Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.12.2007, 03:27   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 8
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
cingenelerin techir edilmesi

pis kara budun hint irkinin turkeline sizmis topluluklaridir cingeneler.hepimiz ulug turkculer olarak kurdun;arabin;ermenin;rumun tehlikesini biliyoruz,ama lazlarin ve cingenelerinkiyle daha az ilgileniyoruz.halbuki dilenciler;yankesiciler;tinerci;bicak ceken cocuklar hep bu cingenelerden;romanlardan olusuyor. kurdofil arap medyasi ise cingeneleri;lazlari anlatan diziler (cennet mahallesi;firtina;gul beyaz v.b) gecmis senelerde cekmisti....bu bakimdan budunumuzun turkcu ahlakinin saglanmasi icin bu cingeneleri temizlememiz gerekiyor. en azindan buyuk sehirlerde yasiyorsak; ve ulug vatanimiz adina askerlik yapma olanigimiz bulunmuyorsa bu cingeneleri turkcu yontemlerle cezalandirmak gorevimizdir.atsiz ata hintlerin dunyanin en soysuz milletlerinden biri oldugunu belirtmistir...bu tehlikeye dikkatinizi cekmek isterim kandaslarim.cingeneler techir edilmeli.
baga tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.12.2007, 05:35   #2 (İleti Bağlantısı)
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır

evrenbey adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 24
Alıntı:
baga tarkan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
pis kara budun hint irkinin turkeline sizmis topluluklaridir cingeneler.hepimiz ulug turkculer olarak kurdun;arabin;ermenin;rumun tehlikesini biliyoruz,ama lazlarin ve cingenelerinkiyle daha az ilgileniyoruz.halbuki dilenciler;yankesiciler;tinerci;bicak ceken cocuklar hep bu cingenelerden;romanlardan olusuyor. kurdofil arap medyasi ise cingeneleri;lazlari anlatan diziler (cennet mahallesi;firtina;gul beyaz v.b) gecmis senelerde cekmisti....bu bakimdan budunumuzun turkcu ahlakinin saglanmasi icin bu cingeneleri temizlememiz gerekiyor. en azindan buyuk sehirlerde yasiyorsak; ve ulug vatanimiz adina askerlik yapma olanigimiz bulunmuyorsa bu cingeneleri turkcu yontemlerle cezalandirmak gorevimizdir.atsiz ata hintlerin dunyanin en soysuz milletlerinden biri oldugunu belirtmistir...bu tehlikeye dikkatinizi cekmek isterim kandaslarim.cingeneler techir edilmeli.
dostum gülbeyaz ve firtina adlı diziler karadeniz Türklerini anlatan dizilerdi üçbeş tane mohti için koca karadenizi de laz yaparsan çok gücenirim bir karadenizli Türk olarak ama şunu söyliyim ki ne gülbeyaz dizisini nede fırtina dizisini hiç sevmedim çünkü bu gibi diziler üçbeş mohtiden çok bölgenin enbüyük etnik grubu olan Çepniler, Kıpçaklari aptal salak gösterdiğini söyliyebilirim ve şunuda hatirlatirim değerli kardeşim Türkçülüğün en yüksek olduğu bölgede karadeniz bölgesidir ve şunuda unutma değerli kardeşim adını fikirlerini benimsediğimiz H Nihal Atsiz merhumda karadenizlidir
evrenbey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.12.2007, 05:46   #3 (İleti Bağlantısı)

sanirim bu kardeşimiz bütün doğu karadeniz deki insanlari laz biliyor değerli kardeşim lazlar sadece rizenin pazar ardeşen findikli artvinin hopa arvahi birazda borçka ilçeleride yaşarlar ve bölge Türkleri tarafindanda onlara mohti denir ayrica ne kadar doğrudur bir rivayete görede yine rize ili hemşinve çamlıhemşin ilçelerindeki ahaliyede ermeni kökenli olduklari söylenir ve yine trabzon ilinin sayısi 7 8 i bile geçmiyecek rum dönmesi köylerde vardir ama hepsinide toplasan Türklerin sayisinin 100 de 1ri bile değildir değerli kardeşim
Alt 05.12.2007, 09:18   #4 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 8
Alıntı:
evrenbey adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
sanirim bu kardeşimiz bütün doğu karadeniz deki insanlari laz biliyor değerli kardeşim lazlar sadece rizenin pazar ardeşen findikli artvinin hopa arvahi birazda borçka ilçeleride yaşarlar ve bölge Türkleri tarafindanda onlara mohti denir ayrica ne kadar doğrudur bir rivayete görede yine rize ili hemşinve çamlıhemşin ilçelerindeki ahaliyede ermeni kökenli olduklari söylenir ve yine trabzon ilinin sayısi 7 8 i bile geçmiyecek rum dönmesi köylerde vardir ama hepsinide toplasan Türklerin sayisinin 100 de 1ri bile değildir değerli kardeşim

Evrenbey kandasim benim de zurriyetim karadenize dayanir;ben de bir trabzonluyum. karadenizin en saglam turk golu oldugunu dolayisiyla ecdadimdan bilirim.yalniz bu zikrettigim diziler daha cok o demokratik haklar denilen zehir dolu beynelmilal sacmaligin cercevesinde karadeniz diye bir avuc laza agirlik vererek yapilmis dizilerdir.ornegin bunlarin birinde kazim koyunca denilen pis kuba latinlerinin hayrani kizil tamunun koministi oynamisitir..ayrica lazlari kafkas irkindan sayamayiz onlar melez rum ve ermeni ile asagilik bir budun kisvesine kavusmus pontlar;mengrenlerdir. lazlar kafkas irkindan olsa iskitler diye andigimiz Altay gocmeni Kafkasyayi egemenlik altina alan Turk boyunu laz saymak;daha dogrusu lazlara turk demek gerekecekti.ama atsiz atanin dedigi gibi boyle bir sey yoktur.laz irki basitce o pis ermenilerin;rumlarin asagilik bir avamidir.lazlarin sayisi elbette bir hictir ama karadenizdeki misyonerligin tesiriyle sanki cok fazlaymis gibi gosterilmektedir.ne diyelim;dediklerine katiliyorum.

Tanri Turku korusun.
baga tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.12.2007, 17:08   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

erbayhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 48
o çöplerden çıkan , insanlara bulaşan aşağılık insanlar
sorulunca ekmek parası denen niye başka iş mi yok denildiğinde
sevdiğimiz iş bu diyerek alçaklıklarını gösteren , bir ırk demeye bile dilim varmıyor sonuna kadar destekliyorum çingenelerin Türkiyede işi yok daha birçok kişiler gibi techir şart
erbayhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.12.2007, 17:34   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Yunanlı ajanlar uzun süredir bölgeye kanca atmıştır. Burda ki halka siz aslında Helensiniz diyorlar ve gençleri okumak için Yunanistan'a götürüyorlar. Burda ki halkın bir kısmı gerçekten de Rum asıllı. Fakat tabiki bir azınlık. Benim de kökeni Rize taraflarında ki Kıpçak Türklerine dayanır.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.12.2007, 18:25   #7 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Kubilay Kagan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Yunanlı ajanlar uzun süredir bölgeye kança atmıştır. Burda ki halka siz aslında Helensiniz diyorlar ve gençleri okumak için Yunanistan'a götürüyorlar. Burda ki halkın bir kısmı gerçekten de Rum asıllı. Fakat tabiki bir azınlık. Benim de kökeni Rize taraflarında ki Kıpçak Türklerine dayanır.
çok yerinde bir tespit öz kardeşim çok ta önemli bir konu ama ben orakadi topraklarimdan kandaşlarimdan adım gibi emin im trabzon rize giresun gümüşhane bayburt kale gibi karşilarindadir tabi tebbir alınmasida şarttır benim ama bir trabzonlu olarak gülbeyaz fırtina tatli kız fadime gibi diziler kanima dokunmuyor desem yalan söylemem bu diziler mohtilerden çok bölgedeki Türkleri aptal salak gibi kasıtlı göstermeleri ve bölgemizi sadece temel fıkralari ile lanse edilmesi buna göre salakça dizililer yapilmasi bir karadenizli olarak beni son derece rencide ediyor karadeniz bölgemiz bu kadar yiğit insanlar halk kahrmanlari yetiştirmiş bir bölge olarak neden bu halk kahramanlarinin hikayeleri sinema ve yahut dizi olmaz topalosman ipsiz recep metozade mustafa gibi insanlarimizin neden hikayeleri sinema ve dizi olmaz ve yine bu bölge H Nihal Atsiz gibi saygıdeğer bir insani yetiştirmiş tir neden bu insanlarimizin hikayeleri anlatılmazda fıkraların salaği temel ile hep özleşleştiriliiriz ve aşalık fıkralar ile hep anılırız karadeniz bir topal osmandir bir ipsiz receptir yahya kaptan dir metozade mustafadir mataraci ağadir of direnişidir H Nihal Atsizdir bu gerçekler neden hep diğerleri tarafindan gözardi edilir
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler