![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çapulcudan Mesaj (işte zihniyet)
Kandaşlar,çapulcunun biri benim bir sitedeki profilimde Atsızcılarla ilgili yazıları görmüş ve site üzerinden bana mesaj atmış.
Bende bir virgülüne bile dokunmadan yayınlıyorum. O şerefsizde eminim okuyordur bunu. " Selamun Aleyküm. Arkadaşım bence çok yanlış yoldasınız. Ülkücülere söylediğiniz bu sözler beni gerçekten çok üzdü. Ben yıllardır ülkücüyüm ve ülkü ocaklarında aktif pasif birçok rol aldım. Size birkaç şey söylemek istiyorum. Siz resmen bu ülkede bölücülük yapıyorsunuz. Tüm Kürtlere pkk lı muamelesi yapmanız yanlış. Benim en yakın arkadaşım Kürttür. Hatta o mehter marşı dinler bende ahmat kaya dinlerim. Yeri gelir o beni türklerin savunmadığı kadar savunur. He eğer pkk lı ise bende aynen sizin dediklerinizi derim ama tüm Kürtler aynı değil.Sadece bir kesim pkk yı destekliyor onlarda eğitimsizlikten. Ayrıca Kürtlerden pislik çıkıyorda bizden çıkmıyormu. bu ülkede yaşayan herkes türktür. Etnik kökene göre ayırıp bölücülük yapamazsınız. Birde yüce başbuğumuza hakaretler etmişsiniz. Biz nihal atsıza aynı şeyleri desek hoşunuza gidermi. rahmetli olmuş bir insanın arkasından böyle hakaretler etmeniz eminim tüm türkiyeyi üzerdi. ne diyeyim inşAllah doğru yolu bulursunuz. Allah size akıl versin. "
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Bir kere kürdün ''k'' harfi büyük, Türk'ün ''T'' harfini ise küçük yazmış ezik ruhlu kansız köpek.Buradan zaten ne mal olduğunu belli etmiş. Şunu unutmayın ki, bir kişi kürtleri savunuyorsa ya kendisi kürttür ya da yakın akrabalarında kürtlük vardır.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yada çapulcudur..
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar böyledir işte. Kürt kendini savunamaz ama bunlar savunur. Bir de utanmadan milliyetçi geçiniyorlar. Milliyetçiliğin uğrayacağı son durak herhalde bunlar olacaktır. Kürtler, Türklere zararı dokunan en zararlı topluluk olduğu hâlde, Türk milliyetçisi olup kürtleri savunmak akıl alacak iş değildir.
Bunların kafaları yenilenemediğinden cahil kalmışlar. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O soysuz mehter marşı dinlermiş ülkücü soysuz da Ahmet Kaya dinlermiş.
Mehter marşına 1 size 2. Bu gerzekler Ahmet Kaya dinlememeli.Ahmet Kaya hiç değilse mertti bir o yana bir bu yana değildi.Bunlar kıvrak ne bok oldukları belli değil. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Git defol DTP forumlarında yaz pislik kıro. Üyeliğin iptal edilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Şahsi kanaatime göre Ahmet itine mert diyen bir kişinin anası belli babası yüzellidir.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu çapulcuların Türk düşmanı, hain, şerefsiz, korkak, gurursuz, it karakterli, ezik ve lümpen birer soy özürlü kansız olduklarını tüm Türk çocuklarına anlatmak gerekmektedir.
Aşağılık bir kürdü savunan şerefsizdir, haindir, kansızdır hatta soyca Türk olsa da piçtir; tıpkı ülkücü diye tabir edilen ümmetin kırma çapulcuları gibi.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bir çapulcuya it muamelesi yapmayan Türkçü olamaz.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ulan şerefsiz, zaten girdiğin andan itibaren dallama olduğunu belli etmiştin sen, ilk üç iletinde 2 defa uyarıldın 4. iletinde atıldın angut. Defol git çapulcularla yada kırolarla takıl.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kırmızıya boyadığım kelimelere bir bakın dört kere kürt lafı kullanmış dördünde de k yı büyük yazmış bir kere Türk yazmış onda da t ' yi küçük yazmış. Türkün T'si küçük, Nihal Atsızın N'si ve A'sı küçük ama inşallah lafının içindeki a'yı bile büyük yazmış. Bu çapulcular işte böyle şerefsiz kansız adiler. Türkün baş harfini küçük yazıpta kürdün baş harfini büyük yazacak kadar alçaklar, vatan haini kırma pislikler.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu aşağılık domuz boku asla Türk olamaz. Türk taklidi yapan bir kıro bence!
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu soyu Türk olsa bile ruhu Türk olmayan tipik bir çapulcudur, bu itlerin hangi soydan oldukları önemli değil, önemli olan kendilerini arabın kardeşlik dini safsatalarına satmış olmaları. Zaten soyu Türk ise ruhuda Türk olsaydı çapulcu ülkücü olmaz Atsızcı bozkurt olurdu, Türk ırkçısı bir çeri olurdu.
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ülkücü işte...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ülkücü değil çapulcu. Devşirme arapçı köpek soyları için farkında olmadan hak etmedikleri sıfatı kullanmayalım.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (işte , Çapulcudan , mesaj , zihniyet) |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|