Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.03.2007, 00:26   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METEHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 125
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Dağlar bile özel sektöre açılıyor, ilk anlaşma Fransızlarla yapıldı!!

Alıntı:
Türkiye'de ilk kez bir dağ yap-işlet-devret modeli ile özel sektöre açılıyor. Isparta'nın Davraz Dağı'na talip olan Fransız Comag firması Isparta Valiliği ile anlaşmaya vardı. Davraz Dağı'nı 49 yıllığına kiralayan firma 50 milyon euroluk bir yatırıma imza atacak.

Son dönemde Türkiye'de gayrimenkul yatırımları ile öne çıkan yabancı yatırımcılar dağlarla bile ilgilenmeye başladı. Türkiye'de bir ilke imza atılarak yap-işlet-devret modeli ile satışa çıkarılan Davraz Dağı'nın 49 yıllığına Fransız Comag'a kiralanması için ön anlaşma imzalandı.
Türkiye'nin son dönemde yıldızı parlayan kayak merkezlerinden biri olan Davraz Dağı'nı kiraya veren Isparta Valiliği, önümüzdeki günlerde Comag firmasını yakından tanımak ve anlaşmanın ayrıntılarını konuşmak için Fransa'ya gidecek.
Yuh artık yuhhhhhh. Kamu kuruluışlarını satıp özelleştirdikleri yetmiyormuş gibi birde dağa taşa el attılar. Bu kadarı da olmaz. Gider ayak son ihaneti yapmak isteyenler şimdide dağı kiralayarak ab ye şirin görünmek niyetindeler. Bu toprakları kanla aldık ama birileri parayla satıyor. Yazıklar olsun sizlere.
METEHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.03.2007, 20:26   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kafatasci32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 276
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ispartalı oldugum icin 3 hafta önce davraz kayak merkezindeydim.
orada kayak yapan bir milli kayakcı ile sohbet imkanı buldum.
Türkiyenin belkide en iyi karının burda oldugunu söyledi tek dez avantajının agacın az olması dedi.

Uzun lafın kısası adamlar en iyi yerleri ve verimli yerleri yabacılara keskeh cekiyor bu soysuz adamlar.Ispartanın her yerını albayraklar sirketine peskeh cekti bu dombili hasan iti.

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler