bir olay.
mhp´ye de teşşekür edelim! Ne kadar karektersiz olduklarını bir kere daha ispat ettiler. Malum, ümmetçi Türk-k.rt kardestir, rehberimiz kuran diye sayıklayan capulculardan ne beklenenirdi? Bir de benimle ayni Türklük sevdasını kalbinde ve kanında taşıyan kandaşlarimla bu güzel forumda bir arada olmanın mutluluğunu yaşiyorum. Hepinizi saygıyla selamliyorum! Esenlikler |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BUTUN BUNLAR COK IYRENC. HEP BU ZIRVEYE LAYIK OLMAYANLAR YETISIYORLAR. AZERBAYCANDA DA ILHAM ELIYEVIN HANIMI MINI ETEK DEKOLTE ILE KONUKLARI KARSILIYORDU. ZAVALLI KONUKLAR NEREYE BAKACAKLARINI BILEMIYORDULAR. GURCUSTANA SEFERINDESE SAAKASVILI MEHRIBAN ELIYEVAYA HETTA KOYU TEKLIFDE BULUNMUSDU. NE YAZIK. TURK DEVLETLERINI KIMLER TEMSIL EDIYOR.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Gelecek tarihe bugünü kara bir leke olarak yazacaktır.TTKVY
|
|
|