![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
cingenelerin techir edilmesi
pis kara budun hint irkinin turkeline sizmis topluluklaridir cingeneler.hepimiz ulug turkculer olarak kurdun;arabin;ermenin;rumun tehlikesini biliyoruz,ama lazlarin ve cingenelerinkiyle daha az ilgileniyoruz.halbuki dilenciler;yankesiciler;tinerci;bicak ceken cocuklar hep bu cingenelerden;romanlardan olusuyor. kurdofil arap medyasi ise cingeneleri;lazlari anlatan diziler (cennet mahallesi;firtina;gul beyaz v.b) gecmis senelerde cekmisti....bu bakimdan budunumuzun turkcu ahlakinin saglanmasi icin bu cingeneleri temizlememiz gerekiyor. en azindan buyuk sehirlerde yasiyorsak; ve ulug vatanimiz adina askerlik yapma olanigimiz bulunmuyorsa bu cingeneleri turkcu yontemlerle cezalandirmak gorevimizdir.atsiz ata hintlerin dunyanin en soysuz milletlerinden biri oldugunu belirtmistir...bu tehlikeye dikkatinizi cekmek isterim kandaslarim.cingeneler techir edilmeli.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
|
sanirim bu kardeşimiz bütün doğu karadeniz deki insanlari laz biliyor değerli kardeşim lazlar sadece rizenin pazar ardeşen findikli artvinin hopa arvahi birazda borçka ilçeleride yaşarlar ve bölge Türkleri tarafindanda onlara mohti denir ayrica ne kadar doğrudur bir rivayete görede yine rize ili hemşinve çamlıhemşin ilçelerindeki ahaliyede ermeni kökenli olduklari söylenir ve yine trabzon ilinin sayısi 7 8 i bile geçmiyecek rum dönmesi köylerde vardir ama hepsinide toplasan Türklerin sayisinin 100 de 1ri bile değildir değerli kardeşim
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Evrenbey kandasim benim de zurriyetim karadenize dayanir;ben de bir trabzonluyum. karadenizin en saglam turk golu oldugunu dolayisiyla ecdadimdan bilirim.yalniz bu zikrettigim diziler daha cok o demokratik haklar denilen zehir dolu beynelmilal sacmaligin cercevesinde karadeniz diye bir avuc laza agirlik vererek yapilmis dizilerdir.ornegin bunlarin birinde kazim koyunca denilen pis kuba latinlerinin hayrani kizil tamunun koministi oynamisitir..ayrica lazlari kafkas irkindan sayamayiz onlar melez rum ve ermeni ile asagilik bir budun kisvesine kavusmus pontlar;mengrenlerdir. lazlar kafkas irkindan olsa iskitler diye andigimiz Altay gocmeni Kafkasyayi egemenlik altina alan Turk boyunu laz saymak;daha dogrusu lazlara turk demek gerekecekti.ama atsiz atanin dedigi gibi boyle bir sey yoktur.laz irki basitce o pis ermenilerin;rumlarin asagilik bir avamidir.lazlarin sayisi elbette bir hictir ama karadenizdeki misyonerligin tesiriyle sanki cok fazlaymis gibi gosterilmektedir.ne diyelim;dediklerine katiliyorum. Tanri Turku korusun. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
o çöplerden çıkan , insanlara bulaşan aşağılık insanlar
sorulunca ekmek parası denen niye başka iş mi yok denildiğinde sevdiğimiz iş bu diyerek alçaklıklarını gösteren , bir ırk demeye bile dilim varmıyor sonuna kadar destekliyorum çingenelerin Türkiyede işi yok daha birçok kişiler gibi techir şart |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yunanlı ajanlar uzun süredir bölgeye kanca atmıştır. Burda ki halka siz aslında Helensiniz diyorlar ve gençleri okumak için Yunanistan'a götürüyorlar. Burda ki halkın bir kısmı gerçekten de Rum asıllı. Fakat tabiki bir azınlık. Benim de kökeni Rize taraflarında ki Kıpçak Türklerine dayanır.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|