![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
CHP'li vekile BÖLÜCÜ fişlemesi
Batı Çalışma Grubu'nun Kılıçdaroğlu'nu da 'Kürtçü bölücü' diye fişlediği ortaya çıktı Batı Çalışma Grubu’nun, SSK'nın başında olduğu dönemde, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nu da adım adım izlediği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, “Kürtçü - bölücü” diye fişlenmiş.
28 Şubat döneminde irticai faaliyetleri izlemek üzere oluşturulan Batı Çalışma Grubu'nun (BÇG) sadece dindarları değil çeşitli etnik grupları ve sol görüşlü bürokratları da fişlediği ortaya çıktı. Kurulduğu 28 Şubat 1997 tarihinden itibaren öğretmenlerden müsteşarlara, memurlardan özel sektör yöneticilerine kadar her alanda 'irtica'ya bulaştığı iddia edilen kişileri takip eden BÇG'nin dönemin SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu'nu da yakın mercek altına aldığı ortaya çıktı. BÇG arşivinde yer alan yüzlerce sayfalık belgelerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun çalıştığı dönemde kurumda Kürtçü, mezhepçi ve bölücü faaliyetlerde bulunduğu iddia ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun başkanlığı döneminde 10 bine yakın kişinin işe alındığına dikkat çekilirken, söz konusu şahısların tamamına yakınının 'Alevi - Kürt' olduğunun altı çiziliyor. Ayrıca 100'den fazla PKK ve TKLP terör örgütü mensubunun da kritik noktalara yerleştirildiği belgeleriyle ortaya konurken, "Haklarında kamu hizmetinden ömür boyu men kararı olan çok sayıda örgüt mensubu kritik noktalarda işe alınmıştır. Bilmediğimiz herşey zamanla ortaya çıkıyor ,bunlar gibi daha ne bilmediğimiz hainler ortaya çıkacak kim bilir.Birde bu vekil CHP grup başkan vekili, ben anlamıyorum bu adamlar hiç korkmuyorlar mı bir gün bu yaptıklarım ortaya çıkar sonra ben nasıl hesap veririm diye hepsi aynı bu hainlerin yazıklar olsun diyorum,yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senden; Mhp'li Türklük, Atatürk ve Laik Cumhuriyet düşmanı ve kürt kardeşçisi Yankee ürünü partinin devşirmelerinin de marifetlerini yazmanı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Yüreğin varsa korkmadan hangi partiye oy verdiğini de bir yazıver.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Gök Yeleli Ağabey'in de dediği gibi Atsızcı düşünce yolunda iseniz ne Ulu Başbuğ Atatürk'ün adını kullanarak siyaset yapanlar, ne milli-dini duyguları sömürlenlerin siyaseti izlenmelidir.
Hatta benim görüşüm, Atsız Ata ya da Kutlu Başbuğ'un fikirlerinin, ülkülerinin bu güne kadar bir partiye sığdırılamadığıdır. Çünkü bunu yapmak sadece fikir ve ülküleri anlamış olmayı, üstün bir zeka ve bilgi birikimine sahip olmayı gerektirmez; aynı zamanda(bütün dünyanın karşı çıktığı fikirler olduğundan) cesaret, azim ve çaba gerektirir. Bu yola baş koyan ve hiç bir tehlike karşısında yolundan dönmeyen Çağatay Ağabey'i de biz Türk-Türkçü-Atatürkçü-Atsızcıların örnek alması gerektiği görüşündeyim.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim dikkat çekmek istediğim konu yazının içeriğinden ziyade bir kelimeyle ilgili, yazının belli yerlerinde batı çalışma grubunun yaptığı işlemler için sürekli '' fişlemek '' kelimesi kullanılmış.
Büyük Türk ordusu bünyesinde kurulmuş olan bir birimin faaliyetlerine '' fişlemek '' kelimesini kullanmak sanki ordumuzun bu biriminin gayrı meşru birşeyler yaptığını ve bu durumu kınıyormuş gibi bir mana uyandırıyor. Büyük Türk ordusuna gönülden bağlı biz Türkçüler için ordumuzun bir birimine böyle ifadeler kullanmak söz konusu olamaz, bu tür ifadeler tamamen yazarına aittir.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşın haber kaynağı sanırım,ya Yeni Şafak, Yada zaman olsa gerek?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
ben daha oy verecek yaşta değilim malesef.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu zevatın yerleştirdiği ne olduğu belirsizlere alevi kro demeyelim çünki böyle bir şey yok kro kro'dur asla ve katiyen alevi olamaz alevilik orta asyadan TÜRKMEN'lerin getirdiği bir gelenek görenek yaşam tarzıdır, ayriyeten fişleme kelimeside yakışmamış Ordumuz üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiştir daha doğru olurdu, bu başkan vekili olacak şahsında böylebir iş yapmışsa bir an önce yargılanmasını dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yahu bu haber dün akşam Samanyolu'ndaydı. Kanalları gezerken rastladım ve küfrederek değiştirdim. Ne kadar acı ki bu tarz fetocu, akpci propagandalar TÜRK OTAĞI'nda bile haber değeri buluyor.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Tahmin ettiğim gibi bu haber DİN profilli haber kanallarından çıkmadır.Bu aralar çapraz propogandacıların çoğalmasıda çok düşündürücüdür. Kendilerinimi tatmin ediyorlar yada Kimlik bunalımındalarmı anlayamadık! |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Çok şükür düşmanımızı tanıyoruz. Ancak yapım gereği samanyolu ya da benzeri yayın organlarının özellikle haber bültenlerini izleyebilecek soğukkanlılığım olduğunu sanmıyorum. Televizyonu parçalayabilirim çünkü...! |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aleviliğin orta asya dan gelen kültürümüzün ve dinimizin Anadolu daki yansıması olduğu ve bir çok ortak özelliği bulunduğu bugün yüzlerce sosyolog tarafından kabul edilmiş durumda.
En önemlisi TTK başkanı Yusuf Halaçoğlu bu konuya çok önem vermekte ve bu konuda araştırmaları ilerletmektedir. Neyazıkki bu kanı bozuk kürdofiller Halaçoğlunun deyimiyle ermeniler,hristiyanken biz kürdüz diye çıkıvermiş ve namaz kılmamak için bektaşi tekkesine girmişlerdir. Şuan Türkiyemizi bozdukları gibi ozaman Bektaşi tekkesinide bozmuşlardır. yoksa bu kansız ların orta asyadan gelmedikleri dillerinden kültürlerinden tiplerinden vs. çok rahat görülebilir. bu konuda örnek vereyim. Benim inancımda dünyevi meselelerden arınıp özüne dönerek tanrıya ibadet edebilmek için kımız yada herhangi bir içki içilir. bu tanrıya kurban sayılır. Alevilerde de Dem denilen şey tam olarak bunun karşılığıdır. yine benim inancımda Kam kopuz çalarak ibadeti yönetir. Alevilerde de Dede ler saz çalarak ibadeti yönetir. kapı eşiğinin kutsal sayılıp üstüne basılmamasına kadar nice ortak inançlarımız var. osmanlının baskıcı yönetiminden sonra aleviler ATA ya dört elle sarılmıştır ve bugünde cumhuriyet ve laikliğin en büyük savunucusu olmuşlardır. burda yarı dini bir konu tartışmayı kesinlikle istemezdim ama asıl anlatmak istediğim kültürel benzerlikler. dikkat ederseniz alevilerin dini inancına değinmedim. Dilerim Alevi adı ile bu kansızların adı birdaha aynı cümlede geçmez...
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KUTALMIŞ Irkdaşım bende tam bunu anlatmak istemiştim sen anlatmışsın teşekür ederim esenlikler dilerim. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bÖlÜcÜ , chp'li , fişlemesi , vekile |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|