![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çubuk Emniyet Amiri Kurşunlanarak Katledildi!
Ülkedeki terör bir türlü durmuyor! Kürtlerin marifeti(!) olan PKK Terör örgütü, diğer islamcı ve komünist örgütlerden de destek alarak devlete ve millete saldırılarına hiç ara vermeden devam ediyor! Tayyib gibi bir .... baştayken de bunların rahat duracakları yok!..
Ankara'nın Çubuk İlçesinin Emniyet Amiri İbrahim DÜNDAR, uğradığı bir silahlı saldırı sonucu şehit edildi! İbrahim DÜNDAR, arabasında kurşunlanmış olduğu halde ölü bulundu! Aynı gecede, Ankara'da üç cinayet daha işlendi! Bu cinayetlerin de birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum ben!.. Bunlara kim, ne zaman dur diyecek bilmiyorum! Tayyib'in demeyeceği kesin! O halde en kısa zamanda bir seçim olması lazım! Tayyib gitsin de, yerine kim geliyorsa gelsin, kötünün iyisi deriz! Ama bu adam açıktan açığa vatana ihanet ediyor!.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
EVET DEYERI KANDASIM BU SOYISIZLARI SADECE VE SADECE ASIL TURKCULER,
ATSIZCILAR DURDIRACAK, BIR CANA MILYON CAN ALACAK. YAKINDAAAAAAAAAAA NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN,
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KANDASIM COK COK GOZEL SOYLEMISEN AGZINA SAGLIK, VAR OL, YASAAAAAA
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN,
|
|
|