![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çingene'ye TC kimliği
Vatandaşlık Yasası'yla daha önce muhacirlik bile verilmeyen Çingenelere yurttaşlık yolu açılıyor. Ahıska Türkleri ise artık vatandaşlığa alınmayacak.
Tarih: 16/03/2006 ANKARA - Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılan Türk vatandaşlığı kanun tasarısı, yurtdışındaki 5 bin 100 asker kaçağının yanı sıra Çingenelere muhacir ve vatandaş olma yolunu açıyor. Mevcut Vatandaşlık Kanunu'ndaki Avrupa Vatandaşlık Sözleşmesi'ne aykırı hükümleri temizlemeyi amaçlayan tasarı İskân Kanunu'ndaki, "Göçebe Çingeneler Türkiye'ye muhacir alınmaz" ifadesini yürürlükten kaldırıyor. Tasarı, Afganistan'dan Pakistan'a Sığınan Türk Soylu Göçmenlerin Türkiye'ye Kabulü ve İskânına Dair Kanun'u ile Ahıska Türkleri'nin Türkiye'ye Kabulü ve İskânına Dair Kanu'nu da yürürlükten kaldırıyor. Tasarı, vatana ihanet suçlamasıyla vatandaşlıktan çıkarılan Nâzım Hikmet'in vatandaşlığa dönüşünün yolunu ise açmıyor. Çünkü vatandaşlığa dönmek isteyenlerin şahsen başvurması ve Türkiye'de üç yıl ikamet etmesi öngörülüyor. Esenlikler kandaşlarım.Bir konu üzerinde araştırma yaparken bu habere denk geldim.Tarihi 2 yıl öncesi ama haberim yoktu bu kanundan.Ben gibi haberi olmayanlar için iyi oldu öğrendiğimiz.Gerçekten hayretler içinden kaldım.Açıkçası Milletimizden gizli yasalar çıktığını biliyordum da (Petrol, vakıflar vs.) çingenelere vatandaşlık pes dedirtti açıkcası.çingeneleri artık bir de vatandaşımız yapacağız.Daha çok hırsız kapkaççı dilenci lazım oldu heralde ithal etmeye başladık artık. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Doğu Anadolu'ya bu Ahıska Türkü ve sahipsiz Türkleri getirip yerleştircek bir başbakan olsa şu ülkede ama nerde..
Hem öyle demeyin, çingeneler pek kıymetlidir. Amerika bile sulukulenin yıkılmasına ve roman kültürünün bozulmasına karşıymış.. fuhuş ve kapkaç kültürü.. Y.N:PİÇ RUSLARIN OYUNLARINA GELMEYİN AHISKALI DEĞİL AHISKA TÜRKÜ. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu yasa Dengir Mir Mehmet Fırat'ın marifetidir. Adana ile Mersin yöresinde "Cono" adıyla bilinen ve nüfusu yaklaşık 8.000 civarında olan çingene topluluğunu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yapıp oylarını alabilmek amacıyla bu yasayı çıkarttırdı.
Dengir Fırat aslen Adıyamanlı olmasına rağmen seçim bölgesi Mersin'dir. Bu Conoların tümü son genel seçimde Mersin'de ikâmet ediyormuş gibi gösterilerek oy kullandılar ve pek tabii ki AKP'ye, yani Dengir Fırat'a oy verdiler. Conolar olmasa Fırat'ın son genel seçimde işi zordu çünkü Mersin'de DTP ve MHP de güçlü... Türkiye'deki diğer çingenelerin tümü zaten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır; sadece bu Cono denilenlerin uluslararası statüsü "haymatlos" (siyasî literatürde "vatansız" anlamına geliyor) idi. Bunlar 1940'lı yıllarda Bulgaristan'dan Türkiye'ye sürülen ve Çukurova bölgesine yerleşip 7'den 70'e suç işleyerek hayatlarını sürdüren rezil yaratıklardır. Bunların komün hâlinde yaşadıkları gecekondu semtlerine polis bile girmeye çekinir. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiye'de Türk kültürü sistemli bir çalışmayla yok edilirken, belli bir kesim gayr-î Türklere ve onlara ait her şeye büyük önem veriyor. Çingenelerin bir kısmının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmadığını ve bunlara da şimdilerde siyâsî hesâplarla hüviyet verileceğini yeni öğreniyorum. Görsel basında bu iğrenç insanlara dair diziler, yarışmalar düzenleniyor; türlü yöntemlerle Türk vatanını etnik bir mozaik hâlinde göstermeye çalışılıyor. İşin en üzücü yanı ise her türlü etnik grubun sesinin çıktığı, adı Türk olan bu memlekette sadece Türk'ün esâmesi okunmuyor.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Evet bu Cono denen köpekler özellikle Adana Mersin otabanında hırsızlık gasp dahil her tür adi suç işliyorlar.
Türkiye Cumhuriyeti kimliğinde illa değişiklik olacaksa , ırk hanesi eklenmeli diye düşünüyorum.Başımızdaki zatta ırk hanesine gürcü yazsın, bu yasanın çıkmasını sağlayan dingil denen eniğinde ırk hanesine kıro ......... yazılmasını çok isterim.
Tanrı Dağları'nın önünde elinde meşale tutan bir BOZKURT OLSUN, bu meşale Türkiye Cumhuriyeti"nin ilminin ifadesi olsun. ERGENEKON"dan çıkmamızda kılavuz olan BOZKURT, TÜRKLÜĞÜN Anadolu topraklarında ki yeni devletinin kuruluşunu ifade etsin.ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu ezik cingenelerin koluna ben adi cingeneyim, kol banti taktirilacak.Boylece kolayca desifre olacaklardir.Zaten suratlarindan belli cingene olduklari ama olsun sirf ezmek icin kolay bir yol.
Tabi diger devsirmelerinde taninmasi icin belli amblemler takilmali giysilerine.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
Çingelelerin ne mal olduğu bellidir.Çingeneler nasıl ortaya çıkmıştır?Çin ve Gene isimli iki özkardeşin evlenmesi sonucu ortaya çıkmış ahlaksız,pislik,bir tenyadırlar.
"Türk bu ülkenin yegane efendisidir. Yegane sahibidir.Saf Türk olmayanların bu ülkede bir tek hakları vardır, hizmetçi ve köle olma hakkı, dost ve düşman hatta dağlar bu hakikati görsünler" MAHMUT ESAT BOZKURT |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sadece Türkiye'de "Çingene" veya "Roman" diye anılıyorlar. Bunlar aslen Hispanik bir kavimdir. Bir kısmı da Slavlar ile karışmıştır. Çin ve Gene adlı iki öz kardeşin evlenmesinden türedikleri iddiası ise Necip Fazıl'a aittir ve mitolojik bir efsane kadar uydurmacadır. Her duyduğunuza veya okuduğunuza inanmayın... Araştırın, doğrusunu öğrenmeye çalışın. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
Teşekkürler yöneticim,ben bu şekilde biliyordum.Doğruyu öğrenmiş oldum.
Bu çingenelerin suratlarına bakıldığında ne mal oldukları ortada zaten.
"Türk bu ülkenin yegane efendisidir. Yegane sahibidir.Saf Türk olmayanların bu ülkede bir tek hakları vardır, hizmetçi ve köle olma hakkı, dost ve düşman hatta dağlar bu hakikati görsünler" MAHMUT ESAT BOZKURT |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çingenelerin hint kökenli olduklarını bugünkü pakistan topraklarından dünyaya yayıldıklarını biliyorum.
Tıpkı soydaşları hintler gibi bengaller gibi üremekte ve yayılmakta üstlerine yok. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Cengiz Hanın Fedaisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çingeneler, tarih boyunca gittikleri her ülkeden kovulmuş , yada o ülkede dışlanmışlardır.Akp yönetimi ise onlara kimlik veriyor.Olacak iş değil. T.T.K.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Dikkat ederseniz tüm çingeneler kapkara değildir; şarkıcı Sibel Can gibi beyaz tenli, renkli gözlü çingeneler de vardır. Özellikle de İzmir'in Basmane semtinde yaşayan çingenelerin çoğu beyazdır. Bunun sebebi çingenelerin bir kolunun Balkanlar'da Slavlar ile karışmış olmasıdır. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Millet olamamışlardır. Aslında bir ırk olduklarıda söylenemez. Kırma bir kültürün yokolası simgeleridir onlar ve yokolacaklardır.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çingene'ye , kimliği , tc |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|