![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Dağlıca'daki isimsiz kahramanlardan birisi...
‘Su an Hakkâri Dağ Komando Tugayı 30 yataklı seyyar cerrahi hastanesinde askerligini yapan bir meslektasınız olarak, bugün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim! Hepinizin malumu olan o hain saldırı sonucu yaralananlar hastanemize geldi ve ilk müdahalelerini yaparak durumu kritik olanları GATA ya sevk ettik. Yaralıların içlerinde bir tanesi vardı ki, şahit olan diğer yaralı askerlerin anlattığını sizlere iletmek istedim! İlk roketatar saldırısında ayağından yaralı (maalesef ampute etmek zorunda kaldık) bir şekilde yatan bu Mehmetçiğe yaklaşan PKK’lı terörist teslim ol diyor! Bunun üzerine Mehmetçiğimiz; mağrur bir şekilde; “Sen Türk Askeri’nin ne zaman teslim olduğunu gördün şerefsiz” diyor! Maalesef hain terörist yerde yatan askerimizin kafasına tek kurşun sıkıp başka mevzilere doğru yöneliyor... Olayın üzerinden yaklaşık 36 saat sonra hâlâ aktif çatışma alanında olan bu askerimiz çok büyük zorluklarla çatışma alanından alınarak hastanemize getirildi. Az önce ameliyatından çıktığımız bu askerimizi ameliyat edip hayatını kurtaran cerrahi ekipte olmanın kıvancını duyuyorum, vatan sevgisinden daha bir yüce sevginin olmadığına bir kez daha tanık oldum. Saygılar.”
Bugünkü Tercüman gazetesinde Behiç Kılıç'ın yazısından bir bölüm aktardım sizlere. Takdiri sizindir. TTK
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Paylaşımın için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
sağol selcen anne
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Çok doğru bir söz. Kuzey Irak'a girip hepsini geberteceğimiz günler gelecek umarım.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir aslanın karşısına on tane it çıkıp birleşse gelse farketmez, 10 unu da serer yere, lakin o aslanın içine bir mikrop girdi mi başedemez hasta eder, rahatsız eder!
İşte mesele burada, düşman içte,bir kısmıkardeşlik safsatalırıyla, dinle halkı uyutuyor, bir kısmı eline silah alıp dağa çıkıyor, sonra neden 20 yıldır pkk bitmedi diyorlar!!! Ne zaman ki Türk Milleti akıllanır, kardeşlik denilen uydurmalara inanmaz, dağdakinin de ovadakinin de aynı b.k olduğunu anlar, işte itler o zaman defolur gider, alırlar dizilerini de, yemeklerini de, 300 kelimelik böğürtülerini de...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SAĞOL SELCEN ANNE
TÜRK ÇETİN İŞLER BAŞARMAK İÇİN YARATILMIŞTIR YÜKSEL TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR İŞTE PAROLA BUDUR! ULU BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birisi... , dağlıca'daki , isimsiz , kahramanlardan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|