![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cengiz Aytmatov Yogun Bakimda
Cengiz Aytmatov yogun bakima alinmis. Bugün gazetede okudum. Icimde bir sey ciz etti sanki. Elveda Gülsari, Gün Olur Asra Bedel, Cengiz Han'a Küsen Bulut gibi yapitlarini bir solukta okumustum. Umarim bir an önce iyilesir.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Gün Gelir Turan Oluruz..!
|
gün olur asra bedel,cengiz han'a küsen bulut,beyaz gemi romanlarını okumuştum göktengri acil şifalar versin:(
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Lisedeki edebiyat öğretmenim Aytmatov' a hayrandı. Bu vesile ile bizde ilk önce kitaplarını okumak durumunda kaldık, ardından diğer kitaplarını okuma ihtiyacı hissettik. Tanrı acil şifalar versin.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Değerli Yazarımıza Allah acil şifa versin
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cengiz Aytmatov'a geçmiş olsun.KÖKTENGRİ yardımcısı olsun.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yazarımıza geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Cengiz Aytmatova Tanrı şifa versin bir an önce aramıza dönmesi dileğiyle.Benimde en çok sevdiğim kitabı gün olur asra bedeldir öğretmenimiz tavsiye etmişti.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım en yakında iyileşir ve yazarlık hayatına tüm hızıyla devam eder.Tanrı yardımcısı olsun...
Cengiz Aytmatov kitaplarını okumamış olan kandaşlarıma,bir an önce okumalarını öneririm.Çok şey kaçırıyorlar...
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Saygıdeğer Cengiz Beğ'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kendisine acil şifalar dileriz.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cengiz Aytmatov mankurtlaşma konusunda Türk gençlerine gerçekten bilinçlendirici eserler vermiştir. "Gün uzar yüzyıl olur" ve "Dişi Kurdun Rüyaları" adlı kitaplarını okumuştum. Bu yaz diğer kitaplarını da okumayı planlıyordum. Yoğun bakımda olduğunu duyunca çok üzüldüm, umarım atlatır ve iyileşir... Kendisine acil şifalar diliyorum.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yazarımıza Gök Tanrı acil şifa versin.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
GökTanrı"nın yardımıyla bunuda atlatacaktır. Acil şifalar dilerim.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
NOYAN
|
Tanrı Sayın Aytmatov'dan şifalarını esirgemesin.kendisi çok değerli yazar ve düşünürdür.Bugünlerde onun gibilerini bulmak zor...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Değerli yazarımızın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve bizlere ışık tutacak yeni eserler vermesini diliyorum.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Saygıdeğer yazarımız Cengiz Beğe Atsızcılar olarak Tanrıdan acil şifalar dileriz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|