![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
COHREQANLI VE GAMOH HAKKINDA! (Türkçü GAMOH'un maskesi dustu!!! )
ESENLIKLER! GAMON (GÜNEY AZERBAYCAN MILLI OYANIS HEREKATI)ASLINDA GÜNEY AZERBAYCANDA fars ESARETINDE KALAN TÜRKLERIN ÜYE OLDUKLARI BIR HERAKAT. COHREKANLI NYU YORKA GIDENE KADAR BU HERAKATA GÜNEY AZERBAYCAN TÜRKLERİNİ BİR ARAYA GETİREN MERKEZ KİMİ BAKMAK OLARDİ. LAKİN KENDİNİ LİDER İLAN ETDİKDEN SONRA VE ANİDEN ABD-YE MUHACİRET EDEN COHREKANLİNİN ASİL YÜZÜ ACİLMAYA BASLADİ. ETRAFİNDAKİ İNSANLARA ONU SAKLAMAK İCİN VERDİYİ EMİRLER, ONLARDAN İSTİFADE EDEREK HEREKATİ KENDİ CİKARLARİNA GÖRE İDARE ETMESİ ZAMAN-ZAMAN ETRAFININ SEYRELMESİNE SEBEB OLDU. BUNDAN SONRA ONDAN AYRILAN İNSANLARA ÖLÜM HÖKMÜ CIKARARAK HAKİMİYYETE GELDİYİNDE ONLARI VATAN HAİNİ OLARAK ÖLDÜRTECEYİ İLE İLGİLİ CIKISLAR DA ETDİ. DAHA SONRA ONUN CIKISLARINDAN BÖYLE ANLAMA GELİNDİ Kİ, BU İNSAN TÜRKÜN EN BÖYÜK DÜSMANLARINDAN OLAN kürdlerle HİC BİR DUSMANCILIĞI YOK, HATTA GÜNEY AZERBAYCAN ÖZGÜR OLDUKDAN SONRA kürdüstanla İYİ KOMSU OLA BİLECEKLERİNİ SÖYLÜYORDU. BEN DEDİKLERİMİ KANITLAYA BİLİRİM. MESELA, BU GÜNLERDE BRÜSSELDE DİLLE İLGİLİ KECİRİLEN TOPLANTIDAN SEKİLLERE BAKIN. ORDA ASILAN CÖHREQANLININ BAYRAĞININ YANINDA HANSI BAYRAĞIN ASILDIĞINI VE ONLARIN KİMLERLE İS BİRLİYİNDE OLDUKLARINI KENDİNİZ GÖRÜN. BİR ACIKLAMA DAHA- ORDA AYNEN AZERBAYCAN BAYRAĞINA BENZER LAKİN BAYRAĞIN TAM ORTASINDAN BEYAZ HATLA AYRILMIS BİR BAYRAK DA VAR. BU AZERBAYCANIN BAYRAĞI DEYİL. O DA GÜNEY AZERBAYCAN İSTİKLAL PARTİSİNİN KENDİSİ İCİN DÜZELTDİYİ BİR BAYRAKDIR. BU İNSANLAR KENDİ CIKARLARINA GÖRE AZERBAYCANIN BAYRAĞINI BÖYLE SEREFSİZ İSLERDE BİLE KULLANMAKDAN CEKİNMİRLER.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, TÜRK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: BIR DAHA COHREQANLI VE GAMOH HAKKINDA!
GÜNEY AZERBAYCANIN BAĞIMSIZLIĞI İÇİN MÜCADELE EDEN HERKES ŞEREFLİDİR KARDEŞİM.ŞU AN DOĞU TÜRKİSTANIN BAĞIMSIZLIĞI İÇİN ÇALIŞAN GURUBLARIN 9 PARÇA OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN?ÖNEMLİ OLAN BU İNSANLARIN NEFİSLERİNİ YENİP ORTAK NAKTADA BULUŞMALARIDIR.GÜNEY MUTLAKA BAĞIMSIZ OLMALIDIR.İSTER AZERBAYCANLA BİRLEŞSİN İSTER TEK BAŞINA BAĞIMSIZ OLSUN.NETİCEDE GÜNEY AZERBAYCAN BAĞIMSIZ OLDUKTAN SONRA TÜRK DÜNYASININ KARA BAĞLANTISI SAĞLANMIŞ OLACAK VE TÜRK BİRLİĞİ KURULACAKTIR.
SİZDEN RİCAM GÜNEYİN BAĞIMSIZLIĞI İÇİN ÇALIŞIRKEN FİKİR AYRILIĞINA DÜŞEN GURUPLARIN HİÇ BİRİNİ KARALAMAYINIZ.HEPSİDE BİZLER İÇİN BİR DEĞERDİR.ÖNEMLİ OLAN GÜN GELDİĞİNDE ORTAK NOKTALARDA BULUŞABİLMELERİDİR.BİZLER BUNUN SAĞLANMASINA YARDIMCI OLMALIYIK. ********* |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLİKLER! ÖNCE DEYİM Kİ, BU SİTE YÜZ FAİZ TÜRK OLANLAR İCİNDİR. BİZLER kürtlüele İS BİRLİYİ KURAN İNSANLARLA kürtden DE ASAGILIK BİR SEY KİMİ BAXIRIQ. SEN HANGİ BAGİMSİZLİKDAN SÖZ EDİYORSUN. GÜNEY AZERBAYCAN ABD-NİN İRANA HEMLESİNDEN SONRA KURULACAQ BAGIMSILIKDAN SÖZ EDİYORSAN O ZAMAN TÜRK BİRLİYİNDEN GÖZÜNÜ CEK. ABD-NİN ELİYLE KURULAN BİR DEVLET HİC BİR ZAMAN ONUN TÜRK BİRLİYİNE HİZMET ETMESİNE İZİN VERMEZ. SİZİN LİDER SOZDE kürdüstanla KOMSULUKDAN KONUSUR. O HANGİ TÜRK BİRLİYİNE HİZMET EDECEK. SONDA İSE BEN HİC BİR QRUBU KARALAMİYORUM. TÜRK VE TÜRKLÜK, HAKİMİ TÜRK DÖVLETİ KURMASI İCİN CALISANLARA VE MÜCADİLE APARANLARA SAYGIMIZ BÜYÜK.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, TÜRK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kıroistan bayrağı orada ne arıyor onun açıklamasını acilen yapıver.
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
değerli kardeşim insanları eleştirmekle bir yere varamayız.ne bayrağı olursa olsun onların niyetleri inanki sağlamdır.Bu yolda yürümek ateşler içinde yürümeye benzer.Bu çileye yüreği olmayanlar talip olamazlar.o imsanlar iranlılık kimliğini kabıul etselerdi şu an her türlü imkana sahip olurlardı.Lütfen mücadelelerine saygı duyalım ve onları anlamaya çalışalım.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkiye'nin düşmanları olan kürtleri savunuyorsan o zaman farslar da seni bellesin bizim de umurumuzda olmaz. Gamohçular. Güney Azerbaycan Türklerini temsil etmiyor. Senin gibi çapulcu satılmışları temsil ediyor. Burada mhp neyse Güney Azerbaycan'da Gamoh odur. Defol!
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
SEN YAZDIKLARININ FARKINDAMISIN. SEN NASIL BİR TÜRKSÜN. SANA TÜRK DEMEYE DİLİM DE GELMİR. SENİN İCİN YANINDA OLDUKLARININ FARKI YOK, AMMA BİZİM İCİN COK ÖNEMLİ. DOSUNU GÖSTER SOYLÜYÜM SEN KİMSİN. BİR TÜRK İCİN farsla kürdün, ya da ermeninin HEC BİR FARKI YOK. YAZIKALR OLSUN. GAMOHDAKILAR SENİN GİBİ DÜSÜNCEDEDİRLERSE HEPSİNE YAZIKLAR OLSUN. SİZLER DAHA TEHLİLELİSİNİZ. BİR AZERBAYCANLI OLARAK SENİN ADINA ADINA COK UTANDIM.
TÜRKÜN TÜRKDEN BASKA DOSTU YOXDUR!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cevap: Turkcu GAMOH'un maskesi dustu!!!
........ Tengri askina resimdeki tiplere bakin her biri birbirinden soysuzca duruyorlar.Bunlar kimler vede kimleri temsil ediyorlar.
Y. notu: Otağ kurallarına uymaya özen gösterelim. Tuva-han
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yanlış anlamadım değil mi? Bunlar mı Türkçü ? Bunlar nasıl Türkçü, nasıl Türkçülüğü temsil ediyorlar? Utanmadan kıroistani sözde temsil eden bir bez parçasının önüne oturmuşlar! Lanet olsun!
Bu gamoh bizim çapulcu mhp´yi bile solamış, helal olsun! TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
![]() Şimdi kandaşlarım hepinizde bilirsiniz ki bir kişinin sıfatına bakarak az çok ne olduğunu anlayabiliriz.Yukarıdaki fotoğraflardan ben,bıyıklı olan vatandaşın Türk;öbürünün maymun olduğu kanaatine vardım...Sizlerde aynı görüşte misiniz bilmiyorum???EĞer ki bunlar Türklük için çalışıyorlarsa(öyle diyorlar ya) pkk bayrağı arkalarına ne arıyor ve oradaki o maymun ne arıyor???? Birde aklıma takıldı?EĞer bu benim varsayım yaptığım kişiler sizcede öyleyse;yani bıyıklı olanı Türk,Ötekisi Maymun ise;sizce bu iki kişi neden bir araya gelmiştir,yani amaçları ne olabilir??(Türklük dışında) Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
.......... herif orada ay yıldız ile eşekistan bayrağı yanyana duruyor ve sende bunu makul görüyorsun... Y. notu: Otağ kurallarına uyalım. Tuva-han |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
MHP yapılanmasının benzeri bir durum bu,
Azerbaycan Türklerinin bu durumun farkına varması, vardırılması gerekir, Beyin bir uyuşturuldu mu zor düzeliyor. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Güney Azerbaycanlı soydaşlarımızı kayıtsız şartsız desteklemeliyiz. Çünkü onlar farş şövenizmi altında eziliyorlar. Faşist fars rejimine karşı ayaklanabilen her Türk birer kahramandır.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayfada yazılanları mı okumuyosun yoksa okuduğunu mu anlamıyosun?Adamlar Türk bayrağının yanına eşekistan bayrağı koymuş ve kurulacak eşekistanla iyi geçinebileceklerini söylüyorlar.Bir dahakine iyi oku.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben GAMOH lularda ''Zafere giden her yol ne olursa olsun mübahtır,meşrudur'' anlayışını görüyorum.
ABD Irak işgalinde Kürtler'i kullandı şimdi de İran'a saldırmak için Güney Azerbaycan Türkleri'ni etkilemeye çalışıyor.Özgürlük ABD eliyle gelecekse ölelim daha iyi.Öyle bir Güney Azerbaycan bağımsız değildir ABD'nin kuklasıdır ve kuklalığı ancak Kürtler gibi şerefsiz milletler kabul eder. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|