![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cavit Tebrizli - Dağlarda Duman Gözeldi
Şu türkünün asilliğine, güzelliğine, derinliğine bakar mısınız?
Dağlarda Duman Gözeldir Gaşların Keman Gözeldir Hüsnüne Heç Bir Söz Olmaz Gözlerin Yaman Gözeldir Alıpdır Aklımı Baştan Keçmek olur mu Göz kaşdan Alıpdır Aklımı Baştan Keçmek olmaz o Göz kaşdan Seni Ben Yaman Sevirem Ürekten Candan Sevirem Mene Gel Eyle Vefa Yar Aşige Etme Cefa Yar Söğütler Başın Eyende Sene Men yarim Deyende Sanaram Dünya Menimdir Gözüne Gözüm Deyende Sanaram Dünya Menimdir Elime Elim Deyende Alıpdır Aklımı Baştan Keçmek olmaz o Göz kaşdan Seni Ben Yaman Sevirem Ürekten Candan Sevirem Mene Gel Eyle Vefa Yar Aşige Etme Cefa Yar Söz : Huşenk Azeroğlu >>>Mp3 için - Dağlarda duman gözeldi - Tıkla)<<< Solist : Cavit Tebrizli ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kontrcum harikasın. Azerbaycan Türk'ü damarımı kabarttın.
Bu parçayı çok severdim. İndirdikten sonra defalarca dinledim. Bir de, "Meni Attın Ay Qız Ataşa" parçasını koyarsan çok iyi olur.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gök Yeleli Bozkurt ağabeyim bin yaşa. Bunları dinlediğim an benim de fiziğim, kimyam değişiyor. "Meni Attın Ay Qız Ataşa" isimli o efsane türküyü de hemen ekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk başta hareketli bir beste gibi gelse de insan türküye konsantre olunca aslında türkünün ne kadar derin duyguların bir yansıması olduğunu görüyor. Teşekkürler ırkdaşım.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ohhhh en sevdigim Türkü'lerden biri !!!
Tesekürler TürkOğuz Irktasim !! |