![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
CHP'li görünmekten bıktım...
İlk önce hepinizi tüm saygılarımla selamlarım,site'ye bayadır giremiyorum,malum Öss...
Neyse konumuza geçelim... Bulunduğum konum Bursa,bilindiği üzere,şeriatçılar,ümmetçiler ve çapulcuların çoğunlukta olduğu bir yer... Kendimize en yakın gördüğümüz insanlar bile yukarı da saydığım,söz de değerleri taşıyor.. Malum gündemimiz de türban var,ben yukarıda saydığım söz de değerlere sahip olan insanlara türban'ın dış ülkelerin,gizli güçlerin oyunu olduğunu söylüyor ve türban'ı B.o.p'un bir adımı olarak gördüğümü söylüyorum... Yalnız çevremde ki insanlar beni hemen dinsizlik,kafirlik,Chp'lilikle suçluyor... Ben de bizim düşüncemizi onlara tam olarak anlatmakta güçlük çekiyorum,çünkü beyinleri Arap hurafeleri ile dolmuş... Ben onlara Chp'li olamam diyorum,çünkü; Kürtler kardeşimiz diyen bir Parti benim Partim olamaz, Biz de müslümanız diyen bir Parti benim Partim olamaz, Ordumuza Abd'den emir alıyorsun diyen bir Parti benim Partim olamaz, Ve nice ismini sayamadığımız kavramlar.... Son olarak söyleyeceğim; Bizim tam olarak görüşümüzün günümüz CHP'si ile tamamen farklı olmasıdır... SAYGILAR,ESENLİKLER! TTK! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne yalan söyleyim kandaşlarım,Bir önceki seçim Aptallık yapıp Oyumu ümmetçi hareket partisine yedirdim...
Bu defa kötünün iyisi CHP ye Laik oldukları için oy vereceğim,Hiç vermesek bu defa Yobazlara yarıyor bu yüzden en iyisi Chp diye düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
insanlarımızda anlaşılmaz bir chp antipatisi var. Bizim düşüncemize yakın olmamakla beraber Chp, Türkiyemiz için akp'den milyon kat daha iyi bir alternatiftir. Açık konuşmak gerekirse de seçmenlerin sosyo-kültürel seviyeleri ve eğitim düzeyleri yükseldikçe oylarını Chp'ye verdiklerini görüyoruz. Bilahare toplumumuzda eğitimsiz ve cahil insanların sayısı oldukça da fazla olduğundan din üzerinden siyaset yapan akp, mhp gibi partiler her zaman bu kitleye hitap edebilmektedir. Şahsım adına bu iğrenç zihniyete oy veren koyun sürülerinden birisiymiş gibi gözükmektense Chp'li gibi gözükmeyi tercih ederim.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
CHP'yi laik bir parti olarak görmeniz gayet normaldir.Bu durumda AKP ümmetçi olduğu için muhalefetliklerini laiklik üzerine oturtmuş bir partidir.Bugün AKP laik olsa (hayalini bile kurmakta güçlük çekiyorum..) CHP laikliği savunmaz. Siyasi arenada hiç bir partiyi tutmam,güvenmem ve sempatizanlığını yapmam.Çünkü bana göre siyaset, ideolojileri bozan bir oyundur.Türkeş'in milliyetçiliği siyasetle bir bütün oldu ve şuan tiksinti duymamıza neden olacak bir görüş olan Türk-İslam sentezi doğdu. Türkçü bir parti kurulmasını dört gözle bekliyoruz ve inanıyoruzki fikirlerimizi doğru yansıtabileceğimiz bir ortamda ırkçılık insanlara doğru bir şekilde tanıtılabilir. Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
11 sene kadar önce İstanbul'daki öğrenciliğim sırasında 4 ya da 5 ay süren bir ülkü ocağı maceram olmuştu.Neden? Sanırım o zamanlar başına milliyetçi yazılınca bir partinin milliyetçi olduğunu sanacak kadar saf olduğum için olabilir.Zaten orada düşüncelerimi açıkladığımda hemen kafatasçı ilan edildim.Daha sonra da vebalıymışım gibi benden uzak durulmaya başlandı.Daha sonra farkettim ki sadece ülkü ocağında değil her yerde "faşist, nasyonel sosyalist, kafatascı , dinsiz, zındık (bu iltifatı bir aczmendiden almıştım), chp'li , şamanist, fanatik Kemalist" gibi bir takım sıfatlar adımla beraber anılmaya başlandı.29 yaşıma geldim tek değişen benim sıfatlara bir de ERGENEKONCU eklendi.
Atsızcı_16 bunları niye yazdım.Ben uzunca bir süre bu durumun bana özel olduğunu sandım.Ama merak etme sitedeki ırkdaşlarımızın hepsi aynı şeyi bir şekilde yaşamıştır.Yüzyıllardır araplaştırılmaya çalışılan bu insanların bizim düşüncelerimizi hemen anlamasını da bekleme.Bizim bütün derdimiz koyun değil keçi olmamızdan.Bizi güdemiyorlar ya o çok zorlarına gidiyor. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Chp ye gelince,Atatürkümüz'den sonra ülkeye zerre faydası olmayan ama laiklik konusundada Çelik gibi bir irade gösteren partidir. Sizin bahsettiğiniz anti pati büyük oranda Deniz Baykal Yüzünden oluşmaktadır. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Elbette haklısınız. Mhp son seçimlerden önce rolünü Oscar'ı hak edecek biçimde iyi oynadı. Ben zaten her seferinde Mhp'ye oy veren kandırılmış insanlarımızı diğer çapulcu sürülerinden ayrı tutmuşumdur. Zira 22 Temmuz'dan önce akp'ye alternatif olabilecek tek oluşum Chp-Mhp koalisyonu gibi gözükmekteydi. Ancak ihanet odağı olan malum parti ılımlı islam'a giden yolda feto ve ekibi tarafından kendisine biçilen görevi yerine getirmek için kendisine inanlara ihanet etmekten çekinmemiştir. Sonuçta laik Türkiye Cumhuriyeti'nin meclisinde laikliği savunan tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ve onun da temsil gücünün ne kadar az olduğunu üzülerek görüyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Benim demek istediğimi anlamadınız galiba...
Siz tek çare Chp diyorsunuz,ben onlarla alakamız yok diyorum,yukarıda da belirttim. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
bence günümüz Türkiyesinde karşımıza almamız gereken en son topluluktur Chp ve onun seçmenleri. O kadar ihanet odağı varken Chp üzerine eğilmenizi anlamakta güçlük çekiyorum... |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Lolan, alternatif bir parti sunamıyorsan laf olsun diye eleştiri yapmayacaksın. Akp'li basının etkisinde kalmış gibisin. Chp daha ne yapacaktı, aslanlar gibi tek başına savaş veriyor? Chp'nin muhalefet etmiş olmak için muhalefet ettiğini gösteren bir örnek verir misin? Veya Akp'nin doğru yapıp da, Chp'nin hayır dediği bir şey. Türkçü bir parti kurulana dek en azından laik cumhuriyetin kalesi olan tek partiye laf etmek, Türkçü bir partiyi ancak hayaller aleminde aramak olur. Biz hayatmızda ilk kez Chp'yi destekledik, bunun nedenleri otağda bir oku ondan sonra yorum yaparsın.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
AKP'li basından etkilenmedim.Benim dediğim şeyde dikkat ederseniz sizinkilerle aynı.Sadece CHP'nin devletin başına geçerse iyi birşeyler yapma olasılığının düşük olduğunu söyledim.Çünkü bana göre Deniz Baykal yetenekli bir lider değil. CHP'nin laiklik konusunu biraz abartmış olabilirim,kusura bakmayın.CHP'nin hareketleri benim Türkçü fikirlerimle örtüşmediği için böyle bir tepki vermiş olabilirim.Dediğiniz gibi CHP,AKP ve MHP ittifağına karşı laiklik mücadelesi veriyor.Ama bana göre İnönü zamanından itibaren parti o kadar yanlış yönetildi ve tanıtıldıki,o zamana kadar partinin destekçisi olan halk şimdi ümmetçilere oy veriyor.Eğer Deniz Baykal tam bir lider olsaydı halkın partisini şeriatçılara karşı ezdirmezdi diye düşünüyorum. Otağa ayrılık getirecek bir ileti olduğunu düşünüyorsanız lütfen beni affedin ve hemen yazımı silini.Otağın içinde fikir ayrılıkları çıkması durumunda bu olaya en çok üzülen ben olurum. Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bir anlamda demek istediğim de,
Başbuğ'dan sonra CHP'nin tamamen bize uzaklaşması. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben hiçbir partiyi tutmuyorum, geçen seçimde Atatürk'ün partisi olduğu için Chp'ye oyumu verdim çünkü daha iyi bir seçenek yoktu. Laikliğe bir tek onlar sahip çıktılar. Çevremde Genç Parti'ye oyunu verenler vardı, sırf tayyib'e hesap sorar diye, ama onu da batırdılar. Ortada bir Türkçü Parti olmadığına göre şu an için, bir dahaki seçimde de oyumu yine Chp'ye vermekten başka çarem yok.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kardeşim, Chp'nin kifayetsiz ve basiretsiz kadrosundan kimsenin birşey beklediği yok. Ama Chp'nin kifayetsiz ve basiretsiz kadrosu, Akp'nin ve Mhp'nin kifayetsiz ve basiretsiz olmalarının yanında hıyanet içinde olan kadrolarından daha üstün durumda. En azından çağdaşlık, laik cumhuriyet ve Atatürkçülük konularında çok duyarlılar. Durum böyle iken ve başka bir seçenek yokken, kendi partimiz olana dek insafsız olmak ve kötülerin iyisi olan bir partiyi desteklememek biz Türkçülere yakışmaz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|