![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Çapulcu Ümmetin Forumlarında İlker Başbuğ Paşaya Atılan iftiralar , Hoşlarına gitmiş
![]() Değerli ağabeyler , bu güzel ülkede , bu güzel askere düşman olan kimler? pkk bozuntusu , dtpli köpekler... Peki askere diğer düşman olanlar kimler? ümmet çapulcusu köpekler.. ben bunların çok ortak yönü olduğunu düşünüyorum ya siz? Forumun adresi rahatsız ediyorsa hemen silebilirim. Esen Kalınız. TTK! YÖNETİCİ NOTU: İtiraf değil iftira yazmalısın. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İslamcı olan bir kişi; ya devşirmedir, ya gizli sapıktır, ya insanları dinlerine ve mezheplerine göre ayıran insanlık düşmanı dinci faşişttir, ya ilkel devirlerin özlemini duyan hurafeci çağdaşlık ve uygarlık düşmanıdır ya da soysuzluğunu, şerefsizliğini ve pisliklerini din bezirganlığı yaparak örtbas etmeye çalışan şeref yoksunu namert ve kahpe bir insan müsvveddesidir.
Soysuzların sitesi bile insanlığın yüzkarası ve aşağı bir millet olan Arapların sitelerinden farksız. Soysuz Arap'ın Allah'a yan bakan yamuk yumuk aşağılık alfabesini ve dilini kullanmayı marifet sayan ümmet kahpeleri bu şekilde cennete gideceklerini sanarak bu dünyada hayvandan daha aşağı bir mahluk olarak yaşayadursunlar. Türk'ün son başbuğu bu İslam sapıklarının belini kırdı; bizler de zamanı geldiğinde boyunlarını kopartacağız.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Ayrıca şunuda eklemek istiyorum ki.. Biz Türkçüler asla insanların dinlerine karışmayız , Bizi sadece ülkülemi ilgilendirir.Ama dinini sapıtıp , Bizim karşımıza sokan zihniyetinde kellesini uçururuz! |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu söz; kürdün, Endonezyalı'nın, Arap'ın, Fars'ın, Somalili'nin, Bangladeşli'nin, Malezyalı'nın vb. bilumum soysuz millet ve topluluğun da dini olan İslamın, Türkçü özentisi savunucularına özgü bir sözdür.
Biz devrimciyiz, biz tabu devireniz, biz dogma yıkanız. Bu yüzden, Türk'e zarar veren ne varsa -dinler de dahil- sorgular ve milletimizi uyandırmak için ne gerekiyorsa söyleriz. Bu soylu millet, 1000 yıldır dinlere saygı gösterdi de ne kazandı? Milliyeti, dili, kültürü, töresi, geleneği, göreneği murdar oldu.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Bir kişi Türkçü değilse , Bize ne onun dininden ? Eğer onun dini bizim ülkülemimizin karşısında değilse , bizi ne ilgilendirir? Ayrıca Değerli ağabeyim.. Benim yaşım 15 , mazur görürsen sevinirim. Daha görecek çok yolum var , Esenlikler. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
ve Gerçek bilgilerle donatılmaktı , Sağolsun bir çok yönetici ağabey bana yardımcı oldular.Size de minnettarlığımı sunuyorum. Esenlikler diliyorum. TTK! |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bir asker kalmıştı iftira atılmayan,
İlker Başbuğ Paşa Aslen Makedonya'dan Isparta'ya goc etmiş olan TÜRKlerdendir,İhtimalende Karamanoğlu TÜRKlerindendir, Muhtemelen hem asker ,aynı zamandada vatana ve millete sadakati cok buyuk olan sıfattaki TÜRK askerine,ümmet çapulcusu gibi şariat çapulcusu arap kıro devşirmesi gibi yoz kişilerin iftiraları normaldir ciddiye almamak gerekir. Askerin tavrı hep böyledir, mesela dtp denen terörist kırolar meclis çatısından bölücülük naraları atarken asker onları hayvan sıfatına bile koymayıp hoşt dememektedir. Askerin Bu tavrı ve davranışları takdire değerdir. Böyle bi durumda onlar ve yandaşları askere hep iftira eder. Bencede ciddiye almamız onları kaale almak demektir. İte bile hoşt dersek bir fazla havlar.İt yerine bile koymamak en güzel davranma şeklidir. Saygılarımla Esen Kalın. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kardeşim bilip bilmeden kafadan uydurma şeyler yazmayın. İlker Başbuğ paşa Türk oğlu Türk'tür ama Afyon'un yerlisidir. Ne Makedonyası ne Ispartası.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Cok büyük yanlışlık yaptım Isparta yazdım keza Afyon olduğunu biliyordum ama o an yanlış aklıma geldi ondan dolayı yanlış yazdım,ve yazdıktan sonradan aklıma geldi; Lakin Balkanlardan Anavatana göç edenler Anadoluda yasayıpta TÜRK'üz diyenlerden daha saf TÜRK'lerden oluşur geneli. Benim dedem de Bulgaristan Deliorman bölgesinden gelme. Lakin hala saf TÜRK'üz ben dahil tüm akrabalarımın gözleri çekikçe ve bademdir,Ninem bana dedemin adı olduğu için adımı Ahmet koymuş,bu bizde töredir(dedenin adını koyma) adım arapça olduğu için göbek adımı Bozböri koymuş, Bize osmanlı doneminde balkanlarda Karamanlı Türk'ü veya Karamanlı Avşar'ı derlermiş, kültürümüz hala aynıdır,düğünlerimizde hala güreş tutar,cirit atar, kılıç kalkan oynarız, ben kırk günlük bebeyken kıl çadırda ninem ellerime koyun kanı ile yıkamış vatana bağlılığı koyunun yanındakilere bağlılığı gibi olsun diye(buda töredir bizde kırk günlük bebenin elleri koyun kanı ile yıkanır)koyunun sadakati bilmeyene sacma gelir bu. Demek istediğim Balkandan gelen TÜRK'lerden olmayla TÜRK oğlu TÜRK olunmaz gibi yasa var mı varsa da ben bilmiyorum o zaman. Sayın İlker Başbuğ Paşa nın dedelerinin de Makedonya'dan Anavatana gelen TÜRK'den olduğunu biliyorum çok güçlü bi kaynaktanda okumuştum onu. Saygılarımla Esen Kalın Değerli Büyüğüm, Eksiklerimi yanlışlarımı düzeltmeniz bana gurur veriyo çünkü doğruları öğrenmeme neden oluyor. Tekrar saygılarımı Sunarım Esen Kalın! |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Karamanoğlu kardeşim,hiç öyle bir düşünce olurmu,yanlış yazdığından dolayı yanlış anlaşılma olmuş belli.Böyle alınganlıklar bize zarar verir,gönlünü ferah tut.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sn.KARAMANOĞLU70 yöneticimizin tenkiti geldiği il ile ilgiliydi.Kaldı ki sağlam kaynak dediğini belirtseydin daha iyi olurdu.Benim anne tarafından soyumda Selanik göçmenidir.Anlayacağın TÜRK OĞLU yada KIZI TÜRK olmak için sadece TÜRK soylu olmak yeterlidir.Kabilecilik yapmıyoruz.Ayrıca düşüncelerini yazıya dökme şeklin gerçekten çok iyi!Bence bu yeteneğini makalelerde değerlendir.Benim ninemlerin anlattığı kıl çadırların sizde de olması çok hoşuma gitti.TÜRK TÜRK KORUSUN!
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Biz; Atatürk'üde biliriz demişlerdi...Ordusuna dil uzatanı sorgulamayı geçiniz,bizzat ordusuna dil uzatan bu ümmetçiler kime nasıl neyi? ne bilinmedik tümceler ile sunacaklar?
Yahu net sitelerinde Atatürk; başbuğları devlet bahçeli ,Türkeş ve dahi islam'dan sonra ancak satıh buluyor... Bu ne tür bir Atatürk sevgisidir? Sorma urukdaşım.''Biz Atatürk'ü de bilriz..'' Bilmedikleri açıkça ortadadır. Ve dahi bilmedikleri gibi küstahlıktan da geri kalmaz, biz Atsızcıları mason yapar,şeytancı yapar,hain ilan ederler... Bir kez olsun otağımızı teşekkülünde okuduklarını sanmam,fakat denesinler bir baksınlar kim kimin maşası imiş.. Tanrı Türk'ü Korusun. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Olası bir erken seçim taktiğinden başka bir şey değil. Çamur at izi kalsın. Ordumuzu hiç kimsenin yıpratmaya gücü yetmez. İlker Başbuğ'un Türklüğünü sorgulayanlar ilk önce kendi kanlarına baksın. Lüzumsuz işlerde bile kullanılmayacak değerde bir gazetenin de haberi ancak bu kadar olabilir. Bu fotoğraftan sonra Hürriyet gazetesi İlker Başbuğ Paşa'nın camiide dua ederken çekilmiş bir fotoğrafını yayımladı. Sormadan edemiyorum bu ümmetçilere. Hani siz Müslüman'dınız. Bir insana iftira atmak sizin hurafe kitabınıza sığar mı? Her şeyi kılıfına uydurmakta çok beceriklisiniz.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Değerli kardeşim ben Paşamızın Afyonlu olduğunu bildiğim için seni tenkit ettim, dünyanın neresinde olursa olsun ben hiç bir Türk'ü kendimden ayırmam hele hele Türkiyecilik kesinlikle yapmam Altayların eteğindekiyle Ankaranın ovasındaki ya da makedonyanın köyündeki Türk hepsi aynıdır benim için. Kaldı ki ben balkan göçmeni bir ailenin kızını almış biriyim, balkan göçmenini daha az Türk saysam çocuklarımın anası yapmazdım :) beni yanlış anlamışsın kesinlikle.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atılan , başbuğ , çapulcu , forumlarında , gitmiş , hoşlarına , iftiralar , Paşaya , İlker , ümmetin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|