![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
D. Anadolu Türkleri zor durumda
Biz Türk olduğumuz,ülkemizde Türkiye olduğu halde öz yurdumuzda zulme uğruyoruz.yerel yöneticilikler nerdeyse tüm Doğu Anadoluda o köpeklerin elinde.şidddet ve baskıyla batıya göçmemiz isteniyor.etrafımıza kendileri gibi köpekleri yerleştirdiler.tüm Türk muhitleri küçültülmeye çalışılıyor,yerel yönetimlerle olan işlerimiz zora koşuluyor.bu durumda kendimizi savunmak için silahlanmamızda ise biz bölücüymüşüz gibi davranılıyor.biz bu bölgenin Türkleri olarak ne o köpekleri ne de onların arsında iyiler de var diyen kansızları istemiyoruz.bu yurd %100 bizim toprağımızdır; o köpeklerin sürülmesi değil ,katli gereklidir.
lütfen D. Anadolu'ya çekinmeden gelin,buraları o köpeklere bırakmayalım,biz kandaşlarınız olarak asla yerimizi yurdumuzu bırakmayacağız. ''Gökte TENGRİ,yerde TÜRK! '' |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Güney doğu anadolu ve Doğu anadolu bölgesi Türklerinin dertlerini iyi bilirim. Hem siyasi hem de fiziki baskı altındadırlar. Örneğin diyarbakır'ın Türkmen bir köyü, siyasiler yüzünden baskı altında tutulmaktadır. Bunun başlangıcı özal dönemine denk gelir.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
peki ne yapmalıyız?
Türkmen ihtilali kandaşım,sen de ben gibi Türkmensin galiba.beni anladığın için sağol.bak görüyorsun kürt adilerinin destekleyecek bi özalları oluyo,ya da başka kansızları.bu gün seçim olsa kime kendi davamız için oy vereceğimi bilmiyorum.bir ara Türk Buduncu Düşünce diye parti duymuştum ama,sonra bunun yalan olduğunu da öğrendim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
nihalatsiz.org
|
Açılan başlık Irak ' a abd nin müdahalesi ile başlayan bilinçli
karmaşayı hatırlatıyor. Kerkük ' ün önce tapu idaresi , nüfus dairesi yağmalanıyor. 600 000 kürt Kerkük ' e yerleştiriliyor. Sistem zaten hazır. Demokrasiden bahsedilmeye başlanıyor. Nüfus sayımı yapılmasından bahsediliyor. Dünya demokrasi havarisi insan hakları savunucularına , kamuoyuna gerekli mesajlar verilmiş oluyor Çıkacak sonuç önceden planlanmış olan tezgahın bir parçası. Kerkük Türk tür diyordunuz. İşte gördünüz Kerkük kürttür diyecekler akp hükümetinin bu tezgaha tepkisi oldu mu? Olacak mı? rte ne diyecek? dışişleri bakanı ne diyecek? Ya içişleri bakanı aksu ne diyecek? Ne kırmızı çizgi kaldı ne de Türkmen Irkdaşlarımızın elinden tutan. Ya Misak - ı Milli sınırlarımız içinde neler oluyor? Başlığı açan Irkdaşımız tüm ülkede olan biteni dile getirmiş. Bulunduğumuz toprağa ,bölgeye sahip çıkalım. Bizde de demokrasi var ! Seçimler yaklaşıyor. Yaşadığımız günleri unutmayalım. Ordumuz varken sokak savaşına çıkacak halimiz yok. Madem demokrasi var , Her bir Türk OY ' una sahip çıksın ne idüğü belli olmayan partilerin işbaşına gelmesini engellesin. Bir Türk olarak azınlıklar tarafından yönetilen değil Yöneten - Yönlendiren olalım. Saygılar |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Acun kandaşım sen de doğru demişsin de; işte oylarımızı verebileceğimiz biri ya da bi tavsiye olsa büyüklerimizden ,iyiy olur.umarım seçimlere yakın bir sürede bi tavsiyede bulunurlar.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
benim anne tarafından büyük dedem ve onun kardeşi bu şerfsizlerle dersimde çarpışıp ölmüşler.bir de buna rağmen şeyh sait isyanına karışanları toplamaya tayin edilenler gene kürt!! bölgemizde sadece 4 Türkmen köyü var,biri de benimki...bilin bakalım toplanan isyancılar nereden???tabiki bizim köylerimizden..toplandıktan birkaç saat sonra hemen asılmışlar.harplerden hayatta kalan bir kaçı o da.aralarında 12 yaşında çocuk bile varmış.olayların birkaç yıl sonrasında yeni birleşmeye başlayan meclisten bi mektup geliyo,''bliyoduk bişey yapamadık,üzgünüz''diye.dedem bunları anlatırken sakalları ıslanırdı ağlamaktan.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrı Türkmen kardeşlerimize sabır versin.Dünyaya hakim olacağımız günler yakındır.işte o zaman kırolara kan kusturacağız!! ve diğerlerininde bize yaptıklarının hesabını tek tek soracağız!!
DARAĞAÇLARINDA SALLANA SALLANA GEBERECEK KAHBE DÖLLERİ!!!!!!!1 T.T.K. bütün Türkler azad! |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Albeyaz ve diğer ırkdaşlarımın hassasiyetleri gerçekten beni duygulandırdı.ilk defa Türkmenler olarak itilip kakılmadığımız için ,sahipsiz olmadığımızı gördüğüm için duygulandım.tengri ya da Allah ne derseniz deyin,işte O sizden razı olsun.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|