![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Cumhuriyet, MHP lideri Bahçeli'yi kapıcı olarak çizdi
![]() Cumhuriyet Gazetesi'nin karikatüristlerinden Zafer Temoçin, türban yasağının kaldırılması konusunda AK Parti'ye destek veren Devlet Bahçeli'yi kapıcı olarak çizdi. Bahçeli efendi ancak bu kadar iyi tasvir edilebilirdi. Sayın Karikatüristi tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahceli hazretleri daha nasil ifade edilebilir ki? Ecevit öldükten sonra kendini yalniz hisseden Bahceli, kendini Akp`nin kollarina atti.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bunu çizen karikatüristinelleri der görmesin.
İşte sonunda Bahçeli hakettiği makamı buldu. Sen kim parti genel başkanlığı yapmak kim?
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Önündeki kağıtlar olmasa konuşmaktan aciz,iktidar yalakası bir adam anca böyle tayyip hocasının kapıcılığını yapıp aşşalıklığını tesciller.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
capulculara aciyorum
lider dedikleri adam titrek,kaypak biri |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu adam salağın teki buna başkanım diyende.Adam yakında Ecevit'e döner..
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Seçim meydanlarında Başbuğ Bahçeli diye bağıranlar artık Mücahit Bahçeli diye bağırırlar.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
aslında "bahçeli" efendiye kızmamak lazım..
netice itibarıyla , ismine yakışır bir şekilde arap kürt partisinin arka bahçesinde " bahçıvanlık " yapıyor , çiçekleri suluyor.. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
mhpli kişiler bahçeli'yi ikinci başbuğ olarak görüyor.."başbuğ"a bakın hele.akp den ısmarla politika yapıyor. bir gün kapıcılıktan yöneticiliğe yükselme sevdasıyla.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Sayın Zafer Temoçin`in keskin ve kıvrak zekasının çok güzel bir ürünü, elleri dert görmesin, kutluyorum...
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok güzel yorumlamışlar durumu.Tebrik ediyorum bu yolda gitmeye devam etsin MHP elbet hesabını soran olur Türk Milliyetçiliği laf ile savunulmaz
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Son seçimlerde aldığı oyların yarısını CHP tabanından aldı. Sebep de AKP'ye karşı CHP ile birleşip "ulusal cephe" oluşturması beklentisiydi. Bunu bekleyenler elbette büyük bir yanılgıya düştüklerini anladılar ama iş işten geçti. İşte AKP'ye muhalefet etsin diye atılan oylarla Meclis'e giren MHP AKP'ye en can alıcı 2 konuda, Cumhurbaşkanlığı ve türban konularında destek verdi.
MHP'nin, hatasını telafi etmek gibi bir lüksü de kalmadı. Çünkü eğer o türban denen nesne üniversitelere girerse bir daha asla önü alınamaz. Buraya yazıyorum, ileride okursunuz. Kamusal alanın tümünde türban serbest olacak. Gözleri aydın; adım adım şeriata yürüyoruz... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ülkücüler artık elleriyle bozkurt değilde deve işareti yapsınlar...Çünkü artık onların arap ülkücüsü olduğu tescillendi...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Katılıyorum...Şimdi misal türbanlı kız hukuk fakültesinden mezun olsun.. E mesleğini yapmak istemeyecek mi? Biz düşünemiyoruz sanki bu ufak değişimler önce üniversiteler sonra liseler yavaş yavaş harp akademileri dahil tüm kamu binalarını hedefliyor. Zaten köşkte "Hanımefendi" sıfatıyla oturana bakınız ! Herneyse, evet mezun olan türbanlı bayanın mesleğini yapması gerekecek , düşünsenize bu şahıs adli hakim olmuş olsun, birinci dereceye yükseldiğinde yargıtaya alınsa falan ne kadar hoş değil mi !?! Bakınız 10 15 sene sonra Yargıtay Başkanı türbanlı bir bayan. Ya da uluslararası ilişkiler okumuş türbanlılar dışişlerinde! Bakınız: Güzel ülkemin büyükelçileri , konsolosları türbanlı ... |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Cumhuriyet Gazetesinin karikatüristlerini gerçekten kutluyorum çok güzel yerlere deyiniyorlar buyrun bunlardan bir tanesi daha.....
Sol taraftaki kedi ve kurtla kimi kastettiklerini anlamayan yoktur.Tek üzüldüğüm bunlar yüzünden bozkurt simgesi bazılarına maskara oluyor......
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçeli'yi , çizdi , cumhuriyet , kapıcı , lideri , mhp , olarak |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|