Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.07.2007, 21:46   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
karahilal28 Rss Beslemesi
Catismalarda ölen Kürt kökenli asker icin ne düsünmeliyiz

dogu ve güneydogu da pkk teröristleriyle catisirken ölen kürt kökenli askerler hakkindaki görüs ve düsüncelerimiz sizce ne olmali , düsüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
karahilal28 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 22:22   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Brakisefal Rss Beslemesi
Alıntı:
karahilal28´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
dogu ve güneydogu da pkk teröristleriyle catisirken ölen kürt kökenli askerler hakkindaki görüs ve düsüncelerimiz sizce ne olmali , düsüncelerinizi belirtirseniz sevinirim

çok nadir olan bir olaydır bu. k.rtlerin çoğunluğu askerden kaçar. askere gidenler de hainlik yaparlar diye kilit mevkilere getirilmez,çatışmalara götürülmezler. Yine de bazen denk geliriz TRT'nin "Kızıltepeli şehidin cenazinde k.rtçe ağıtlar yakılarak iki ulusun etle tırnak gibi olduğu vurgulandı" türünden haberlerine.

Lakin biliriz ki, kendi soy(suz)daşı tarafından öldürülen k.rt, aslında kaza kurşununa gitmiştir. Orada vatan sevgisi ile dolu kalpleriyle,bir amaç, bir ülkü için bulunan Türk askerinin aksine, kürt askerciği görev savmak için orada bulunmaktadır.Karşı çıkabilse, o gücü kendinde bulabilse hiç şüphesiz emirlere uymayıp, askerimizi arkadan vuracağı açıktır. Nitekim beceriksizliği yüzünden kahramanca vuruşan askerlerimizin ayağına dolanıp korkudan bir şey yapamayınca "kaza kurşunu"na gidiveren k.rde şehit demek, vatanları için gözlerini kırpmadan şehid olan binlerce yiğidimize haksızlık yapmak olur.

k.rt hayvanının vatandaşlıktan çıkarılıp, askerlik haklarının ellerinden alınacağı günü dört gözle bekliyorum. Yüce TSK'da, k.rtlere "teçhizatsız mayın tarama" dışında verilecek her türlü göreve karşıyım.
Brakisefal adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 22:47   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ruh Adam - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 58
Ruh Adam Rss Beslemesi
brekisefal2 askerliğinizi nerede yaptınız acaba?
Ruh Adam adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 22:51   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Brakisefal Rss Beslemesi
Alıntı:
Ruh Adam´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
brekisefal2 askerliğinizi nerede yaptınız acaba?
henüz yapmadım ırkdaşım. bu kişisel soruyu sorduğunuza göre, cevabımı beğenmemiş olmalısınız.

öyleyse hemen açıklayayım ki; ailemde büyük babam başta olmak üzere bir çok asker kökenli insan var. yani henüz askere gitmesem de, askeri konularda kendimi yorum yapabilecek seviyede görüyorum. Umarım tatmin olmuşsunuzdur.
Brakisefal adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 23:03   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ruh Adam - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 58
Ruh Adam Rss Beslemesi
Verdiğiniz bazı bilgiler yanlış.Çünkü kürtler timlerde görev alıyor.
''Doğulu batıya,batılı doğuya'' bu sistem artık eskilerde kaldı.
kürtler timlere girmelimidir?Bence girmelidir.Türk eğer ağustos sıcağında 40 km yürüyüp çatışmaya giriyorsa aynısını kürtte yapmalıdır.
Dediğiniz gibi kürtler askere gitmemek ,timlere girmemek için can atıyorlar.Onlara bu fırsat verilmemelidir.PKK kürt faşisti bir örgüt.Faşistliğini yaptıkları soydan birini vurduklarında acaba ne hissediyorlar?Bunu da düşünmek gerek.
İhanet etmeleri ise o kadar kolay değil.Verilen sert askeri disiplin ihanete olanak tanımıyor.
Ruh Adam adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 23:29   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Kubilay Kagan Rss Beslemesi
Askerde kürt Türk ayrımı yapılmıyor. Böyle bir fikre boşuna kapılmayın. Ilk gittiğim gün alay ictimada albay askerde hiç bir şekilde ayrım yapılmaması konusunda sert bir uyarı yapmıştı.Askerde aleni şekilde ırkçılık yapmayın.Fikirlerinizi dışa vurmayın yoksa başınız belaya girer. Siz sadece size verilen görevi layıkıyla yapın.
Ermeninin de kürdün de eline silah verip dağa çıkartılıyor.Bence en doğrusu bu. Eğer Türkler pkk ile savaşıp şehit oluyorsa kürtler ve diğer etnikler de ölmeli.

Konu YALINSAK tarafından (16.07.2007 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir..
Kubilay Kagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2007, 23:47   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 82
serdar Rss Beslemesi
Alıntı:
Kubilay Kagan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Askerde kürt Türk ayrımı yapılmıyor. Böyle bir fikre boşuna kapılmayın. Ilk gittiğim gün alay ictimada albay askerde hiç bir şekilde ayrım yapılmaması konusunda sert bir uyarı yapmıştı.Askerde aleni şekilde ırkçılık yapmayın.Fikirlerinizi dışa vurmayın yoksa başınız belaya girer. Siz sadece size verilen görevi layıkıyla yapın.
Ermeninin de kürdün de eline silah verip dağa çıkartılıyor.Bence en doğrusu bu. Eğer Türkler pkk ile savaşıp ölüyorsa kürtler ve diğer etnikler de ölmeli.
Türkler ölmez Şehit olur!

Yönetici notu: Sanırım ırkdaşımızın dalgınlığından kaynaklanmıştır. Hata düzeltildi.

Konu YALINSAK tarafından (16.07.2007 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir..
serdar adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 00:20   #8 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 198
Buğra Kun Rss Beslemesi
Ben yedeksubayligimi Semdinli'ye bagli Derecik beldesinde yaptim. Derecik'teki Ic Guvenlik Piyade Taburunda her gece bir boluk cikmak uzere bizim bolugumuz en az 3 gunde bir operasyona cikardi. Bunlar rutin pusu faaliyetleriydi.

Yanimiza aldigimiz askerleri etnik kokenlerine gore degil de kabiliyetlerine gore ayirirdik. Cunku askerler gelir gelmez koken ayirt etmeksizin kendisine bir gorev verilir ve o gorevde uzmanlasmasi saglanirdi.

Ornegin makineli tufek (BKC, MG3) verilmis bir asker dusunun ki atislara katilmis ve once cephane tasiyip makineli tufek yardimciligi yapmis, artik onun askerligi bitene kadar o gorevde yetismis bir personel olarak devam etmesi mecburi bir durumdur.

Ancak bazi durumlarda istisnalar olabilir, bu durumlar da ozellikle pdrm'lik askerlerin yarattigi problemler yuzunden ortaya cikabilir. Isin gercegi su ki pdrm'lik askerlerin cogu k.rtlerden cikar.

Askerligini efendice yapan k.rtlerin sayisi genelde azdir. Iclerinde sorun cikartmayan da vardir ama genelinden bahsedersek, pdrm'lik olmasalar da k.rtlerin cogu sorunlu askerlerdir.

Bununla birlikte operasyona cikildigi zaman pasa pasa gorevini yapmak zorundadir, cunku o gun gidilecek yer belli degildir ve anlik olarak boluk komutani tarafindan belirlenir ve hatta pusu kurulacak olan bolgeye varana kadar korucu p.cleri de askerlerin arasina katilarak, bilgi vermeden sadece beraber gelmeleri saglanir.

Bu bolgelerde telefon cekmedigi gibi, telsizler de dinlendigi icin, ne korucu ne de k.rt askerin onceden plan kurup ihanet etme sansi yoktur ve eger intikal edilen bolgeye vardiktan sonra ihanet ederse kendi caninin da yanabilecegini iyi bilmektedir.

Bu acidan bakilirsa Turk ordusuna dusman bir k.rt asker bile pusu faaliyeti sirasinda, tatli canini kurtarmak icin, gozunu dort acmalidir. Nitekim gizlice k.rtculuk yaptiklari bilinen korucular bile kendi canlarini kurtarmak adina gozlerini dort aciyorlardi.

Simdi aranizdan k.rtcu bir adam nasil korucu yapilir diye soracaklar cikabilir. Korucularin arasinda cok miktarda eski pkk'li mevcuttur. Bunlar her ne kadar pkk'ya karsi gibi gozukseler de, ozellikle de Hakkari tarafinda yasayanlar barzani'nin akrabalari olmasi nedeniyle kokten barzani'cidirler.

Konu Buğra Kun tarafından (16.07.2007 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir..
Buğra Kun adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 00:38   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 82
serdar Rss Beslemesi
Bende yüksekova Aşayiş Komando Askeriydim 1.Tim 3 numara Pkm Bixi Nişancısı,
Komutanımın dedikleri doğrudur, kırt korucularıda bizimle pusuya gelirlerdi bazı bölgelere,
bunların büyük bi kısmı silah kaçakçısıdır eroin imalatçısıdır,
köylerin hemen hepsinde eroin imalatı yapılır,
Ayrıca açlıktan ölüyoruz filan diye bağıran bu soysuzlar para içinde yüzüyorlar orda malesef durum bu.
bi tane eski ev eski araba görmeniz çok zor oralarda
serdar adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 01:03   #10 (İleti Bağlantısı)
SAVAŞÇI

İletiler: 46
ATİLLA. Rss Beslemesi
Askerliğimi komanda olarak güney doğuda timin bixi cisi olarak yaptım.Dikkat ettiğim bir şey vardı,er time numunelik bir kürt eniği yerleştirilmişti.Komanda bülüğümüzde beş tim vardı ve bizden sonra gelen timlerdede bunu gördüm.Benim timimdeki istanbul doğumlu aslen ağrılı bir kürt tü.
Sizlere gercek bir olayı anlatayım.
Üç dört günlük bir operasyondayız yerimiz gabar dağları dar gecit mevki oparasyonun üçüncü gecesi hava rüzgarlı ve cok afif yağmur çileşiyor yanımda kardeşim dediğim erzurumlu dadaş (acemi birliğinde onu kürt sanmıştım hatta onunla tartıştım sen kürtsün dedim niye inkar ediyorsun diye filan ama dadaşların Türk olduğunu bilmiyordum oda bana Türk olduğunu kürtleri benim kadar sevmediğini ve onların isimlerni kirlettiğini bana anlattı ve o günden sonra hiç ayrılmadık)ağrılı kürt eniği vardı.kürt eniğini aramıza almamızın nedeni onunla dalga gecerdik onu hep aşağılardık bu oşumuza giderdi.Saat gece yarısı üç suları birden silah sesleri gelmeye başladı bu ilk catışmamızdı iki üç dakikalık saskınlık gectikten sonra toparlanıp ilk işim görüş alanımızı aşağıdaki calılıkları tarayıp beklemeye gectim .Güney doğuda komando olarak yapanlar bilir bixi lerin üstüne sukup takılır gece görüş ben güzümü ayırmadan cevreyi gözetledim
dadaşlan aramızda kürt piçi vardı ama onu o dakikalar hiç farketmedim konuşmalarımız hep dadaşlandı.Meğersem o..evladı kafasını hiç kaldırmamış taşın arkasına pusup kalmış.
O günden sonra onu yanımıza dahi yaklaştırmadık tim komutanımıza bölük komutanımıza durumu bildirdik timden cıkarmak istedik ama olmadı şimdi msn de konuşurken dadaş kandaşımla ona bir tekme vurup aşağı atmadığımız için kafamızı yiyoruz.
ATİLLA. adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 01:26   #11 (İleti Bağlantısı)
SAVAŞÇI

İletiler: 46
ATİLLA. Rss Beslemesi
Alıntı:
karahilal28´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir kürt ün pkk catışarak ölmesi ki bu binde birdir buda canını kurtarmak içindir.
ATİLLA. adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 01:53   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATAKALP - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 66
ATAKALP Rss Beslemesi
Alıntı:
ATİLLA.´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Askerliğimi komanda olarak güney doğuda timin bixi cisi olarak yaptım.Dikkat ettiğim bir şey vardı,er time numunelik bir kürt eniği yerleştirilmişti.Komanda bülüğümüzde beş tim vardı ve bizden sonra gelen timlerdede bunu gördüm.Benim timimdeki istanbul doğumlu aslen ağrılı bir kürt tü.
Sizlere gercek bir olayı anlatayım.
Üç dört günlük bir operasyondayız yerimiz gabar dağları dar gecit mevki oparasyonun üçüncü gecesi hava rüzgarlı ve cok afif yağmur çileşiyor yanımda kardeşim dediğim erzurumlu dadaş (acemi birliğinde onu kürt sanmıştım hatta onunla tartıştım sen kürtsün dedim niye inkar ediyorsun diye filan ama dadaşların Türk olduğunu bilmiyordum oda bana Türk olduğunu kürtleri benim kadar sevmediğini ve onların isimlerni kirlettiğini bana anlattı ve o günden sonra hiç ayrılmadık)ağrılı kürt eniği vardı.kürt eniğini aramıza almamızın nedeni onunla dalga gecerdik onu hep aşağılardık bu oşumuza giderdi.Saat gece yarısı üç suları birden silah sesleri gelmeye başladı bu ilk catışmamızdı iki üç dakikalık saskınlık gectikten sonra toparlanıp ilk işim görüş alanımızı aşağıdaki calılıkları tarayıp beklemeye gectim .Güney doğuda komando olarak yapanlar bilir bixi lerin üstüne sukup takılır gece görüş ben güzümü ayırmadan cevreyi gözetledim
dadaşlan aramızda kürt piçi vardı ama onu o dakikalar hiç farketmedim konuşmalarımız hep dadaşlandı.Meğersem o..evladı kafasını hiç kaldırmamış taşın arkasına pusup kalmış.
O günden sonra onu yanımıza dahi yaklaştırmadık tim komutanımıza bölük komutanımıza durumu bildirdik timden cıkarmak istedik ama olmadı şimdi msn de konuşurken dadaş kandaşımla ona bir tekme vurup aşağı atmadığımız için kafamızı yiyoruz.
Kandaşım çok sağ olasın , anlattıkların baya derinden etkiledi beni, bu derece olduğunu bilmiyorum...esen kalıp var olasın...
ATAKALP adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 02:31   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TrakyaTürkçü - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 76
TrakyaTürkçü Rss Beslemesi
Kürtlere askeri eğitim vermek sakıncalı bir durum.

Katılmadıkları halde beraber kurtuluş savaşı verdik diyecek kadar küstahlaşmış bu insan müsveddeleri askerlik süresince gayriaskeri ağır işlere koşulmalıdır.

Kürt hiçbir zaman şehit olmaz. Ama medyaya güven olmaz.

Kürtler çatışmamalara katılmamalı.

Millet olarak sahte kro kahramanlar yaratıp ırkımıza hakaret etmeyelim.
TrakyaTürkçü adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 03:12   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 216
Turan efe Rss Beslemesi
K.rtler zorunlu olduklari için askerlik yaparlar, fakat kanlarinda asil TÜRK savasçi kani bulunmadigindan salakça ölürler.

benim enisten asker anilarini anlatirken bu eniklerin nasihat alip "aman türkçe bilmiyorum de" ile ögütlenip sözde asçi olarak askeriklerini yapmayi düsündüklerini anlatir. Bizim eniste de dizlerine botlari ile vura vura adam edermis hayyvanlari.tabi bu s¨lükler ne kadar insan oldukari da tartisilacak ayri bir konu.

EN IYI K.RT ÖLÜ HAYVAN DIR.
Alt 16.07.2007, 05:47   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 713
Turak Rss Beslemesi
Bu kurt enikleri askere istemiye istemiye gidiyorlardir.Ara sirada aralarinda bir kaci oluyor carpisirken pkk li kurt kardesleriylen.Coguda askerden geldikten sonra ya milis oluyor yada daga cikiyorlardir cunku bu enikler Askeriyeden aldiklari egitimleri sonradan kullaniyorlardir.Milis diyorum cunku gece basilan ilce vede nahiyelerdeki devlet lojmanlari olsun ,Polis karakollari olsun ,ordu evleri olsun,cogu bu milisler tarafindan yapilmaktadir.Gece terorist gunduz sokaklarda gecen enik kurt.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler