![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cep santajli seri tecavüz
![]() Tamir için bırakılan cep telefonunda 14 yaşındaki kıza ait çıplak görüntüleri bulan tamirci, küçük kıza şantaj yaptı. Görüntüleri internette yaymakla tehdit eden tamirci, işyerine çağırdığı kıza defalarca tecavüz etti.ANTALYA’daki olay ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki S.T’nin ailesine, cep telefonu tamircisi Coşkun Ü.’nün (36) kendisine uzun süredir tecavüz ettiğini söylemesiyle aydınlandı. Aile hemen polise giderek şikáyette bulundu. S.T. polise verdiği ifadede, 19 yaşındaki Tolga Y. ile bir süredir arkadaşlık ettiklerini söyleyerek şunları anlattı: "Tolga bana bir cep telefonu hediye etti. Sonra bir gün beni kandırarak çıplak fotoğraflarımı çekti. Sonra da bu fotoğrafları sildiğini söyledi. Birkaç ay önce cep telefonum arızalanınca tamirciye gittim. Bir süre sonra telefoncu beni arayıp işyerine çağırdı. Cep telefonundan bilgisayarına aktardığı fotoğrafları bana göstererek kendisiyle birlikte olmamı, aksi halde bu görüntüleri internete vereceğini ve aileme göndereceğini söyledi. Sonra işyerinin kapısını kilitleyerek benimle ters ilişkiye girdi. Ama şantajları bitmedi. Sürekli arıyor, bana tecavüz ediyordu. Ben bu duruma dayanamayıp aileme anlattım." Bu ifade üzerine polisler, genç kızın erkek arkadaşı Tolga Y. ve telefon tamircisi Coşkun Ü.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi., Soru 1) 14 yasindaki bir cucuk 19 yasindaki genc bir erkekle nicin arkadaslik (!) etmek ister ? Soru 2) Kiz bu duruma gelene kadar Anne Baba neredeydi? Türk töresi ayaklar altinda pas pas olmak icin degil, Yasamak, yasatmak icin vardir. Ana Babalar saldim cayira Tanri kayira düsüncesizligini bir yana birakip, cocuklarini olabildigince denetlemeliler. Nerelerde kimlerle geziyor, ne yeyip ne iciyor? Ilgisizlikten yakinan cocuklara özel ilgi gösterilmeli, onlari kazanmanin yollarini aramalidir diye düsünüyorum. Tecavüze ugrayan ile taciz eden kisiler kürtse Tanrinin laneti üzerlerine olsun.
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Lanet olsun hepsine de. Kıza da diğer erkek bozuntularına da. Yüce Türk töresinde uzaklaşmamızın cezasını çekiyoruz. Arapçı ümmetçi yaşam biçimi ile Batının sömürgeci yaşam biçimi arasında bocalayıp duruyoruz. Her şey cinsellik olmuş, Tanrı belanızı versin hepinizin. 14 yaşındaki bir kıza kadar düşmüşsünüz ya, siz hayvan bile olamazsınız. Bunu yapan Türk olamaz. İnsan olamaz. Yazıklar olsun.
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yahu anlamıyorum, bu insanlar nereye doğru gidiyor, hangi amaca, hangi akıl hocasına hizmet ediyor?!?! Kız bir de 14 yaşında, şaka gibi. Sinirlensem sinirlenemiyorum olayın vehameti karşısında, gülsem gülemiyorum olayın rezaletini düşündükçe.
Alıntı:
"Tecavüze uğrayacak davetkarlığı göstere ile taciz eden tüm kişilerin dünyaları başlarına yıkılsın, soyları kurusun, bir kurbağa gibi yol üstünde, çürüyerek geberip gitsinler, yok olsunlar." |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Söylemime yanlis anlam yüklenecegini düsünmemistim, iletimde anlatmak istedigi Töreden ayrilmayan bir Türk`ün zaten bu tür asagilik bir girisimde, eylemde bulunmayacagini bildigim icin ....kürtse dedim. Yinede bir yanlisim olduysa bilgin büyüklerim beni bagislasinlar.
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Özür dilerim öyleyse, demek ki ben yanlış anlamışım. İlk okuduğumda demek ki farklı yorumladım yazdığını, yoksa niyetinin bu yolda olduğunu asla düşünmemiştim, sadece hata yaptığını düşünüp yanılmışım, tekrardan kusuruma bakmayasın.
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kıza üzüldüm dersem yalan olur hak etmiş eğer o kızda birazcık namus olsaydı çıplak fotolarını çektirip telefona koymazdı tamircininde kabahatı var tabi ama kızda çıplak fotolarını çektirmeyecekti demekki kız kendi istemiş böyle olmasını.
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hangi taraftan bakılırsa bakılsın iğrenç bir olaydır. Bu din baskısıyla normal kadın-erkek ilişkisinden uzaklaştırılan insanların nasıl ağır sapıklar haline geldiğinin açık ispatıdır. Tesellim bu iki sapığa hapiste gerekli hürmetin gösterileceğinden emin olmamdır.
Oradaki diğer sapıklarla uzun bir süre karı-koca hayatı yaşayacaklardır. Bu rezilliğin Türk töresinde cezası bellidir ama ne yazık ki ceza kanunumuz Türk töresi düşünülerek hazırlanmamış.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Amacınız her ne kadar Türk töresine ve ahlak anlayışına tes bir durumu gözler önüne sermekse de, bu tür üçüncü sayfa gazete haberlerini otağa taşımayın. Çünkü gazetelerin üçüncü sayfalarında Türk töresine aykırı olan daha ne haberler var. Otağın kalitesini koruyun.
![]() |
| Etiketler |
| cep , santajli , seri , tecavüz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|