Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.11.2007, 05:34   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ötükenden - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 165
Ötükenden Rss Beslemesi
"Cumhuriyet gelince" başlıklı yazıya soruşturma

Edirne'nin Keşan ilçesinde kompozisyon yarışmasına katılan bir ilköğretim öğrencisinin "Cumhuriyet Gelince" başlıklı yazısı için soruşturma başlatıldı.

Keşan Kaymakamı Abdülkadir Karataş, kompozisyon yarışmasında 1. kademe ikincisi olan Yekta Baydar İlköğretim Okulu öğrencisi İ.Ö.'nün Cumhuriyet Bayramı için yazdığı "Cumhuriyet Gelince" başlıklı yazısında Osmanlı padişahlarına hakaret ettiği gerekçesiyle okulun bazı öğretmenleri hakkında soruşturma başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan jüri üyelerinin gözünden kaçan bu yazı daha sonra yerel gazetelere eleştiri konusu olunca ortaya çıktı.

http://haber.mynet.com/detail_news/?...te=09Kasim2007

Yüce Başbuğ Kemal Atatürk'e hakaretler eden, cumhuriyet rejimine saldıran insanlar bizi yönetiyor.Böyle bir durumda Osmanlı padişahlarına hakaret var diye soruşturma geçiriyor öğrencimiz.Atatürke saldırsa mutlaka takdirname alırdı!..
Ötükenden adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007, 06:09   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 49
Mete Han Rss Beslemesi
Vahdettin'e hain demiş bu kardeşimiz. Çok doğru söylemiş, az bile söylemiş.
Mete Han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007, 07:04   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 27
tunas_turan Rss Beslemesi
Vahdettin hainin önde gidenidir. Kardeşimize tebrikler, ya da kim yazdırdıysa ona da tebrikler. Yeni neslin arasında böyle cevherlerin çıktığını görmek çok güzel.
Milli eğitim ve müfredatla ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, sonuçta çocuklarımızı biz eğiteceğiz, okul yalnızca tarihi bilgi verecek akademik ilerleme sağlayacak o kadar. Okulda yanlış verilen bilgiyi evde düzeltiriz o sorun değil. Bu nedenle burada Türk milliyetçisi kişilere büyük görev düşüyor. Yeni neslin içinde Türk milliyetçisi, Türkçü, Atatürkçü geniş bir kesim yaratmak bizim elimizde, okulun değil. Çocuklarımız Atatürkçü milli bilinç içinde olacak, hatta o kadar ki, bu ihanet dolu günler onları daha da millet bilincine yaklaştıracak.
tunas_turan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007, 07:16   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Vahdettin'e hain demek neden suç oluyormuş anlayamıyorum. Bunu söyleyen, Ulu Önder Mustafa Kemal'dir. Türk Milleti'ne emanet olarak bıraktığı "Nutuk" adlı ölümsüz eserinde bunu açıkça belirtmiştir. Yani bu kompozisyonu yazan öğrenci yeni bir şey söylememiş, Ulu Önder Atatürk'ün sözünü tasdik etmiş. Bu demektir ki Keşan Kaymakamı aslında bu çocuğa değil, Ulu Önder'e karşı çıkmış oldu ama Atatürk'e bir şey söyleyemediğinden hırsını bu çocuktan ve öğretmenlerden çıkartmış.
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007, 11:23   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 119
TÜRKÇÜ DEVRİM Rss Beslemesi
Keşan kaymakımı ve benzerleri Atamıza karşı kinlerini açıkça dile getiremezler ama bu olaydada görüldüğü gibi güçlerinin yeteceğini sandıkları kişilere horozlanırlar,
Atamızın kalbimize intikalinin yıldönümünde artık Türkiyede birileri duruma müdahale etmelidirler. Çünkü ne yazıkki Türk ırkı uyuşturulmuş ve fikri dünyasını malum çöl disiplinine teslim etmiş durumda. Sivil iktidarın emriyle hareket etmek Türk ırrkını yokoluşa sürüklüyor görmesi gerekenler görmeli ki inanıyorum ki yeri ve zamanını bekliyorlar. Ya da oyle inanmak istiyorum..
TÜRKÇÜ DEVRİM adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007, 11:54   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
barcinay Rss Beslemesi
"Keşan Kaymakamı Abdülkadir Karataş" Bu ismi bir yere not edelim. Bu adam tam bir Türk düşmanıdır. Çünkü Atatürk düşmanıdır. Atatürk ün sözünü yazısına alan bir öğrencinin yazısından bunu kaldırmadıkları için öğretmenlere soruşturma açıyor. Bütün Atatürk Düşmanları . aslında Türk ırkına düşmandırlar, bu adamı araştırınca eminim , kendisinin ya kürt ırkçısı olduğunu ya gürcü ya rum ya bi başka etnik grubun ırkçısı olduğunu göreceğiz.
barcinay adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007, 13:12   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kamlancu37 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 42
Kamlancu37 Rss Beslemesi
aslen Erzurum / horosanlıymış bu kaymakam.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler