Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 24.10.2007, 21:41   #1 (İleti Bağlantısı)
merhamet yok

korkusuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 86
korkusuz Rss Beslemesi
DAHA NE YAPMALARI GEREKİYOR

Akp ve kürtlerin gerçek yüzleri belli oldu ve insanların bunu görmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar ve herşeyi yaptılar. İnsanların bunların hain olduğunu anlaması için artık ne olması gerekiyor, kürtlerin kardeş olmadıklarını anlamaları için kürtler daha nasıl hainlik yapabilirler, akp tayyip gerçek yüzünü aşırı derecede gösterdi bu milletin onu seçmemesi desteklememesi için ne yapması gerekiyor çünkü akla hayale gelen her şeyi yaptılar. Benim aklıma başka yapabilecekleri birşey gelmiyor hainliğin kötülüğün en alasını yaptılar. Ve millet hala uyuyor. Demek ki bu dünyada hiçbir şey kardeşliği bozamaz ülke başındakiler verebilecekleri bütün zararları verirler ve kötü değildirler.
Anlamıyorum
korkusuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2007, 21:48   #2 (İleti Bağlantısı)
sadece Türk

Türk Yasemin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 32
Türk Yasemin Rss Beslemesi
ah ah! aylardır bu düşünceden dolayı ruh hastası oldum. insanlara laf anlata anlata ben usandım ama kimsede tık yok. düşmüşler ceplerinin derdine, düşmüşler islamiyetin derdine. sanki kimse engel oluyormuş gibi dinlerini yaşamalarına. ben de anlamıyorum bu insanlar TÜRK olmayı utanç olarak görüyorlar ama nedeni ne? benim gözümde bu insanlar tayyibe tapıyor. kuranları risale, peygamberleri kürt said olmuş. elbette kürtlere toz kondurmazlar çünkü peygamberleri de kürt. ben kafayı yemek üzereyim bunları düşüne düşüne.
Alt 26.10.2007, 02:59   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Asena01 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 517
Asena01 Rss Beslemesi
Bunların lafla birşey anlamayacağı gerçeğin ta kendisi bence. En acısı da TÜRK soyluların bu olayları hiç umursamaması ve hala kardeşlik masallarına inanması.
Alt 26.10.2007, 12:49   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 558
Tarkan Rss Beslemesi
kürtler'in din düşmanı olduğunu bir yaysalar, bakalım o zaman neler olacak? Başka türlü harekete geçileceği yok!
Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007, 13:06   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 365
Jöntürk Rss Beslemesi
Alıntı:
Tarkan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
kürtler'in din düşmanı olduğunu bir yaysalar, bakalım o zaman neler olacak? Başka türlü harekete geçileceği yok!
Kandaşım kürtlerin ne mal olduğu zaten belli ve biliyoruz şuan için başka bir büyük tehlikede ümmet itleridir. kürtler silahlı olarak mücadele yapıyorlar, askerlerimizi şehit ediyorlar vs. yani ne mal olduklarını biliyoruz ancak ümmet itleri devletin en önemli mevkiilerindeler, iktidardalar, 82 ilin 50 valisi fetullahçı, tamamen ele geçirmedikleri tek yer TSK şimdi hedefleri orası ve bunun için hertürlü oyunu başvuruyorlar! kürtler sınırlarımızı hedef alıyor ümmetçiler ise hem sınırlarımızı, hem rejimimimizi hedef alıyorlar ayrıca ümmetçilik zehiri Türkler arasındada çok kolay bir şekilde taraf bulabiliyor. Hülasası al birini vur öbürüne...
Jöntürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler