Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.07.2007, 13:11   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 19
mt06 Rss Beslemesi
CAPULCU ULKUCULER !!!

SITE YONETIMIMIZI CAPULCU ULKUCULERE VE SENTEZCILERE TAVIZ VERMEDIGI ICIN TEBRIK EDIYORUM.

.
mt06 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 08.07.2007, 18:58   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 713
Turak Rss Beslemesi
Site yoneticilerimizi gonulden destekler yaptiklari basarili calismalarindan dolayi kutlariz.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 08.07.2007, 19:15   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
Aslinda beglerim ufak bir uygulama ile bu tür seyler engellenebilir. Üyelik basvuru esnasinda bir kaç soru sorulsa, üyelikleri baslamadan bitirebiliriz.
Tabi günde kaç basvuru oldugunu bilmiyorum biraz zahmetli olabilir.
Alt 08.07.2007, 21:25   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 777
Balbal Rss Beslemesi
Alıntı:
Turan efe´adlı üyeden Alıntı
Aslinda beglerim ufak bir uygulama ile bu tür seyler engellenebilir. Üyelik basvuru esnasinda bir kaç soru sorulsa, üyelikleri baslamadan bitirebiliriz.
Her gün 50-60 kişi üye oluyor en azından. Yüzsüz çapulcu çok fazla. Adam şutlanıyor sonra bir daha üye oluyor. Yani başta birtakım sorular sorulması çok bir şeyi değiştirmiyor.
Alt 08.07.2007, 23:11   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 19
mt06 Rss Beslemesi
Alıntı:
Balbal´adlı üyeden Alıntı
Alıntı:
Turan efe´adlı üyeden Alıntı
Her gün 50-60 kişi üye oluyor en azından. Yüzsüz çapulcu çok fazla. Adam şutlanıyor sonra bir daha üye oluyor. Yani başta birtakım sorular sorulması çok bir şeyi değiştirmiyor.

amma yapiskan seymis bu ulkucu capulcular.

belki cok agir olur buna site yonetimimiz karar verir, ancak uye olurken soyle bir madde ekleyebilirmiyiz? belki sutlanip geldigiginde yuzlerine soyleriz?

- Turkcu siteye uye olurken capulcu ulkucu propagandasi yapmayacagima anam avradim uzerine yemin ederim. eger uymazsam her ikisini de Turkculere birakiyorum.
mt06 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 10.07.2007, 23:51   #6 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi
[/quote]

amma yapiskan seymis bu ulkucu capulcular.

belki cok agir olur buna site yonetimimiz karar verir, ancak uye olurken soyle bir madde ekleyebilirmiyiz? belki sutlanip geldigiginde yuzlerine soyleriz?

- Turkcu siteye uye olurken capulcu ulkucu propagandasi yapmayacagima anam avradim uzerine yemin ederim. eger uymazsam her ikisini de Turkculere birakiyorum.[/quote]

Kü*t pi.lemelerine ve diğer devşirmelere kardeş diyen bi topluluktan ne beklenir ki ? Terbiyesiz bunlar terbiyesiz.

Umarım Ulu Tanrı yakın zamanda bunlara doğru yolu bulmalarında yardımcı olur. Yoksa bunların iflah olacağı yok.
Alt 11.07.2007, 11:24   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Selcen - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 45
Selcen Rss Beslemesi
Burada barınamayacaklarını bildikleri halde sokak köpeğinden farksız bir eda ile gelip buraya üye oluyorlar. Genelde karakteri ve ruh yapısı bozuk olanlar bu yolu seçiyor.
Selcen adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 11:49   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
alpern_bozkurt Rss Beslemesi
ırkdaşlarım hassasiyetinizi anlıyorum. sizlerden ricam ülkücülük lafını çapulcu ile yanyana koymayınız. bakın ırkçılık hareketimiz bizden sonraki nesillere de yansıyacaktır. onun içindir ki; onlara sentezci desek nasıl olur. sizlerde biliyorsunuz ki bizde bir ülküye sahibiz. ve asıl ülkücü olması gereken bizleriz. çünkü atsız atamızında dediği gibi bizim ülkümüz saldırgandır.onlar bozkurd işareti yapıyor diye biz yapmayalım mı? bizlerin hareket, hal ve tavırları bizden sonraki neslimiz için çok önemlidir. ülkülerimiz basamak basamak hareker etmek zorundadır.sizlerden ricam ırkdaşlarım onlara illa bir ad verceksek sentezci olmasıdır. yoksa adlarında milliyetçi olan bir partiye de çapılcu miiliyeçimi diyeceğiz. kavramlar bizim için çok önemlidir.
TÜRK TÜRK'Ü TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
alpern_bozkurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 11:59   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.344
Gökhan Rss Beslemesi
Kürşad adını pisleten çapulcu,

Çapulcu ülkücülerin ne kadar aptal ve cahil olduklarını
bilmeyenler öğrensinler diye yazdıklarını mahsus silmiyorum

Sen kim Kürşad olmak kim sen kim Atsız kim?

Türk olduğunu iddia edip de Türkçe yazmasını bile bilmeyen devşirilmiş cahil seni..
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 12:01   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.344
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
alpern_bozkurt´adlı üyeden Alıntı
ırkdaşlarım hassasiyetinizi anlıyorum. sizlerden ricam ülkücülük lafını çapulcu ile yanyana koymayınız. bakın ırkçılık hareketimiz bizden sonraki nesillere de yansıyacaktır. onun içindir ki; onlara sentezci desek nasıl olur. sizlerde biliyorsunuz ki bizde bir ülküye sahibiz. ve asıl ülkücü olması gereken bizleriz. çünkü atsız atamızında dediği gibi bizim ülkümüz saldırgandır.onlar bozkurd işareti yapıyor diye biz yapmayalım mı? bizlerin hareket, hal ve tavırları bizden sonraki neslimiz için çok önemlidir. ülkülerimiz basamak basamak hareker etmek zorundadır.sizlerden ricam ırkdaşlarım onlara illa bir ad verceksek sentezci olmasıdır. yoksa adlarında milliyetçi olan bir partiye de çapılcu miiliyeçimi diyeceğiz. kavramlar bizim için çok önemlidir.
TÜRK TÜRK'Ü TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
senin de çapulcu olduğun her halinden belli. Alperen adına çapulcular bayılır. Yazmasını bilmemen de sana teşhisi koymamızda yardımcı oluyor. Sen önce noktadan sonra cümleye büyük harfle başlamasını öğren sonra fikir beyan et. Gözüm üzerinde olacak...
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 14:08   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 6
sencer Rss Beslemesi
SELAMUN ALEYKUM ülkücülere capulcu cahil aptal diyorsunuz kürsat gardasımın söylediklerine cevap yazamama acizliginde kalmıssınız.ben de söyleyeyim o zaman madem ırkınızı cok seviyorsunuz (ki bizden cok sevemezsiniz)türklük adına naptınız?forumlara msj mı yazdınız :) siz o ülkücüler sayesinde bu siteyi acabiliyor ve yazabiliyorsunuz ülkücüler bu vatanın cimentosudur.hepinizin cocukken ülkücü oldugunuzu biliyom.yönetime yada büyük mevkilere getirlmediğiniz icin türkcülük adı altında ülkücüleri kötülüyorsunuz.
ayrıca ne zaman bir din konusu acılsa ümmetci damgası vurularak atılıyor!tutturmussunuz bir ümmet gidiyor.bence siz ülkücüleri cekemiyorsunuz.belki cogunuz allaha inanmıyor peki size bir soru sorayım madem samanizm o kadar güzel bir din,atalarımız dedelerimiz zamanında neden islamiyeti secti?
capulcu dediginiz ülkücüler atsız ata icin kac tane panel düzenledi biliyormusunuz.
ben sizin burda yaptıgınız seyi söyleyeyim;bir kac asosyal insan toplanmıs oyun oynuyorsunuz.gereksiz bir resmiyet ve ciddiyet..madem bilginize o kadar güveniyorsunuz yasaklamayın beni tartısalım.
sencer adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 14:16   #12 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi
Bu ülkücülere acil önlem alınmalı. Ne kadar yüzsüz, terbiyesizsiniz siz yahu? İstenmediğiniz yere neden geliyorsunuz? Atsız Ata için panel düzenlemek size mi kaldı? Bizim ümmetçi köpekleriyle kürt devşirmeleriyle kaybedicek vaktimiz yok.
Alt 11.07.2007, 14:25   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
alpern_bozkurt Rss Beslemesi
OTAĞ YÖNETİCİSİNE CEVAP

çok saygıdeğer otağ yönetici ırkdaşım.. gözün üzerimde olmasın bir an önce beni at.ama şunu unutma ki asla senetzci olmadım.her zaman ırkçı oldum ve gerek üniversite ortamlarında gerekse seminerlerde gururla ırkçı olduğumu söyledim.bunu ne sen engelleyebilirsin ne de başkası. evet ben toplumucu budun değilim,müslüman türk hiç değilim, kominist turan da değilim, bildiğim tek şey var ben TÜRK IRKÇISIYIM. yazıma gelince unutma ki sanal alemde yazıyorum ve yazdıklarıma dönüpte bakmıyorum imla hatalarım olabilir sadece senden değil tüm ırkdaşlarımdan özür dilerim. Atsız Atamızı iyi okuduğundan eminim.onun için bu konuda pek konuşmayacağım.yalnız şunuda bilki ırkdaşım beni sentezcilerle asla yan yana koyma ve önyargılı olma.normalde dediğin benim için hakaret.sana otağ yöneticisi olduğundan dolayı saygı gösteriyorum.beni burdan atmayla içimdeki ırkçılık ateşini söndüremessin. ha şunuda unutmadan belirteyim, adım alper, alpern_bozkurt olmasının amacı alperen değil sanırım sende yanlış okuyorsun alperen değil kullanıcı adım alpern. ismimlede gurur duyuyor babamada teşekkür ediyorum bu ismi koyduğu arap ismi koymadığı için. tekrar ediyorum bana ne dersen de ama sakına sentezcilerkle karıştırma
alpern_bozkurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 14:28   #14 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 145
KurtcebeNoyan Rss Beslemesi
Alıntı:
sencer´adlı üyeden Alıntı
SELAMUN ALEYKUM ülkücülere capulcu cahil aptal diyorsunuz kürsat gardasımın söylediklerine cevap yazamama acizliginde kalmıssınız.ben de söyleyeyim o zaman madem ırkınızı cok seviyorsunuz (ki bizden cok sevemezsiniz)türklük adına naptınız?forumlara msj mı yazdınız :) siz o ülkücüler sayesinde bu siteyi acabiliyor ve yazabiliyorsunuz ülkücüler bu vatanın cimentosudur.hepinizin cocukken ülkücü oldugunuzu biliyom.yönetime yada büyük mevkilere getirlmediğiniz icin türkcülük adı altında ülkücüleri kötülüyorsunuz.
ayrıca ne zaman bir din konusu acılsa ümmetci damgası vurularak atılıyor!tutturmussunuz bir ümmet gidiyor.bence siz ülkücüleri cekemiyorsunuz.belki cogunuz allaha inanmıyor peki size bir soru sorayım madem samanizm o kadar güzel bir din,atalarımız dedelerimiz zamanında neden islamiyeti secti?
capulcu dediginiz ülkücüler atsız ata icin kac tane panel düzenledi biliyormusunuz.
ben sizin burda yaptıgınız seyi söyleyeyim;bir kac asosyal insan toplanmıs oyun oynuyorsunuz.gereksiz bir resmiyet ve ciddiyet..madem bilginize o kadar güveniyorsunuz yasaklamayın beni tartısalım.
Kürdofil sentezci arap uşağı yobazlar sizi alın islamınızıda defolup gidin arap çöllerine.
Tarihten bihaber cahil çapulcu ülkücü seni. Türkler kılıçzoruyla çöl bedevilerinin dinine zorla baskıyla girmiştir.Talkan katliamını oku kürdofil yobazlar sizi.Elinizden gelse bizi bir kaşık suda boğarsınız..
Oğlum Türklüğün asil kanını kirleten siz sentezci arap, kürt uşağı yobazlar yüzünden kürt terör örgütü askerlerimizin canına kıyıyor. Sizde bundan nasıl nemalanabiliriz düşüncesindesiniz..Şehit cenazelerindeki timsah gözyaşlarınız ise tamamiyle oy avcılığından başka bir şey değildir.
Şunu unutmayın siz ülkücü çapulcularda kara listedesiniz ve Türkiyemiz Türk soylu safkan Türkler tarafından yönetildiği zaman, bozkurtlarımız uluduğu zaman, Kürşadlar acuna geldiği zaman hepiniz kızıl tamuyu boylayacaksınız.
Kürdofil çapulcuı ülküceler tek şeyden anlar. 3,5 tane büyükbaş hayvan birleşip zavallı, masum gördüğü Türk soyluyu dövmekten anlar..Ama Türk soyluya sopayla vuran o Türk milleyetçisi!!! kürtler sizin can ciğer dostunuzdur.
Defol git cahil cühela seni.
KurtcebeNoyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 11.07.2007, 14:29   #15 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 6
sencer Rss Beslemesi
Demek öyle o zaman siz bir tane panel düzenleyin madem bu kadar çok seviyorsunuz...

Ümmetçi kürt devşirmesi başka bildiğiniz bişey yok senin türk olma ihtimalin ne kadar azsa benimde kürt olma ihtimalim o kadar az...

Zaten sizden akılcı bir cvp beklemek salaklık olurdu...
Zoru gördügünüz zaman aaa bu ümmetçi bu devşirme der atarsınız...

En ufak bir zorlukta bu kadar kolay pes ediyorsanız :) birde siz turan ülküsünü gercekleştireceksiniz deme :):):): güldürmeyin adamı yaaaa ?
Benim mesajımdan kürt kelimesini veya cok az da olsa onla ilgili bir kelime veya cümle cıkar göster bakalım HANGİ KÜRT???size yolda bir kürt laf atsa kafanızı öne eger yolunuza bakarsınız burda kürtlere atıp tutuyosunuz bu maymunlar sizin yüzünüzden kendilerini bisey sanıyor cesaretleniyor..icraat gösterin o zaman adam diyelim...
sencer adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler