![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
YOBAZSAVAR
|
Dağıstan Yobazı Çeçen Altın Madalya Aldı
Güreş müsabakası öncesi istiklal marşı okunduğu sırada, marşa eşlik etmeyen ve vücudunu sürekli oynatarak marşmıza saygısızlık eden Dağıstan'dan devşirilme Ramazan Şahin ilk altın madalyamazı aldı!!!
![]() Müsabaka sonrası da minderde namaz kılan sakallı yobaz, Türkiye'yi tüm dünyaya rezil etti. ![]() Şahin'in antrenörü de yine Dağsıtandan devşirilme bir başka sakallı yobazdı...
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bin tane altin alsa ne yazar, bu yobazin.Ulu orta yerde namaz shovu yapiyor.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu da Çeçen yobazı çıktı.
Şimdi devşirmeciler diyecekler ki: "Bakın gördünüz mü, Türk olmayan biri altın madalya alıp, bayrağımızı göndere çektirdi." Biz de onlara: "Zararlı bir hayvan olan yılanın da bazen işe yaradığı durumlar olur. O zaman evinizin içinde de yılan besleyin. Ayrıca Bayrağı istemeyerek göndere çektirmesini değil de, bayrak göndere çekilirken İstiklal Marşımızı okumamasını görün" diyeceğiz. Devşirmeciler diyecekler ki: "Ama yılan bir hayvan" Bizim yanıtımız: "Bu sığıntı devşirmelerden gördüğümüz zararı hayvanlardan bile görmedik. Kanımızı devşirmelerin emdiği kadar parazit hayvanlar emmedi" olacak. Ve... devşirmenin altın madalya alması, "Türk tarihi, azınlıkların birkaç hizmetine karşılık, binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır" kuralını değiştirmez..
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Türk sanmıştım gerçekten büyük sevinç yaşamıştım ,internette gördükten sonra anca madalya törenine rast gelebilmiştim .
Meğerse çeçenmiş , Türk'ün atasporu olan güreşte bile devşirme sistemine getirmişler lanet olsun zihniyetsiz zihniyete , güreştede dahi Türk evlatlarını yetiştiremeyeceksek neden katılıyoruz olimpiyatlara anlamak güç . Türkiye adına teniste yarışan çinliler , koşuda zenciler , güreştede çeçen ha , bu hükümetle beraber devşirmelik geri geliyor sanırım , yasım itibari ile hatırladığım olimpiyatlarda hiç bu kadar devşirme görmemiştim .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Benim anlamadığım bizim ülkemizde gençlik kıtlığımı var.Hadi her spor dalıyla ilgilenmiyoruz ama bu güreş anlamış değilim atletizmde elvanlar var burada bu çeçen masa tenisinde TÜRK ırkının baş düşmanı Çinli adam Milli takımımız Fatih Terim sayesinde Fransa milli takımı gibi olmaya yakın.Ne diyim bunlara kalmışsa başarımız yazık bana göre halen bir tane madalyonumuz var.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hem Türkçü olarak hem de sporu çok seven zamanında da güreşmiş bir lisanslı sporcu olarak en gıcık olduğum konulardan biri bu devşirme işidir, bir spor dalında kendi çocuklarınla başarılı olursun ya da olmazsın elalemin çocuğuna pasaport verip alınan başarı nasıl mutluluk kaynağı olur aklım hafsalam almıyor, o zaman alalım federeri, ronaldoyu, raikoneni, phelpsi, boltu, brayntı dünya üzerinde madalya almadığımız spor dalı kalmasın, varmı böyle bir mantık? Bu devşirmeci zihniyetin içine tüküreyim. Ben madalyaya madalya demem onu alan Türk kanı taşımadıkça.
Devşiren zihniyetten sonra bir çift sözüm de devşirilenlere var; insanın içinde hiçmi gurur olmaz kanını taşımadığın bir ülkeye kendini satarsın elalemin formasını giyip bayrağını taşırsın ? Bir sporcu olarak kendi dalında başarılı kendi ülkesine hizmet eden rakip yabancıya saygı duyarım ama böyle devşirilmiş gurursuzlara zerre saygı duymam, kanını taşıdığı devletini satandan bize hayır gelmez.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ayrıca basında ısrarla dağıstanlı deniyor; sanki dağıstan'da doğmuş Türk gibi. Aşağılık bir çeçen olduğunu vurgulayın da millet ona göre muamele yapsın! |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Milli takım fetullahçı yobazlarla ve tarikatlarla doldu.Bunu bu haberle de görmek mümkün.Onu bunu bırakalım İstiklal marşını bile okumayan birisi Türkiye'yi temsil edemez.
Ne yani Türkiye'de hiç mi sporcu yokda bu kanı bozuk devşirmeleri milli takıma alıyoruz. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Belki de spor alt başlığına ait bir konu gibi görünüyor ama bence Türkçü bir bakışla irdelenmesi gerekir. Olimpiyatlarda ilk altınımızı kazandık. Ramazan Şahin sağolsun yüce bayrağımızı dalgalandırdı ve Çin de İstiklal Marşımızın okunmasını sağladı.
Buraya kadar herşey nomal gibi ama maalesef bu sporcu İstiklal Marşımızın sözlerini bilmediği için okumadı. Maç sonu röportajını hocası yarım yamalak bir şekilde Türkçe ye çevirdi. Yani kendi bilmiyor dilimizi, hocası da çok az biliyor.İstiklal Marşımız Çin de banttan tüm salona dinletildi ama gözleri dolarak gururla bunu okuyan bir sporcumuz yoktu kürsüde. Hatta yanlış gömediysem o esnada dua okuyordu. Gelelim son tespite; sporcumuz maç bitince minderde şükür namazı şeklinde secdeye kapandı ve bundan sonra işaret parmağını havaya kaldırarak şeriat özentilerinin hareketini yaptı. Bu hareketi bayrağımızı sallarken de mütemadiyen sürdürdü.Sporcumuzun ve hocasının sakalları da sünnete uygundu bıyıklar kısa çember sakal. Bir Türk olarak bayrağımızın dalgalanması beni çok duygulandı ancak- Sonradan Türk- sporcumuz sanırım milli duygulardan çok uzaktı.Bence bu madalya eksik ve yaralıdır. Bu konu çok önemlidir bence Elvan Abeylegesse, Huan Cha Cem,H. Bekele vb. bu sporcularla (zenci, arap,afrikalı,çinli) Türk sporu belki gelişir ama devşirme Türk kavramı da gelir karşımızda durur. Bu konuyu otağımızda açarken Orta Asya dan Cumhuriyet e tüm şehitlerimiz, Başbuğumuz, Atsız Atamız aklıma geldi onlar olsaydı dedim kendi kendime onlar olsaydı... Saygılar
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
elvan madalya aldığında gazetenin biri:''Helal olsun kara kız!'' diye başlık atmıştı.İnsanı herşeyden soğutuyor bu zihniyet.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Abeylegese'den bir farkı yok gözümde. Ha Afrikalı zenci, ha Kafkasyalı çeçen...
İkisi de soyumdan değil. İkisi de benim bayrağıma, soyuma bayıldıklarından gelmediler ülkeme. Kendi ülkelerinde bir bk olamayacakları, aç karınlarını doyuramayacakları için geldiler. Devletimiz de ihya ediyor kendilerini, madalya kazanamasalar da milli sporcu statüsünden maaş alıyorlar. Şimdi çuvalla cumhuriyet altınını, TOKI'den beleş daireleri götürmüşlerdir. Biri İstiklal Marşımızı bilmez, diğeri dilimizi bile konuşamaz. Sanki 1-2 yılda öğrenilemez mi dil, yabancı dilde iki dize marş okumak için süper zeka olmak mı gerek? Eşşeği koysan 2 yıl Türklerin arasına öğrenir ama bunlar lütfedip öğrenmez. Öğrense konuşmaz.. Neden? Bütün bunlar aslında anlayana mesajdır: "Ben profesyonelim. Paramı alır maçlara çıkarım. Bakın ne marşınızı okuyorum, ne dilinizi konuşuyorum. Madalya kazanınca fırsattan istifade kendi soyumdan halkıma mesaj gönderiyorum" Bizdeki aklıevveler de seviniyor madalya aldık diye. İçlerinden kıs kıs gülüyor olmalı bütün devşirmeler.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Öncelikle olimpiyatlarda yıllardır neden başarısız olduğumuzu sorgulamamız gerekiyor. Phelps denen yüzücüyü Türk vatandaşı yapsak sıralamamız bir anda değişecek, adam başlı başına bir ülke gibi. Biz ülke olarak spora gereken önemi vermiyoruz. Ata sporumuzu bile ihmal ettik, ondan bile başarılı olamıyoruz artık. Güreşte yokuz, halterde yokuz, daha nerede olacağız.
Oysa ki Başbuğumuz cumhuriyeti kurduğunda spora gereken önemin verilmesi gerektiği üzerinde durdu, bunu da icraatlarıyla gösterdi. Atamız yüzerken çektirdiği fotoğraflarla bu milletin sadece güreş ile değil tüm alanlarda adını duyurması gerektiğini göstermek istemiştir. Bugün yüzmede yokuz, atletizmde yokuz, atıcılıkta yokuz, kürekte, boksta, tekvandoda hiçbir alanda başarılı değiliz. Türk soylu sporcularımız kanlarında taşıdıkları kudretle her şeyi başarabilecek güçtedir. Çinli sporcular olimpiyatlardan yıllarca önce kampa girmişler şimdi de madalyaları topladılar ortalığı silip süpürdüler. Biz ise bir tane yobazın kazandığı madalya ile avunuyoruz. Olimpiyatlar Helen oyunudur deyip geçmemek gerekir. Sonuçta burada ırklar yarışıyor her ne kadar birçok ülkenin devşirme sporcusu olsa da. Bizim de kendimizi dünyaya göstermemizin yolu bu oyunlarda alınan başarılardan geçmektedir. Ne elvan, kazım, ne çeçen güreşçi, ne de marco aurelio bu ülkeyi temsil etmiyor, edemez de. Muz cumhuriyetleri bile yamyam sporcularıyla bizim ülkemizin üzerinde yer alıyor. Yeter artık, bayrağımızı daha fazla dalgalandıralım.
|
![]() |
| Etiketler |
| aldı , altın , cecen , dağıstan , madalya , yobazı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|