Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.02.2007, 13:21   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 16
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
CIRCIR BÖCEĞİ TÜRKCÜLÜĞÜ

Saygı değer TÜRK MİLLETİNİN evlatları

Öncelikle esenlikler dilerim, malum şu son zamanların TÜRKLÜĞÜN lehine değilde aleyhine işlediği bir zaman diliminden geciyoruz.Öyle olaylarla karşılaşıyoruzki insanın isyan etmemesi mümkün değil, hangisini anlatsak bir kaç sayfa alır. Aslına Bakarsanız bu şer gibi gözüken olaylar TÜRK MİLLETİNİN uyanışına etkisi olabilir diyede düşünüyorum daha doğrusu düşünüyordum. Bi bakıma öyle algılıyordum.

Ama cok üzgünümki kendisini TÜRKCÜ yada MİLLİYETCİ olduğunu iddia eden kardeşlerim şu iki üç haftadır yapılan HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MUSTAFA KEMALİZ ve HOCAALİ katliamıyla ilgili mitiklere ilgisiz olduğunu göstermiştir. Şahsım adıma bu iki mitingede gittim, ve cok üzüldüm ilgisizlik ve duyarsızlıklar hat safhada, işte bu yüzden başlığı cırcır böceği TÜRKCÜLÜĞÜ koydum, acaba sadece konuşuyor veya sanal alemdenmi ahkam kesiyoruz, gayesi büyük olan insanlar meydanlarda yok, gayesi beş para etmez insanlar herangi bir olayda meydanlarda, ayın onbirinde beyoğlunda geniş katılımlı bir mitink daha var bakalım ne olacak, korktuğum başıma gelmez ümidiyle o mitinke de katılıcam

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

TAKSİME VEYA BEYOĞLUNA GİDEMEYEN TÜRKCÜLER ACABA TURANA NASIL GİDECEK???
SARIKAMIS Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.03.2007, 00:12   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 922
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sevgili kandasim simdilik Tayyip'den tez bir sekilde kurtulmamiz gerek . O hallolduktan sonra bizim gibi düsünen Türkler daha aktif olacaktir.

Etiketler
bÖceĞİ , circir , tÜrkcÜlÜĞÜ

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler