Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.05.2007, 22:57   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 43
uluğkam Rss Beslemesi
Cehennemde tek kürt kalsa, Türkün Cennet’e girmeye hakkı yoktur !

İşçi Partisi’nin 9 Haziran Cumartesi günü Diyarbakır’da düzenleyeceği mitingin adı bu.Detaylı açıklamalar ve bilgiler partinin sitesinde mevcut.Afişte kullanılan spot ise çok ilglinç: “Cehennemde tek Kürt kalsa, Türkün Cennet’e girmeye hakkı yoktur“.Cennete nufüs kağıdıyla girilmiyor ayrıca cehennemdekilerin demografik yapısı da beni çok ilgilendirmiyor.Din kardeşliği söz konusu ise zaten bunun Türk’ü Kürd’ü olmaz.

İşçi Partisi’nin son iki yıldır izlediği ‘halkın değerlerine yaklaşma‘ politikasının sonucu olarak ‘dini vurgu‘lar içeren sloganlar da kullanılmaya başlandı.
Neden gerek duyuldu bilemiyorum tabii ama kötü de olmadı. Partinin markası olan Doğu Perinçek cenaze namazlarında boy göstermeye başladı.

Bu durumun; onların savundukları doğruların, dini hassasiyetlere olan soğuk tavırları nedeniyle, itibar bulamadığı kesimlerde de olumlu etki yarattığı çok açık.

Parti olarak yaptıkları programlar, ulusalcı duruşları ve giriştikleri cesur eylemlerle de hep takdir topladılar.

Diyarbakır’da yapılacak miting önemli !

Taşıma suyla değirmen döndürmeye alışık Türk siyasi camiası, Diyarbakır surlarının önüne Edirne’den, Muğla’dan, Rize’den katar katar selam getirilmesini de yadırgamayacaktır.

Mitingin amaçlarından biri de “Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi’ne ve Haçlı İrticaya Diyarbakır’ımızdan güçlü bir yanıt vermek”.

“Haçlı irtica” tanımlaması samimi dindar müslüman halkı incitmeden hedefi açıkça göstermek için seçilmiş isabetli bir tercih.

Aslında her şey çok güzel; fikir, söylem, ambiyans çok güzel.

Kürt halkını kucaklamak için Türkiye’nin dört bir yanından Diyarbakır’a akmak da çok hoş.

Ama benim hala aklımda soru işaretleri var.

Geçmişte Doğu Perinçek’in Kürt halkı yerine eşkiya sürüsünü selamladığı fotoğraflar kafamı karıştırıyor.

Nasıl olur diyorum; savunduğu değerleri, dün nasıl böyle, ezmiş geçmiş biri olabilir bu adam diyorum; anlamıyorum.

Bizim Doğu Perinçek’te aksayan bir taraf var.
Bilmem nasıl anlatsam;
İşçi Partisi büyük parti, fikriyatı sağlam,
Fakat Perinçek’in şimdiki hallerinin ben hepsini anlamıyorum;
O’nu bugün buraya taşıyan şey; tövbekarlık mı? Sanmıyorum.

Aşık ile maşuk misalı “al gülüm ver gülüm” günlerinin hatırası bu fotoğraflar çok eski değil.

Yıl: 1991.

Yer: Kuzey Irak.

Gencecik filizleri dağa çıkarıp canavarlaştıran; her gün karakol basıp, köy basıp kardeşlerine kurşun sıktıran bu ellerle nasıl bu kadar yakın ?

Diyorum ki “hayır, aslında ‘Kürdistan İşçi Partisi’ sandı da onları, bu yüzden çıktı o kamplara”; yok, yok, kendimi hala inandıramıyorum.
uluğkam adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2007, 23:26   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.750
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
uluğkam, bu yazıyı yazan köpek kim? Yorum da yapmamışsın. Bizi ilgilendiren tarafı ne?
Alt 29.05.2007, 01:00   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 43
uluğkam Rss Beslemesi
çağatay bey bu yazıyı bir haber sitesinden aldım amacım son zamanlarda başımıza vatansever! kesilen ip ve doğu perinçeğin gerçek yüzünü bir daha ortaya çıkarmak.
uluğkam adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2007, 21:07   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 490
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
YAZMAYAYIM DİYE KENDİMLE ÇOK MÜCADELE ETTİM AMA YİNE DAYANAMADIM.

DOĞU PERİNÇEK'İN HEM BİR BACAĞI TOPALDIR HEM DE BEYNİ.BU ADAMIN NASIL BİR DÜŞÜNCE AŞURESİNE SAHİP OLDUĞUNU DEFALARCA YAZDIK.BİR İNSAN HEM MAOİST OLACAK HEM DE ATATÜRKÇÜ OLACAK.ÇÜŞ ARTIK!

ARTIK KABAK TADI BİLE VERMİYOR DOĞU PERİNÇEK İLE İLGİLİ YAPILAN ALINTILAR,ONUN AĞZINDAN SÖZÜMONA YAPILAN ATATÜRKÇÜLÜK SÖYLEMLERİ.

ISRARLA,HALA DOĞU PERİNÇEK'İN VE İP'NİN DEMOKRATLIĞINDAN, ATATÜRKÇÜLÜĞÜNDEN,MİLLİYETÇİLİĞİNDEN DEM VURANLAR YA KARA CAHİL SALAKLARDIR YA DA ARAMIZA SIZMIŞ ÇAŞITLARDIR.

BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN VE NİHAL ATSIZ ATA'NIN KOMÜNİZMLE,SOSYALİZMLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİ BU OTAĞDA DURURKEN;PERİNÇEK'İN APO KÖPEĞİYLE pkk BAYRAKLI FOTOĞRAFLARI DURURKEN BEN TÜRKÜM HEM DE TÜRK IRKÇISIYIM DİYENLERİN ISRARLA PERİNÇEK'LE İLGİLİ GRİ PROPAGANDA KOKAN İLETİLERİNİ BU OTAĞDA GÖRMEK İSTEMİYORUM.

DOĞU PERİNÇEK'İ BİLEREK VE İSTEYEREK BEĞENEN,PARTİSİNE OY VEREN,O'NA HAYRANLIK DUYAN SOYCA TÜRK OLSA DA PİÇTİR!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler