![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cumhuriyet gazetesinden bir Karikatür/Çizgi (yorumsuz)
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Cumhuriyet gazetesinden bir Karikatür/Çizgi (yorumsuz)
Cumhuriyet gazetesi'nden böyle bir karikatür beklemezdim.Harika olmuş.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
GÜZEL OLMUŞ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Basbug Atatürk diyor ki:
Zaman süratle ilerliyor. Milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişmesini inkar etmek olur.." Basbug Atatürk “Evet Karabekir, Arapoğlu’nun yavelerini Türk oğullarına öğretmek için Kuran’ı Türkçe’ye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım, ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler..”Basbug Ataturk Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır.. Basbug Atatürk-1926
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
EN Yüksek değer olarak TÜRKlüğünü benimseyen bir millet yaratana dek mücadeleye devam..!!!
"Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır.. Basbug Atatürk-1926" Böyle bir insanın evladı olduğum için gurur duyuyorum.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cumhurriyet gazetesine yada direkmen o yazara, yobazlardan ülkücülerden ve arap döllerinden saldırılar olabilir bundan sonra... Yada Atamızın büstüne hayınce saldırırlar... yada arapça ürüp Atamıza küfrederler.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
bu mahluklardan herşey beklenir
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cumhuriyet Gazetesinden böyle bir milliyetçilik sergilemelerini beklemezdim. Helal olsun.
Bizim kimsenin dinine karışmak gibi ya da İslam dinine hakaret etmek gibi bir niyetimiz yok ama İslamiyet diye Arap Kültürünü bize dayatırlarsa tepkimizi her zaman veririz. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğumuz öyle bir Başbuğ öyle bir devlet büyüğüki kendisinin zamanında yaşayan bütün dünya liderleri kendisinden korkmuş ve büyük saygı duymuşlardır.Bugüne baktığımızda yine Atatürk'e karşı içlerinde hayranlık var bir kıskançlık var.
Churchill : Dünyaya her yüzyılda bir yalnızca bir tane dâhi gelir bu yüzyıldaki dâhi Türk milletine gelmiştir. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arap dinine bağlanmak ırkımıza çok büyük zararlar vermiştir, bu zararların etkisini hala günümüzde de görmekteyiz.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Atatürk; Peygamber Efendimizi çok iyi tanımış, onun üstün özelliklerini çeşitli vesilelerle anlatmıştır:
O, Allah'ın birinci ve en büyük kuludur. O'nun izinde bugün milyonlarca insan yürüyor. Benim, senin adın silinir; fakat sonuca kadar O, ölümsüzdür Daha fazla bilgi için İbrahim candan'ın 'Seni anlasaydık bu hale gelmezdik' Başbuğ Atatük bunları neden söyledi o zaman? |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senin gibi ümmetçi, yobazlarda o zamanlar çoktu da ondan, Atatürk'ün ağzından yazılar yazarlardı.
Kural gereği ümmetçilik yaptığından üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
araplara Bunca sevgi ve hayranlık ya arapları tanımadıklarından yada o sami kanını taşıdıklarından dolayı.
Kanını taşıdığım sadece atalarım bana kutsaldır, banane çölün uyuzlarından. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
BAŞBUĞ'UN ASKERİ
|
Çok güzel bir karikatür.Gerçekleri tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.Benim merakım bu sözü yüce Başbuğ'umuz söylemiş midir?
Başlarım ümmetine aşığım Türk milletine!!! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|