![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Cola Turka içmeyen müslüman olamazmış...
http://lopus.5u.com/cturka.swf
Irkdaşlarım,her zaman din kisvesi icerisinde zaman zamanda başka görünümlerde kendini göstermekten çekinmeyen din simsarları.Hedeflerine ulaşmak için akla mantıga sığmayan yöntemler kullanarak her zaman iyi niyetli halkımızı kandırmaktanda çekinmemektedirler. Milletimizin en hassas noktalarından bir taneside dindir.Yukarıdaki adrese eger baktıgınızda ne gibi bir tehlikeyle karşı karşıya kaldıgımızı anlayacaksınızdır.Kendi akıllarınca Cola Turka içmeyenin başı secdeye gelmezmiş.Açık açık Cola Turka içmezseniz kıldığınız namaz kabul olunmaz anlamındadır.Tanrımısınızda insanların dini veciplerini yerine getirip getirmediğine hüküm veriyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BEN TÜRKÜM VE KIMIZ İÇİYORUM.HER TÜRK KIMIZ İÇMELİDİR,ALNI SECDEYE GELMEK ZORUNDA DEĞİLDİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hayatım da böyle saçma sapan bir şey görmedim.
Ama hakkını da verelim insanı gerçeten güldürüyor. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
zaten anlamıyorum müslüman Türkün ürettiği rakı haram ama yahudinin kolası helal
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de diyorum ki ; Türk ırkının üstünlüğüne, Kür Şad Ata'dan, Atatürk'e Türk ırkının kutsallığına, Tanrı'nın gölgesi olduğuna inanmayan herkes kafirdir.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
TTK |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Beni oldukça güldürdü bu beyinsizlerin sözde reklamı, ne diyelim alnını secdeye götürecek cola turka yı üretenlere ve bu reklamı hazırlayan sivri zekalı kişiye öncelikle Tanrı akıl versin.
İşin şakası bir yana yıllardır arap kültürünü bize din diye empoze edenler şimdi ilkel arap kültürü ile amerikan uşaklığının güzel bir sentezini yapmaya başladılar, malesef Türk halkının zayıf karnı olan din konusu pek çok saf Türk' ün üzerinde ciddi bir etkiye sahip. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Demekki neymis? Agactan agaca atlamadan ve sirf muz ve fistik yemedende gerizekali bir maymun olunabilirmis. Ornekte verildigi gibi...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BÖYLE SAÇMA BİRŞEY DUYMADIM,SADAECE ÇOK KOMİK!!!
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|