![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Darbeye Karşı" Soysuzlar Birliği
İçinden geçtiğimiz şu buhranlı dönemde, bu ülkeye ve millete açıktan veya gizli olarak düşmanlık besleyen herkes kendini bir şekilde belli ediyor. Bunların son örneği de İstanbul'da "darbeye karşı 70 milyon adım" adı altında yapılan haince bir gösteri oldu. Elebaşılığını DTP ve Mazlum-Der adlı iki şer odağının üstlendiği bu gösteride, askeri ihtilâllere karşı omuz omuza yüründü, askeri kurumlar lanetlendi, orduya ve devletin bütün güvenlik kuvvetlerine kin ve öfke kusuldu.
Bu iğrenç organizasyonun en büyük destekçilerinden biri de DTP'den farkı sadece tabelasında olan ÖDP oldu. Asıl amacı Türk Askeri'ne olan nefreti haykırmak olan bu gösteriye katılan bütün grupların hepsi bu ülkeye zararı dokunmuş oluşumlardır. Zaten DTP, Mazlum-Der ve ÖDP'in tek başına besledikleri düşmanlık duygusunu Türklüğe karşı bütün dünya bir araya gelse besleyemez. Bu yürüyüşü düzenleyenlere beklemelerini öneriyorum. Ama bundan önce olduğu gibi yine o malum zaman gelince asker yalakalığı yapmasınlar. Çünkü o zaman bunun hiç bir faydası olmayacak. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Günümüzde iyice saflar belli oluyor , bir yanda ordu düşmanı dtpliler , "taraf"çılar , çocuk tecavüzcüsü vak İT çil yobazlar , ve her açıklamasında orduya çıkışan sözde siyasiler, öte yanda Türk Ordusu ve Vatansever Milliyetçi Türk Gençliği ...
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Küresel eylem grubu adı altında toplanan kızıl köpekler de tam destek verdi.
Bunların açıklamalarına bakılırsa; Anayasa mahkemesi kararları darbe niteliği taşıyormuş. Ümmetçi, kızıl, soyu kırık, devşirme, ikinci cumhuriyetçi bilimum kanı bozuklar topluluğu bu yürüyüşün destekçisi oldu. Türk çocukları görüyor bunları. Artık saflar iyice belli oldu! Bu mücadelede taraf olmayanlar da bertaraf olur. Herkes bunun bilincinde olmalıdır.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Taraf denen Vakit özentisinin ortaya çıkardığı şu uydurma TSK Raporu, bütün vatan hainlerini tabiri caizse yerinden hoplattı ve hepsinin yüreğini ağzına getirdi. Söz konusu raporda, güya Türk Ordusu, ordu (ve dolayısıyla Türkiye) düşmanlarını fişlemişti.
İşte bu ortaya atılınca, ordu düşmanlarının tamamı bir paniğe kapıldı ve ne yapacaklarını şaşırdı. Ortada hazırlanmış böyle bir rapor olmadığı hâlde, sırf ortaya böyle bir iddianın atılması bile, bütün Türk düşmanlarının ödünü patlatmaya yetti. Şimdi yapılan bu tür rezillikler de, ordudan korkanların boşuna debelenmesinden başka bir şey değildir. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Darbeye ilk karşı çıkacak siyasi partilerin başında M HP gelecek , çünki biliyorlar ki onlar da Askeri eleştirmenin , askere laf etme cüretini göstermenin bedelini ödeyecekler . Şimdi herşeyi bir yana bıraktık arap kürt severliğini vs . milliyetçi diye geçinen bir partinin ülkenin Ordusu ile sorunu olur mu !!!
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ahmak oportinist dönekler sosyalizmi Ulu Başbuğu akıllarına gelince anan ona sarılan bu soysuz komün oluşumu yüzde sıfır nokta bilemem kaçı temsil eden parti artığı ve islamcı şerefsiz hainler nasıl oluyorda bu ordu karşıtlıgında bir araya geliyor.
Kıro enik partsinin ordu alehtarlıgı yapması kadar dogal bir durumda yok bunları vip kapılarından geçiren aflarla sokaklara salan yönetimlerde unutulmayacak.Asil Türk Budununu koruma kollama görevinin yılmaz savunucusu Tsk son çakal köpegi geberene kadar görevine devam edecektir.Sonları yakındır o güvendikleri daglar herzaman oldugu gibi başllarına çökecek,bu enik köpek soylarını bu kadar şımartan her dönem kapatılan bu pislik partisini kapatmayan iktidarıda,din payandasında birleşen hain sürülerini ahmakça izleyen onları medyada manşetlere taşıyan çanak tutanlarıda nefretle kınıyorum. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk ırkının gözbebeği Başbuğ Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu kahraman ordumuz, bu şer odaklarını günü geldiğinde hesaba çekecektir. Tarihte hiçbir güç Türk ırkının ve onun kahraman ordusunun karşısında duramadı sizlerde duramayacaksınız kahbe, kalleş ve de işbirlikçi soytarılar.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Bu amip kılıklı canlılar bu yürüyüşü gerçekleştirmeden önce kanal 7 de hergün haber bültenlerinde özel program yapıldı. Mitingin öncülüğünü dtpnin yaptığı göz önünde bulundurlduğunda dincilerin pkk ile kol kola olduğu ve onlardan hiçbir farkının olmadığı sonucu çıkmaktadır. 3000 tane şuursuz,namussuz,haysiyetsiz gavat tohumu kevaşe çocuğundan hiçbirin de Türk bayrağının olmaması zaten amaçlarının Türklük,ordu,devlet düşmanlığı olduğunu gösteriyor. Ancak Türk çocuğu soysuza her yerde azınlıkta da olsa haddini bildirir. Haberlerde görmüşsünüzdür tek kişi olmasına rağmen üzerinde NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE yazılı bir aslan elinde salladığı dev Türk bayrağıyla nasıl da herkese haddini bildirdi. Soytarı köpekler onu görünce sudan çıkmış balığa döndüler.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Bunları dikkate almamak gerekir.Sözde darbeye karşı 70 milyon adım dediler ne oldu gösterilerinde 3000 kişiyi bile zor topladılar.Bir avuç insan(!) sonuçta.Yürüyüşe katılan lale mansuru ve nazlı ılıcak denen yobazları kınıyorum.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ümmetçi cenahın son çırpınışlarını anlamak gerekir.
Can verecek büyükbaş hayvanlar gibi çaresizliten sağa sola savruluyorlar bütün kozlarını oynuyorlar. Ama nafile. 6-7 Yıldır btırdıkları Cumhuriyet kurumlarının ve kötü giden düzenin hesabını ödeyecekler.Vatan'a ihanet eden hiçkimse cezasız kalmaz. Türk ülkesi Tanr'nın ve onun elçisi olan Türk'ün Başbuğunun gözetimi altındadır. Senelerdir verilen emeklere akıtılan kanlara çekilen cefalara bir çırpıda hoyratça karşı gelen bedevi takımı yine bir çırpıda dağıtılacak siyaset tarihinde yüzkarası olarak yerini alacaktır. Bu mutlu sona inancımız ne kinimizden ne ümidimizdendir. Biz Büyük Tarihimizden de görüyoruz ki Türk ülkesi hiçbir zaman sahipsiz kalmamış hainler cezasız bırakılmamıştır. Tarih tekerrrürden ibarettir. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu mitingi tertip edenler aynı zamanda muhtemel bir askerî müdahalede en büyük asker dalkavuğu kesilecek kesimdir. Türk siyâsî tarihi bu gibilerin örnekleriyle doludur. Ayrıca insan ister istemez düşünüyor; şu durumda böyle mitingi düzenlemek isteği nereden doğdu? Millî devlet düşmanlarına uşak oldukları odaklardan acaba bir müdahale uyarısı mı geldi?
Türkiye'de bir devletin bağımsızlığını simgeleyen üç temel sayacaktan ikisi yani siyâset ve iktisât düşman kontrolündedir. Türk milleti ve devletinin bekâsı, bugün sadece askerî gücün inhisarındadır. Bunu değiştirmeye çalışmak, "demokrasi, çağdaşlaşma ve hukuk devleti" yalanlarıyla bağımsızlığın simgesi TSK'yı yıpratmak ise alçaklığın en büyüğüdür. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Erbakan, komutanlarımıza içki servisi yapmış ama bu onu kurtaramamıştır. Deniz GEZMİŞ ise, askerimizi ve ordumuzu tahrif edebildiği kadar etmiş, koca Türk Ordusunun kendisine gücü yetmeyeceğini sanmış ama 12 Mart muhtırasından sonra Sıkıyönetim Mahkemesine verdiği savunmasında, zamanında kendi yapacağı kızıl devrime karşı çıkıyor diye sövdüğü TSK'ya, binbir methiyeler dizmiştir. Yani ordu düşmanlarının kararlılığı, askerin yumruğunu yiyene kadardır. Türk askeri, barış zamanı en sıcakkanlı ve sempatik bir kişi gibi olduğundan, normal şartlarda herkes ona sataşıyor. Ama onun yumruğunun tadına bir kere bile bakanlar, bir daha o yumruğu yememek için gık bile diyemiyor. İşte bu yüzden ordu karşıtları, ordu dişini gösterince en kral Atatürkçü ve ordu sempatizanı geçiniyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Kandaşlar Ergenekon sorgusunda biri darbeye ortam hazırlıycaktık Irak operasyonuyla eş zamanlı şehirlerde kürtleri ortan kaldırıcaktık Tayibi ve Akp'nin önde gelenlerini ortadan kaldırıcaktık TSK bize silah temininde bulunucaktı,diye konuşmuş.Sizde duydunuz mu yoksa yalan haber midir?
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bu tür kaynağı belirsiz iddialara kanmamak lâzımdır. |