![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
| Anketimiz: Darbe gereklimi? | |||
| Ulkemizin gelecegi icin derhal darbe yapilmalidir. |
|
258 | 82.96% |
| hayir, kesinlikle karsiyim |
|
31 | 9.97% |
| Kararsizim |
|
22 | 7.07% |
| Katılımcı sayısı: 311. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Darbe?
kandaslarim, sizce darbe artik gereklimidir ?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acilen Ordunun bu duruma el koymasi gerekir diyecegim ama is isten gecti bile bu serefsizler ortaligi supurduler.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
80 li dönemlerin darbeleri bu ülkeye çok çektirdi.Ekonomik anlamda toparlanmamız çok uzun sürer.Onun yerine Erbakan döneminde olduğu gibi Ordunun bu adamların paçasından çekip indirmesi daha uygun geliyo bana
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Post modern darbe terimi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama oldukça etkiliydi sanırım,o tür yumuşak bir darbe başarılı olabilir aslında.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
En kisa sürede darbe sart. Ya askeri, yada Halk darbesi..!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Artık bu secimden sonra darbe kesinlikle yapılmalıdır.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İhtilalin günü daha şimdiden belli olmaz. Bütün Atatürk düşmanları Paşanın birşeyler yapmasından korkuyorlar. Şartlar oluştuktan sonra, Türk Silahlı Kuvvetleri üzerine düşen görevi yerine getireceği kanaatindeyim. TÜRK halkı da böylesi bir ihtilalin iç dinamiği olma yönünde cesur paşalara destek vermelidir.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TEK YOL DARBE
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Ben öncelikle kesinlikle yumuşak tarzda bir darbeyi kabul etmiyorum.Kökten kazıyacak sert bir darbe lazım.Bunların kökü ciddi madanda kaıznmadıktan sonra Tayyip gider,ABDullah gelir.ABDullah gider,başkası gelir.Sorun bunların etkinliğini kırmakta.
Esenlikler TTK |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bence darbeyi halk yapmalıdır.çünkü ordu yaparsa ab cilerin amerikancıların orduyu yıpratmak için eline koz geçer
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şu an için darbeye karşıyım nedeni ise şu an yapılacak bir darbe bunları zaman içerisinde kahraman yapacaktır ama inanın bunlar bu seçimi bu kadar büyük farkla kazanmakla sonun başlangıcını başlatmışlardır 150 milyar dolar olan borç 400 milyar dolara çıkmış Türk bankalarında bulunan yababcı sıcak para 90 milyara çıkmış durumdadır.Ekonominin Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir şekilde patlayacağı aşikardır bu patlama darbe esnasında olursa bütün sorumluluğu orduya yükleyip yaptıklarından sıyrılabilme hesabı yapacaklardır ayrıca bu seçimde olduğu gibi mazlumu oynayıp bu oy potansiyelini bunların zihniyetinde olacak herkes muhafaza edecektir Bana sorarsanız bu ekonomi mutlaka patlayacaktır bu kaçınılmazdır,patlayacaksa bunların elinde patlasın hem milletimiz bunların gerçek yüzünü görür hemde bunlar tarihe bir kahraman olarak değil hakettikleri gibi vatan haini olarak geçerler.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
darbe
ordu darbe yaparsa halkın %50'sine sırt çevirmiş olur, bu i.neler %23'le iktidara geldiklerinde yapılmalıydı o iş... şimdi olay geri kalan %50'nin bu adamlara "sivil toplum muhalefeti" yapmasına kalıyor ya da (çok beğendim bu tanımı) post-modern darbe'ye - yani bir bahane bularak Cumhuriyet kurumlarının bu adam(!)ları alaşağı etmesine !...
eski bir asker ve bir solcu olarak foruma yeni katıldım... zaman soluyla sağıyla Türk'lükten gurur duyanların ve mitinglerde Tam Bağımsız Türkiye diye gırtlak patlatanların tek yürek, tek bilek ve ezici tek bir güç olarak vatanı ve cumhuriyeti geri kazanmaları zamanıdır. sevgiler |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sorun sadece ekonomi değildir ayrıca kimse şanlı ordumuzu yıpratılabilecek gücü asla bulamaz!..Bunlar birkaç sene daha ülke yönetiminde olacaklar...Bu kez alamadıkları medya kuruluşlarını da alarak,bu kez daha çok yobazlık ederek ,daha uyutucu dizilerle milli bilinci köreltecekler.Bu kez milli eğitimde yarım kalan işlerini bitirme fırsatı bulacaklar.(ders kitapları,tarih atlasları)
Ben darbe istiyorum,fikrim budur urukdaşlarım. EZEN BOLSIN. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
darbe sarttır ekonomimi kaldıki ekonomiden bahsediliyor hangi halk acaba bunları kahraman ilan eder ırkdaslar bu yuzde 50 halk ise biz kimiz?? kimin ne dusuncegi kimin ne tepki verecegi benim umrumda degil SAVAS BİZE DÜĞÜNDÜR bizle savasacak olan dusunsun TTKY
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Turkiye nin sahipsiz ve bu kadar kolay olmadigini, Ataturk ilkelerinin ve Turkluk degerlerinin, ozellikle ulke sinirlarinda her daim korundugunu gosterecek en kuvvetli olgu, Ordumuz ve Ordumuzun bu menfaatler dogrultusunda yapacagi faaliyetlerdir. Yani, sert de olsa, yumsak da olsa, darbe de olsa...Ama, meydanlar bu gereksizlere kalmasa...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| darbe? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|