Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.04.2006, 23:11   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Atsızcı Çeri Rss Beslemesi
Çapulcuların Günü Geldi

Çapulcu kürtçü ve komünistlerim günü geldi, bugün (1 Mayıs) bizi çetin bir mücadele bekliyor. Bu yamyamlar rahat durmaz, e onları sindirmekte bize düşüyor artık. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum bu savaşta.
Atsızcı Çeri adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2006, 14:40   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 38
akkartal Rss Beslemesi
IP'liler de ulusal tv'lerinden anons ederek, Türk Bayraklı bir mayısa gelin, diye anons ediyorlardı. Tabi sarı yıldızlı kızıl bayraklarda baya bir yekün tutuyordu.
Atatürk'ümüz de bu sözü bolca kullanmış sağlığında, ama bu Ulusalcıları nedense, pek samimi bulamıyorum bu sözlerinden. Milliyetçi dememeğe özen göstermeleri, bende bu kuşkuyu uyandırıyor.
Bunu her halde kendileri de biliyor olmalılar. O halde, neden asla milliyetçiyiz de, demiyorlar. Demek ki, bir şeyler saklıyor veya Ulusalcılık içine, başka şeyler de gönüyorlar...
akkartal adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2006, 15:28   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
Yeni yasalara göre gösterilerde yüzü örtmek, saklamak yasak. Bakalım bu yasa uygulanacak mı? DHKP-C, TKP, MLKP üyeleri her 1 mayıs'ta yüzlerini örterek terör faaliyetlerine girerlerdi. Bakalım bugün göreceğiz yasalar ne derece düzenli, faydalı diye.
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler